Viděly jste někde modré lodičky

Ahoj nevěsty, mám představu o mých svatebních botách, ale bohužel jsem na takové boty ještě nikde nenarazila. Potřebuju tmavomodré lodičky s nižším podpatkem a nejlépe bez přízdob (nebo s něčím decentním - např. mašlička, kamínky radši ne) - cca něco jako na fotce. Viděly jste někde? Potřebuju si je mít kde vyzkoušet, jedny boty z eshopu už jsem vracela :-| Děkuju za všechny odpovědi! :-)
Odpovědět
To by mě taky zajímalo, jen bych chtěla jiný odstín modré. Mám pocit, že ve všech kamenných obchodech je to taková barevná šeď a nuda. Doufám, že je to jen blížící se zimou a snad s jarem budou mít barevnější výběr :)
Odpovědět
Profilova fotka
Viděla jsem jedny modré u Deichmanna, ale jiný odstín.
Odpovědět
Viděla jsem jedny o víkendu v Humanicu: http://www.humanic.net/cz/Damska/Obuv...
Odpovědět
Dobrý den boty si u nás můžete nechat zhotovit i s úpravami na přání - výběr barev materiálů, podpatků tvar i výška, střih, zdobení a pod. V nabídce máme hodně odstínů modré tak u pravé a exkluzivní kůže jak i v saténu - světlá modrá, námořnícká modrá, královská modrá, indigo, akvamarínová a pod. Boty si vyskládáte a upravíte podle sebe. Zhotoví se pak podle klasických velikostí - velikostní tabulka na naší stránce nebo i přesně na míru. Přikládáme pár obrázků pro inspiraci a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
Hezké modré lodičky má značka Buffalo. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?