Žabky, sandálky ke svatebním šatům?

Profilova fotka
Holky prosím jsem zoufala :-/ za 14 dní mám jít na zkoušku svatebních šatů a pořád nemám vyřešené boty, ano jedny mám ale nějak se v nich necítím. jenže si nemůžu vybrat, něco jsem našla ale nejsem si jistá jestli se to bude k šatům hodit. Přiložím foto šatů a bot, moc děkuji za každou radu :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Šaty jsou krásné, ale botky se mi k nim nelíbí ani jedny. Chtělo by to něco elegantnějšího. Ty, co ukazuješ, jsou dobré v létě k vodě nebo lítání po městě, ale na svatbu v těchto šatech nikoli. Pokud z nějakého důvodu nechceš%nemůžeš mít podpatky, tak bych sáhla po balerínkách :). Nebo vybrat sandálky alespoň s malým podpatkem.
Odpovědět
Profilova fotka
právě že podpatek mít nemůžu :-( achjo
Odpovědět
Profilova fotka
jinak mám tyto, a myslela jsem že do prostřed píchnu tu brož aby byli takové zdobenější. Ale nejsem si jistá jestli ty mentolové jsou dobré no :-/ budu mít mentolovou kytici a hřebínek ve vlasech, tu stuhu okolo pasu mi šije paní i v mentolové ale nevím aby to nebylo moc, takže to musím zkusit, ale prostě si nejsem jistá těma botama no :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 Já bych to tolik nehrotila. Pokud máš zdravotní omezení a máš to tedy s výběrem bot složitější, tak to všichni pochopí :). A šaty máš stejně až na zem, takže na fotkách boty vidět nebudou. Jinak ta brož je krásná, ale asi by se mi víc líbila na úplně čistě bílých nezdobených balerínkách bez pásečku :). Třeba těchto: https://www.bata.cz/web/kategorie/web...
Odpovědět
Profilova fotka
@gabous91 ještě kdyby byli kulaté :-) já to zkusím schválně vyfotit na tech modrých a popřípadě koupím obyč balerínky to snad seženu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a takové taky ne? :-( jsou takové slavnostnější, já už fakt nevím :-/
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 Ty nejsou špatné, ale stejně mám tak nějak pocit, že plné boty jsou vhodnější :).
Odpovědět
Ty posledni dandalky jsou nadherny. Klidne bych si je taky vzala. Stejne pod saty nebudoz moc videt.
Odpovědět
Ty mentolové balerínky se mi zdají ok. Záleží taky na tom, jakou máš svatbu. Jestli je to něco luxusního na zámku, radši bych brala nějaké balerínky s uzavřenou špičkou, třeba i ty mentolové. Pokud svatba v přírodě, klidně bych se nebála sandálků.
Odpovědět
Mě se zase zdají hezké všechny sandálky a celkem nevidím důvod proč ne - jen si nech udělat i manikúru na nohou.. naopak ty modré botky se mi zdají jak na výšlap - takový sportovní styl.. Ale víš co, pokud budeš celou dobu v dlouhých šatech, tak nemusíš obutí vůbec hrotit. Na mých svatebních fotkách jdou boty vidět asi 3x a to jen špička, takže úplně v pohodě sandálky..
Odpovědět
Profilova fotka
@bekyc obřad máme na louce u penziónu ☺ @happiest_girl oni ty balerinky tak působí proto k nim mám ty spony ☺
Odpovědět
Profilova fotka
Tak asi takhle to vypadá
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Skandály se bohužel k tvým šatům vůbec nehodí. Máš elegantní šaty. Takové botky si dokážu představit tak leda na plážovou svatbu. Taky bych šla do plnějších bot.Něco takového http://www.viastyle.cz/elegantni-bile... nebo třeba takové http://www.viastyle.cz/media/BAhbBlsH... A nebo něco takového, takové polouzavřené ? http://www.botovo.cz/bile-balerinky-e...
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 mela jsem ty same...taky jsem nemohla mit podpatek.
Odpovědět
Mně se ty botky k tomu nelíbí ani jedny (a ty modré jsou podle mě nejméně vhodné). Řešila jsem stejný problém, taky nemůžu mít podpatky a zároveň jsem nechtěla uzavřít nohu do balerínek. Vyřešila jsem to tak, že jsem si pořídila baleríny s otevřenou špičkou. Co taky zkusit něco takového?
Odpovědět
Jo a není to kvůli barvě, ale kvůli tvaru té boty. Nepřijdou mi dost elegantní. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@digi94 libi se mi oboje bohužel nemají mojí velikost
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a tyhle? Paní mi je do zitra drží, prodává je tady na bazarku. Co myslite? Jediny z ceho mam strach je ze jsou hodne do špičky.
Odpovědět
U sandálů nezapomeň, že se do nich absolutně nehodí punčochy, to by vypadalo strašně. Na druhé straně pod tyhle šaty by je to chtělo mít, hodí se na formálnější svatbu. Buď jsem s přimhouřeným okem pro sandály (ty poslední jsou hezké), ale na boso, nebo, což bych volila já, protože ty šaty si fakt říkají o slavnostní obuv a punčochy, lodičky s plnou špičkou a volnou patou (jsou pohodlnější) , dají se koupit s širokým mini podpatkem nebo i bez. Nebo pak bílé zdobené balerínky. Příklady : https://www.svetbot.cz/3952-damske-lo... https://balerinky.cz/baleriny/dvoje-b...
Odpovědět
@gabca09 anooo, jsou super, to jsem myslela, viděla jsem příspěvek až po napsání toho mého, jsem na mobilu :-)
Odpovědět
já měla lodičky v kterých mě hooodně bolely nohy jsem tenisko-sandálový typ a podpatky jsou v mém podání katastrofa i když se mi strašně líbí... Dopadlo to, že napadl 20. 4. sníh, byla zima jako kráva a já se fotila ve sportovních nike botách s bílou podrážkou absolutně nevhodných k šatům, ale díky dlouhým šatům nebyly vidět a zimní bundě.. Takže nezoufej, vem si sandále, který se ti líbí, ale zajdi si na pedikůru, ať jsou nožky dokonalé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty botky z 19:36 jsou moc pěkné! Jinak já kvůli kolenu nakonec taky vzdala podpatek a nelituji toho rozhodnutí. Než mít strach z toho, že někde špatně došlápnu, a pak si zbytek dne ani neužiji... a soustředit se pořád na to, že tě něco bolí, tak to jdu radši do pohodlných bot. Je tedy fakt, že můj styl šatů bude naprosto něco jiného, ale i tak :-) Takže mysli hlavně na to, že je to tvoje svatba a ty v těch botičkách budeš celý den :-) Přikládám svoje boty a styl šatů.
Odpovědět
boty stejně nebudou vůbec vidět, neřešila bych to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Bez urážky - vám nepřijdou hrozné ty prsty prosvítající punčochou v sandálech? Ideálně ještě se švem, jako na první obrázku obutých bot... Zeptejte se i chlapů, zda je to pěkné a sexy, když pomineme "módu"... :P Hezká diskuze např. tady: https://elegant40.blogspot.cz/2013/01... řešení sandály vs. punčochy tady: https://puncosky.cz/modely/puncochy-b...
Odpovědět
@sar87 ano, je to děs, proto výše radím, dokonalou pedikůru a bosé nožky... punčochy v sandálech to člověk vypadá jako figurína bez nehtů... Ale pokud se to někomu líbí, proč ne... když už se nosí i ponožky do žabek :-D
Odpovědět
podle mě stejně boty vidět nebudou, maximálně když si sednete nebo vyhrnete sukni. Vůbec nevím, proč byste nemohla mít ty první, sandálky s kamínky anebo i ty poslední, ty jsou sice ze všech nejelegantnější, ale upřímně - kolikpak lidí si bude pamatovat, jaké jste měla boty? spíš si budou pamatovat, jestli jste celý den naříkala, že Vás kvůli botám bolí nohy..
Odpovědět
Profilova fotka
mela jsem takovy http://www.beremese.cz/blog/mr_falko/... za 400 z CCC, letos je maji taky
Odpovědět
Profilova fotka
@mr_falko jenže vy máte úplně jiný styl šatů. K těm vašim se sandálky hodí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gabca09 vzdyt je u Tebe ale nikdo skoro neuvidi a stejne se prezujes hned jak to pujde - pokud teda nejsi milovnice podpatku.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?