Zoufale hledám boty

Milé ženy, prosím o pomoc. Nevíte některá, kde by se daly sehnat tyto boty? Nebo, jestli je některá prodáváte, i podobné? Hlavně, aby byly krajkové a ve velikosti 37? A v barvě ivory, nebo šampaň. Jsem už zoufalá, nikde nemůžu v mé velikosti pořádně nic sehnat :-( Moc děkuji.
Odpovědět
1
2
Ahoj, koupila jsem si na Zoote, lodičky Victoria Delef, jsou tám různé druhy, ja mám konkrétně: http://damske-boty.zoot.cz/na-podpatk... Jsou tam teď poslední kousky 36 a 37, nosím 36 a byly mi trochu velké, tak jsem si do nich koupila vložky a jsou moc pohodlné. Hodně štěstí!
Odpovědět
Děkuji moc, koukala, ale zapomněla jsem ještě napsat, že potřebuji podpatek min. 10 cm. No musím hledat dál :-/
Odpovědět
já taky sháním :-) v barvě šampaň a pokud možno s uzavřenou špičkou :-)
Odpovědět
@levante Tak já mám (viz. moje album, kdyby jsi třeba chtěla), ale nakonec jsem se rozhodla, že chci s otevřenou špičkou ... :-D
Odpovědět
Díky, není to úplně to, co hledám :/ ale díky ;-)
Odpovědět
Koukni na weby strevice nebo salonparis na boty Menbur. Pokud nebudou mít velikost, zkus se jich zeptat, jestli přesto nemají.
Odpovědět
@bonifac13 Děkuji, už jsem posílala e-maily a na nějaké boty jsem narazila i jinde na netu, tak jsem zvědavá... Akorát 15 cm podpatek :-D tak snad to zvládnu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Uff, tak jsem si tímto "problémem" připomněla moji zoufalou snahu najít pro sebe vhodné boty. :-S Už to budu tři roky a pamatuji si ,že to bylo zoufalé! :-( Boty, fakt boj! Ale pak jsem našla firmu, kde si můžeš boty nechat vyrobit přímo dle požadavků. Sama si obuv zkompetuješ. Vybereš velikost podešve, druh podrážky nebo platformy, nebo podpadku, vybereš si povrch, z čeho ty botky budou, vybereš si různé aplikace a zdobení, barvu,atd, atd.....Sama jsem si své botky vlastně navrhla a troufám si tvrdit, že žádná nevěsta na světě nemohla mít , v den D , stejné jako já!! :-D :-D A dodnes jsem na ně pyšná, i když hoooodně utrpěly , jsou pořád pro mne nejkrásnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám nakonec otevřené s tenkými pásky. A určitě je unosím i po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor zkus botovo
Odpovědět
vel.37 ivory mám v bazárku, jsou teda bez krajky, ale zase s kamínky swarovski
Odpovědět
@handast Tam už jsem hledala, nemají mou velikost a nebo barvu.
Odpovědět
Článek se načítá
@subsomi Děkuju, ale není to přesně to, co bych si představovala.
Odpovědět
http://www.botovo.cz/bezove-lodicky-t...
Odpovědět
@petahor http://www.amazon.co.uk/Chic-Feet-Wom... http://www.amazon.co.uk/Fancy-Wedding... Na Amazon co.uk je velky vyber takovychto bot :)
Odpovědět
@karlajasmine tuhle stránku vůbec neznám. Moc děkuju! :-)
Odpovědět
@miisinkka Je to pár dní zpět, co jsem koukala a neměli mou velikost. Asi znovu dodali. Děkuji :-)
Odpovědět
@petahor Není vůbec zač :) snad se také dočkám, mám jedny vyhlídnuté, ale mou velikost mají vyprodanou :-)
Odpovědět
@miisinkka No já jsem mězitím boty koupila jinde. Akorát, že bílé, místo ivory, nebo šampaň, ale myslím, že pod ty svatební šaty je to jedno. Čekám, až přijdou. pokud to nebude ono, tak je zase pošlu do světa jako ty první a podívám se znova....Boty jsou můj nezmar :-D
Odpovědět
Ahoj, až teď jsem narazila na tvoji prosbu, tak kdyby se ti náhodou nelíbily ty bíle, co sis zrovna koupila, tak prodávám boty 37, podpatek 9cm a barva sampan. Zrovna jsem je zlevnila http://www.beremese.cz/market/svatebn... Hodně štěstí při koupi!
Odpovědět
@karlajasmine ahoj, koukala jsem na ty tvoje odkazy a musim říct, že bych si teda vybrala :-) Chci se zeptat, máš zkušenosti s koupi bot přes tyto stránky?dík
Odpovědět
Ahoj @Vladis30, s koupi primo bot pres tyto stranky zkusenost nemam, ale koupila jsem si pres ne ovsem svatebni saty :D a jsem naprosto spokojena. Ale nemuzu ti samozrejme zarucit, ze boty budou presne takove, jak vypadaji na obrazku, to bych si netroufla. Amazon co.uk je britsky internetovy obchod, ma ale i americke a jine evropske stranky, a funguji tak, ze maji dost ''vlastnich'' vyrobku, a pak maji smlouvy se zprostredkovateli po celem svete, a vyrobky od tech zprostredkovatelu take prodavaji pres svoje stranky. Pokud ma nejaky zprostredkovatel negativni hodnoceni, tak s nim tu smlouvu prerusi, tak je tam jakasi zaruka kvality (ale ta samozrejme nikdy neni stoprocentni). Akorat varuju, ze ceny jsou bez postovneho (ale postovne se ti tam samozrejme ukaze, nez zaplatis) a pokud to, co koupis, bude hodne drahe a poslane ze zeme mimo EU, budes muset zaplatit clo a dph (ale to tak byva u vseho). Ja si tam objednala krome svatebnich satu jeste kavovar, hodne knizek, par veci do bytu, a nikdy se mi nestalo ze by mi neco neprislo nebo ze by to vypadalo jinak nez tam oni tvrdi, naopak jsem byla i u tech satu prijemne prekvapena.
Odpovědět
@karlajasmine prosím tě, zaujaly mě tyto stránky, za jak dlouho ti byly věci doručeny? uvažuji, že bych si objednala boty, ale ještě jsem z tama nikdy nic neobjednávala.takže o té stránce toho moc nevím.
Odpovědět
@dzulia1 mohla by jsi poslat více info, kde sis boty nechala vyrobit a jaká byla cena? děkuji :-) :-)
Odpovědět
@lind ahoj, to je u kazdeho zbozi jinak, tak ti to presne nereknu, ale kdyz si tam vyberes jakekoli zbozi, tak tam budes mit napsano (u toho 'add to basket - vloz do kosiku' - vkladam pro info obrazek nize :) ) za kolik dni je to vetsinou poslany. Takze tady u nejakych bot treba pisou, ze je to vetsinou poslany za 2-3 dny. Kdyz si to objednas, tak ti pak prijde potvrzovaci email s pribliznym datem dodani. Z moji zkusenosti ta lhuta, kterou uvadi, vetsinou odopovida realite :).
Odpovědět
@lind pro upresneni, ta priblizna doba dodani ti prijde nejen v emailu, ale budes to mit na obrazovce v ''rekapitulaci objednvaky'' jeste pred zaplacenim, tak si to podle toho jeste muzes pripadne rozmyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
@lind Já se podívám na staré maily a krabičku od bot, páč se již nepamatuji ;-) A pak dám vědět. :-) Fakt , to ale stálo za to. Pro mne to bylo super. Nechtěla jsem moc utrácet a tato varianta - originál a cena byla vážně super volbou! Velikost sedla, vydržela jsem v nich celý den a celou noc. Originalita byla vždy u mne na prvním místě! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.studiolenny.cz/svatebni-bo... Zde jsem zakoupila své svatební botky. Zkompletovala jsem si jak jsem chtěla a dodnes jsem vážně nadšená. ! :-) Žádná extra kvalita na 10let to není, to fakt ne. Ale na den "D" naprosto ideální. A hlavně originální.Žádná nevěsta neměla nikdy takové boty jako já a to se vsadím o cokoli! ;-) Jsou pořád nádherné!
Odpovědět
Profilova fotka
@lind Teď na to koukám znovu, na ty stránky. Nějak se mi to nepozdává :-| Dřív to bylo přehlednější, jasnějsí volby?????? Co je toto??? Nějak se nemůžu dopátrat, jak jsem sestavila a vytvořila svoje botky???? :-| Že by omezili služby? hmmmmm :-|
Odpovědět
@karlajasmine moc děkuji za info, jsou tam super věci, určitě něco objednám :) boty tam mají teda úchvatné a za ty penízky naprosto super :-) @dzulia1 děkuji, mají to tam nejspíš už jinak, ale nevadí, jukla jsem se na to. některé botičky se mi moc líbí, ale bohužel nejde změnit barva :-| tak přece je to už přes dva roky , nabídky a poptávky se mění :-) ale díky za informace ;-) ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?