Dárek pro nevěstu?

Profilova fotka
Ahoj, prošel jsem už spoustu diskuzí, všude píšete co dáváte ženichovi, ale co jste dostali od ženicha jsem nenašel, tak se prosím pochlubte. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dame si navzajem jeden druhyho za manzela/manzelku. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
my bychom si mely neco dat ? :D
Odpovědět
@mat11 Nic jsme si nedávali. Svatební cesta co jsme si koupili byla dostatečnou odměnou + jsme si ji koupili k 8. výročí co jsme spolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja kupovala parfem :) Pro sebe i pro neho, protoze mi bylo jasne, ze jeho nic takoveho nenapadne a ja chtela mit nejakoiu vuni, ktera nam nas den vzdy pripomene :) Predala jsem darek se vzkazem svedkovi, nespali jsme den pred svatbou spolu a ten mu to predal :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikolkacz já právěže nevím, zrovna včera jsem se díval na svatební video kamaráda a ti si dárek dávali(on dostal hodinky a ona náramek), ale když jsem se ptal třeba rodičů tak oni neví
Odpovědět
@mat11 Já nevím,ale mně přijde hloupé si něco dávat ve svatební den. To spíš pak k výročí. Ve svatební den dostaneš tu nejlepší ženu,a ona zas nejlepšího muže,to vám stačí ne?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak to my si dáme samy sebe :D:D Nevím, nemam v plánu nic dávat a přítel to pochybuju :D
Odpovědět
My si vyměníme prstýnky, dary už ne. Přijde mi to jako zbytečná komplikace ;-)
Odpovědět
@88renca88 @mat11 přesně tak, na co náramek, když dostanu snubní prsten! :-)
Odpovědět
Také mi to přijde hloupé. Je jasné, že výrobci všeho by byli nejradši, kdyby si dárky dávala i nevěsta s matrikářkou, už mi přijde fakt tohle všechno absolutně zbytečné. To je dar matce, otci, ženichovi, nevěstě, všichni navzájem, svědkům a já nevím komu ještě, jsou to nadbytečnosti. Až na nějaké poděkování rodičům, které stačí jen symbolicky a slovně, protože dortem syna nebo dceru stejně nevyvážíte, i kdyby měl dvanáct kilo, a svědkům, pro které je beztak dostatečným symbolem, že je máte rádi, svědčení samotné, je všechno ostatní jen rýžování dalších prachů ze dne, který je beztak nejdražší ve vašem životě. My si rozhodně nic navíc (koupeného) dávat nebudeme, dáme si prstýnky, to je snad dostatečná a trvalá připomínka svatby. Ale pokud máš náladu svou nevěstu obdarovat, bylo by pěkné napsat jí třeba nějaký krásný milostný dopis, který bude mít otevřít třeba při pátém nebo dvacátém výročí. Nic to nestojí a ve srovnání s náramkem to má hodnotu naprosto galaktickou. @mat11
Odpovědět
Já si myslím, že ženich pro mě taky nic mít nebude a ani nic nechci, beru si jeho a to je ten největší dárek :-) Ale já asi překvapení přichystám - ono jich pro něj ten den bude víc (třeba hudba na obřad, kdy budeme odcházet na skladbu, kterou vybral ženich, ale neví, že na ni nakonec opravdu půjdeme). Ale ráda bych mu splnila ještě jeden jeho sen (krom toho, že si bere mě :-D ) - miluje auta, rychlá auta. Takže dostane poukaz na jízdu v supersportu, dostane to ráno při přípravách, než se uvidíme - bude k tomu cedulka, že náš společný život bude taky jízda nebo tak něco a že si musí tu rychlost a adrenalin natrénovat ;-) Já miluju připravování nejrůznějších překvapení pro něj a tohle mu udělá neskutečnou radost, takže tak :-) Ani nevím, proč mu chci dát dárek v den svatby - možná za to, že se mnou přežil přípravy, protože jsem občas praštěná nevěsta. Nebo prostě proto, že mu fakt ráda dělám radost a on se umí tak upřímně radovat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
taky mi to prijde takove divne, ale kdyz by me chtel obdarovat, tak bych se prece nebranila zejo :D nejlepsi by byl asi ten parfem, to potesi :)
Odpovědět
Článek se načítá
My jsme se dohodli, že si nic nedáme, ale přesto pro něj dárek mám - spíš takový symbolický (dejme tomu něco jako ten dopis), nic mě nestál, tak aby on neměl výčitky, že já mu něco dala a on mně ne. Kdybychom se domluvili na tom, že si dárky dáme, asi bych mu koupila hodinky, na ty je ujetej. A on mně asi přívěsek Pandoru, předpokládám. Parfém by byl další v pořadí možností, ale oba už máme na svatbu vybraný.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Já tedy pro mého nastavajiciho dárek mám. Nafotila jsem před svatebni fotky v krásném bílém pradylku a závoji u profesionální fotografky a nechala jsem z toho pak udělat knihu. Tu mu pak dám pod polštář v poslední noc kterou bude spát u rodičů spolu s krátkým dopisem kde mu vyjadřuji co pro mě vše znamená a jak ho miluji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?