Dárek :)

Ahoj děvčata vím že už tady těhle otázek bylo mnoho , ale pořád jsem nenašla to pravé pro ženicha jako dárek. Věřte mi že bych to jinak neřešila kdybych netušila že on pro mě jako překvapení chystá svatební cestu. Největší radostí by pro něj byl pozitivní těhotenský test ale to už bohužel nestihnu :) jinak ho baví počítače a momentálně seriál Hra o truny, přemýšlela jsem nad hodinkama , ale už jsem mu je koupila jednou před pěti lety k narozeninám :) na fotečky se se svoji postavou moc necítím , tak kdyby vás prosím něco napadlo budu ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Akorát jsem vám chtěla navrhnout nějaké vaše sexy fotky a nebo hodinky... to jsem třeba koupila já :) A chcete něco jenom pro něho? A nebo něco, co můžete využít oba?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika87s a co takhle nejaky spolecny zazitek? Napr kurz vareni jestli vas alespon trochu bavi jidlo a vareni (thajska/indicka kuchyne) nebo spolecne foceni nebo nejaky relax :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s @marketaaj společný zážitek je pěkný nápad. Pokud nejste na vaření a relax (výřivka, masáž) vás nebaví, může být podle vašich dalších zájmu a finančních možností návštěva v dobré (luxusní) restauraci, degustace vína nebo nějaký sportovní zážitek, třeba i skok padákem :-) asi víš zda by ženich ocenil spíš aquapark, koncert nebo třeba jízdu na segway nebo na koních :-) většinou chlapy rádi jízdu pořádným auťákem, motokáry nebo školu smyku :-) a bezva je taky tep factor :-) na slevových portálech (nejmenuji aby mě nesmazali) se dá najít alespoň různé inspirace kdybys přímo nevybrala. K počítači nevím co bys příteli dala. Myš k PC není zrovna romantická a stejně by si nejspíš rád vybral sám... Tak leda nějaká hra. Co rád paří asi víš ty :-) Nebo jestli máte Xbox, tak taky nějakou novou hru. Knížky Hry o trůny už má asi všechny, pokud rád čte... Případně bych se zamyslela nad svatební tématikou, třeba překvápko v podobě kameramana nebo ohňostroj, záleží jak to plánujete. Tak ať dobře vybereš :-) Ps. škoda, že nemáš větší sebevědomí, to je právě na ženách nejvíc sexy a na postavě podle mě nezáleží. Tvému ženichovi se určitě líbíš, tak jestli nechceš aby na tebe koukal fotograf, alespoň bych investovala do pěkného prádla a noční košilky, tím nic nezkazíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme tu takový nápad na dárek. Jde o celodřevěné hodinky vyrobeny ze 100% přírodního dřeva. Jsou hrozně lehké a příjemné. K tomu všemu jsou opravdu stylové a jsou velmi kvalitní, takže něco vydrží. Můžete se mrknout na woodhood.cz, kde najdete veškeré informace. :) Je to nová česká značka, kterou stvořil mladý pár a myslíme si, že jako dárek by to bylo opravdu vhodné. Balení je řešeno velmi stylově, takže stačí převázat mašlí a je to. :)
Odpovědět
Zdravím Vás, a má rád nastávající auta? od firmy muscle-cars.cz se dá pronajmout auto mají akci za 3250 kč na 24 hodin a není tam limi t v km, takže si můžete udělat pěkný výlet i někam dál a ubztovat se třeba v penzionu je to romantický a někteří chlapy o otm s ní se svést jejich autem, ale většina půjčoven má šílené ceny a hlavně zálohy/kauce oni ne.Tak třeba informace poslouží, držím pěsti :-)
Odpovědět
ps:Tady je nějaké foto..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?