Dáváte ženichovi vy nevěsty nějaký svatební dárek?

Profilova fotka
Chtěla jsem se zeptat jestli budete dávata ženichovi svatební dar? Vím, že ženich dává nevěstě ale naopak?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám pro skoromuže hodinky, ještě si pohrávám s myšlenkou, že bych na ně nechala zezadu něco vyrýt...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme si dávali oba navzájem:) Já muži trička pro pár (mimochodem byl fakt nadšený, což jsem nečekala a teď pořád chce, abysme je nosili :) ) a on mě sadu šampaňského se skleničkami. Dali jsme si to, když jsme dorazili z hostiny na pokoj a bylo to moc hezké.
Odpovědět
Ahoj, my jsme si dávali dárky navzájem doma před obřadem. Já jsem mu dala hodinky značky Festina a můj tehdy ještě snoubenec mi dal briliantové naušnice a voňavku Marry me od Lanvin :-) Všechny dárky jsme hned využili ;-)
Odpovědět
nie, dali sme si "len" samych seba ;-) ...na svadbe bolo dost inych vydavkov, (platili sme si ju celu sami) a na vzajomne dary si aj tak nepotrpime...
Odpovědět
nějak nechápu smysl toho, proč si dávat před svatbou dárky :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jednoho nas nenapadlo si neco ve svatebni den davat, po tolika letech spolu uz ani vanocni a narozeninove darky tolik neresime a kupujeme si spis neco spolecne.. nejaky specialni darek si pro manzela spis pripravim k prvnimu vyroci :-)
Odpovědět
@snehurka86 nevidim duvod, proc bychom si meli nejake darky davat, prece nejvetsim darem si jsme sami sobe. je tu predarkovano, darek zenichovi, neveste, rodicum, druzickam, svedkum.. VSEM!!
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávali jsme si žádné dárky - jen jsem manželovi popřála o dva týdny dřív k narozeninám - dostal hodinky, které si vzal ve svatební den. Také nevidím důvod dávat si dárky.
Odpovědět
já sem mu nechala udělat manžetové knoflíčky s jeho monogramem, ale to spíš beru jako takovou maličkou pozornost, ne jako dárek
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě to není povinnost mu něco dát, ale je to moc hezké. My jsme se dohodli že každý tomu druhému koupí něco, co udělá radost oboum. Musím říct, že to bylo moc hezké, když jsme po tom krásném dni přišli na naše apartmá a jeden druhému dali něco z lásky, co budeme mít spojené se svatbou... tak asi tak:)
Odpovědět
Profilova fotka
my si nedávali žádné dáry, pro mě byl o svatebním dnu největším darem on a já zase pro něj o tohle podle mě při svatbě jde ;-)
Odpovědět
Dali jsme si sebe navzájem, a to doslova, darovali jsme si své panenství/panictví. Ve světle toho se nám každý jiný dárek jevil zbytečný. A krásně se nám na to vzpomíná i po pár letech. Byl to hodně emočně silný zážitek.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?