Zkušenost s eobuv.cz

Máte někdo zkušenost s nákupem na eobuv.cz? Velikosti Vám vždy seděli? Díky :)
Odpovědět
@culitko Já tam nakonec nenakoupila, pozor na to, je to Polský obchod. Měla jsem vybrané boty, které jsem měla vyzkoušené a přesměrovalo mi to na nějakou polskou platební bránu, tak jsem to zrušila a neobjednala. A mají to i v kontaktech, ze je to Zelenia Gora
Odpovědět
@mikinkacs a bonprix? Nasla sem si nadherny boty, ale silne pochybuju ze je sezenu v obchode :(
Odpovědět
Profilova fotka
Prodávají boty různých značek, takže velikosti se asi budou lišit v závislosti na značce. Osobně jsem si tam ještě nic nekoupila, ale znám lidi, co tam nakupují furt. Je to sice polský obchod, ale mají i jiné, ne polské značky, i známé a běžně dostupné. Mám u nich vyhlédnuté jedny zn. Bronx.
Odpovědět
Profilova fotka
nakupuju tam zcela bezne, to ze jsou to Polaci bylo to posledni, co jsem resila....velikosti se lisi podle znacek, ale ja vetsinou vim, co kupuju a mam sve oblibene. Vzdycky cekam na slevy, vyplati se.... kdyby nekdo chtel, mam tady ted slevove kupony, co mi prisly k posledni objednavce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko jestli mas nejake navic, muzu poprosit?
Odpovědět
Nedávno jsem tam kupovaly tyhle boticky https://www.eobuv.cz/polokozacky-gues... Boty prisly naprosto v poradku, velikost sedi a jsou moc pohodlne. Nemuzu si absolutne na nic stezovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem s nimi velmi spokojená. Originální kvalitní zboží. Mají super akce na státní svátky. Velký výběr, rychlé dodání. Vše v top. Výměna vel. nebyla problém.
Odpovědět
@culitko Tak jsem se po přečtení některých příspěvků rozhodla také napsat. Koupila jsem si tady svatební kožené lodičky (vel 40. - boty Kotyl granat) a manžel si tam koupil kožené lakýrky Gino Rossi za cca 2000 (byly v akci). Oběma nám velikost sedla bez problémů. @mikinkacs :-D :-D :-D :-D :-D Libí se mi nároz, že všechno polské je špatné. Můžu mít asi předpojatý názor, protože jsem si vzala Poláka, přestěhovala jsem se a pracuji v Polsku. Co můžu říct - kvalita potravin je tu na stejné nebo na vyšší úrovni (co se týče uzenin i mléčných výrobků), oblečení i drogerie levnější než u nás (a při porovnání složení toho co je tady a v ČR - totožné). Takže ta hrůza z toho, že co je polské=šunt, bych raději tak plošně neaplikovala. Jinak z té stránky e-obuv jsem objednávala ještě při pobytu v ČR. Rozhodně mě to nikam na žádnou polskou platební stránku nepřesměrovalo - prostě jsem platila kartou online přes standardní platební portál (jako u jakékoliv jiné transakce přes české webovky). Já kupovala boty přímo polské značky - pohodlné, vydržela jsem v nich téměř celý den (večer už přeci jen byly nohy unavené z postávání na fotografie a tance s hosty :) ). Nerozlepily se, nerozpadly se, provedení za mě v pořádku. :) Takže bych tu hysterii okolo "polské" stránky tak nehrotila. :) Jestli máš standardně třeba 39, tak věřím, že ti tady ta velikost bude sedět. Nemluvě o tom, že ti bez problémů do 30 dní boty vymění, nebo pošlou jiné ve stejné ceně, nebo prostě vrátí peníze a bez udání důvodu.
Odpovědět
@apple2 Chápu, že máš jinou zkušenost. Ne vše polské je špatné, používám kosmetiku Inglot. Ale přesměrování na tu platební mi vydesilo, mají pražské číslo a PL adresu, nevzbudilo to ve mně důvěru :-) to je celý
Odpovědět
Pritel si ted objednaval tydle :https://www.eobuv.cz/tenisky-vans-authentic-vn0a38emmol-c-d-cream-walnut.html boty prisly naprostov poradku, na zadny polsky platebni portal ho to nepresmerovalo a navic prisly asi za 2 dny od objednani.
Odpovědět
mají to tam maličko dražší, ale vždycky v všechno v pohodě došlo a velikosti mi sedí..:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, já jsem na eobuvi objednávala několikrát, vždycky tenisky a velikosti jsem volila na jejich doporučení. Měli u bot napsáno, že si máš vzít o číslo větší a podobně, takže bych určitě dala na jejich rady. 🙂 Jinak kdybyste tam holky objednávaly, mají hodně kuponů https://www.vimvic.cz/slevy/smarty-cz
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zdravím já taky objednávám z eobuv.cz a jsem vždy moc spokojená jedny podzimní kožené botky co byly zrovna ve slevě nosím už x let. Jinak sem si právě na svou svatbu objednala sandálky na středním podpatku a jsou moc hezké a pohodlné mám je ve svém albu zde na beremese. Velikost mi vždy sedí já mám ale 36 a nemám skoro nikdy problém i na jiných eshopech.Přeji dobrý výběr.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?