Zimní svatební botky

Profilova fotka
Děvčata nemáte někdo tip na zimní bílé botky ke svatebním šatům? Myslela jsem, že naběhnu do prvního obchodu a bude, ale nikde žádné nemají. Ani na netu, na ebay, na aliexpresu....Budu mít krátké zimní šatičky, představovala jsem si semišové bělostné polobotky na klínku...ehm, tak to asi vůbec neexistuje taková bota :D My máme radnici kousek, kousek od ní je i hospůdka, kam pak půjdeme a z hospůdky k nám na oslavu taky pěšo zpátky. V lodičkách by nebyl problém to ujít, ale bojím se, že bude sníh, mrznout nebo břečka. A přijít na radnici, přezout se, pak se přezout zpátky, dojít do hospody, přezout, pak přezout a domů...to mi přijde ujetý...tak já nevíml, jak to pořešit. zvažuju variantu, že si vůbec nevezmu bílé boty, ale zvolím nějaké barevné(červené nebo tmavě modré) a sladím to se ženichem...ale ty bílé bych radši...poradíte?
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat neporadím. Nicméně pokud bude břečka, takbílé semišové stejně bílé nebudou, ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je pravda :) ale nejdeme daleko...no ikdyž já se znám, vyjdu z domu a boty budou jako čuně...jako přezout se na obřad, to mi přijde ok, ale pak zase na cestu do hospůdky a tam si zase brát lodičky? Já nevím, to se budu akorát pořád přezouvat a tahat pytlík s botama jak cvičky do sokola :D to je dilema
Odpovědět
Měla jsem sice dlouhé šaty, ale pod ně jsem obula své oblíbené zimní kozačky. K nim jsem ladila stuhu v pase a ženichovu kravatu. Na focení v závějích jsem se přezula do pohorek a sněžnic ;) Svatba byla na horách, mrzlo a ještě večer před obřadem chumelilo.
Odpovědět
Baťa http://www.bata.cz/web/kategorie/web-... http://www.bata.cz/web/kategorie/web-... nejsou čistě bílé http://www.bata.cz/web/kategorie/web-...
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za tipy, ty bílé by se mi asi i hodily, ale nemají mou velikost a ty růžové spíš ne :) Ale díky moc..Ted jsme diskutovali s ženichem, že to asi uděláme tak, že sladíme jeho sako a moje botky, takže buď tmavě modré, nebo světle šedé...aspoň ty botky pak unosím....
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin Já kozačky vůbec nenosím, mám hodně svalnatá lýtka a drobná chodidla, a na takovou nohu se asi nešije :D ale asi to tak udělám, že si koupím botky v jiné barvě a budu ladit se ženichem. Já jsem na boty hodně ujetá, proto je řeším víc než šaty, navíc ty šaty jsou krátké, takže botky hodně vyniknou. Na své první svatbě jsem ke krátkým šatům zvolila kytičkované martensky a bylo to boží, ale je mi hloupé to jít zase do martensek(bílých), když to můj drahý ví.
Odpovědět
S přezouváním je to blbost, ale to je holt úskalí zimní svatby. Co budeš mít na sobě přes šaty? K šatům, které jsi tady ukazovala, bych volila světlejší odstín, určitě ne tmavě modrou. Nevím proč, ale kombinace tmavých masivnějších bot a bílých krajkových šatů na mě působí hodně tvrdě. Ta světle šedá bude podle mě fajn. Sladila bych s psaníčkem (říkalas, že kytici mít nebudeš) a s kabátem. Nevím, kdy přesně máš svatbu, ale v lednu a v únoru by se už mohly v obchodech objevit jarní kolekce, a většinou tam bývá spousta kotníčkových bot ve světlých barvách, jako hořčicová nebo camel. Prostě jakákoliv světlejší barva, když se pak objeví ještě na nějakém doplňku, bude dobrá. Hlavně, aby ty boty nepůsobily moc tvrdě a korespondovaly ještě s něčím, co budeš mít na sobě. Ladit to jen se ženichem je málo.
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Přes šaty budu mít normálně kabát, co nosím, nebudu si kupovat nic extra. šaty jsou ze silnějšího materiálu,takže na radnici, v hospůdce i pak doma mi v nich bude akorát, není třeba nic přes ně. Já už to na sobě nemám s čím sladit, kromě šatů už nebudu nic mít, ale když bych zvolila červené botky, tak můžu sladit se rtěnkou a lakem na nehty, což je dosti moje gusto..anebo opravdu světle šedé, ty nebudou tak tvrdé, v tom máš pravdu. Svatba bude v půlce února, botky musím sehnat tedka, nebo až těsně před, nebo´t mě ještě čekají státnice :) Ale ono je to ve finále asi jedno, jde jen o to, jak se to bude líbit mě, protože nikdo jiný mi asi co mám na nohách zkoumat nebude :)
Odpovědět
Myslím, že jasně červené boty, rtěnka a lak bude pecka! Kdybys ještě měla něco červeného v kytce, tak dokonalost a na fotkách na sněhu to bude krásně vidět, Taky jsem to měla - teda bez bot, ty i když nebyly typicky svatební, byly schované bohužel pod dlouhou sukní, takže červená v kytce, rtěnka, lak a šperky z českých granátů.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Ta červená je super nápad. Nevím, co třeba ladit s nějakým náramkem, náhrdelníkem, ozdobou do vlasů nebo kabelkou?
Odpovědět
Profilova fotka
@julie_t No kytku mít nebudu, takže jen tu rtěnku a nehty bych měla, to nosím hodně často, takže mě to i dost vystihuje :) a i jsem o tom uvažovala, ale k tomu botky mě nejprve nenapadly. Ale pak zase nevím, jak se namontuju k ženichovi. Leda červenou košili, ta by mu slušela...
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Kabelku červenou bych si vzít mohla, jinak jsem další doplnky neplánovala, ale nehty a rtěnka by mohly stačit :)
Odpovědět
Článek se načítá
Nevím jestli je úplně třeba se montovat k ženichovi, můj ženich měl k výše popsanému modrou proužkovanou košili, kšandy a hnědý dřevěný motýlek a nepřipadá mi, že bysme nějak neladili ;-)
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat Moje lýtka také nejsou úzká, kozačky přes ně neseženu. Nosím takové, které končí pod lýtkem, jsou krásně úzké přes kotník a odpoutají pozornost. Nosím je k sukním celou zimu. Nechtěla jsem si kvůli svatbě kupovat speciální boty do zimy, když kozačky své mám a zahřály mě. Pouze jsem si koupila lodičky na večerní oslavu (ne bílé), které nosím i po svatbě.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat A tak zas nemusíte ladit úplně. Stačí, když bude mít ženich v červený jen detail, třeba kapesníček, tkaničky u bot nebo třeba kšandy. Hlavní je, abyste ladili stylově.
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnevdana Díky za nápady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem to rozsekla a objednala tyto botky. K šatům se mi zase tolik nehodí, ale co, mě se prostě šíleně líbí, šaty vem čert, to je bílá klasika, ale vtipný botky, to je něco :D ženich je z nich nadšený, takže hurááá :) Sice byly dražší (1500),ale já je budu nosit rozhodně i potom, protože tenhle tvar bot miluju a ty obrázky jsou prostě vtipný :) 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?