Vysoká nevěsta a malý muž - boty

Ahoj holky, mám trochu dilema, protože jsem si koupila krásné korzetové šaty a k nim by se hodili i střevíčky jak pro popelku. Problém ovšem vězí v tom, že partner je menší než já :-/ sice jenom o kousek, ale když si k tomu vezmu podpatky, tak bude mít hlavu skoro v mém výstřihu :-D Normálně na plesy to neřeším už pro to, že podpatky mám ráda, ale upřímně nechci si prohlížet fotky ze svatby, kde nejenže převyšuji svého manžela, ale i celou jeho rodinu. Už sem koukala po balerínách, ale žádné mě nezaujaly a tak přemýšlím jestli nenajít nějaké sandálky. Ovšem výběr některých obchodů je šílený. Jak jste to prosím řešili vy ostatní? Popřípadě neměla byste některá nějaký tip? Díky za každou odpověď ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaratka na tom bola podobne, kupila si obycajne biele kecky a ozdobila si ich kamienkami a napismi. Ale v zasade: ak mate klasicke dlhe saty a nie su obtiahnute az po clenky, pri chodzi Vam topanky vidno vobec nebude. To je aj moja vlastna skusenost. Sandalikom by som v obchodoch dala este trocha cas, tak o mesiac, dva by uz mohli vylozit nieco jarne/letne.
Odpovědět
Díky za odpověď. Já sem původně chtěla takové krajkové tenisky, ale k těm šatům se právě vůbec nehodí :D a sandále jsem hledala i na internetu a marně, ale pravda je, že na jaře se vyrojí spoustu nových kousků :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkak converse jsou cool vždy a všude ..být tebou jdu do nich 🤗
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@hanulkak tenisky k satam budu vzdy do istej miery ulet :D ale ma to aj vyhodu, mozes sa na zabave bezpecne vytancovat do sytosti, nie ako v opatkoch.
Odpovědět
Co se týká tenisek tak mají nesporné výhody jako například již zmíněné pohodlí. A bylo by to hezké, kdyby se k tomu sladil styl účesu, svatby a vlastně i oblečení ženicha. Jenomže to máme v zámečku, já mám šaty s vlečkou a ty tenisky by tam byly pěst na oko :-/ Ale ten styl se mi líbí a brát se někde na louce, tak do toho určitě jdu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co něco takového třeba? :) https://www.casnaboty.cz/product-cze-... https://www.casnaboty.cz/product-cze-... https://www.casnaboty.cz/product-cze-...
Odpovědět
@veruliify děkuji za tip, ty první se mi líbí moc :-)
Odpovědět
Mám úplně stejný problém, a aby toho nebylo málo tak mám nohu i velikosti 44 :D Takže já mám v obuvi jasno. Nenašla jsem přímo ty, co si chci koupit, ale jsou velice podobné. https://www.sporthero.cz/sandaly-vega...
Odpovědět
@veronika96 Tak to je peklo. Já mám vel. 39 a i to je občas problém sehnat. Navíc jsem si všimla, že ve většině obchodech potřebuju sandálky min. ve vel. 40. Netuším proč je dělají tak malé :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mne teda conversky k satum prijdou priserne. Daji se sehnat i krasne balerinky jako pro popelku, mrkni treba na bhldn.com...
Odpovědět
Profilova fotka
já budu brát taky něco bez podpatků. vidím to na nějaké otevřené ploché sandálky, popř se mi líbily i takové ty tenisky co jsou ale ve stylu balerín, jakože nejsou šnerované až k nártu ale pouze na špici.
Odpovědět
Článek se načítá
Já mám muže menšího o 13 cm, takže si pořídím jak balerínky, tak sandálky :-) na podpatky prdím, v tom jít nemůžu
Odpovědět
Profilova fotka
řešim ten stejný problem..jsem větší než přítel a podpatky na mě nikdo nedostane :),,,takže svatebni tenisky vedou... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V naší prodejně Střevíce a více... se specializací na svatební s společenskou obuv Vám můžeme nabídnout různé modely elegantních svatebních balerínek i letní sandálky na velmi nízkém podpatku. ;-)
Odpovědět
Ahoj, vyresila jsem stejny problem gumovymi balerinkami Melissa koupenymi pres Zoot.cz. Jsem nadsena :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?