Vhodné botky na svatbu venku - golfové hřiště

Prosím a také děkuji předem za Vaše názory....Svatba bude venku, v srpnu, na golfovém hřišti - pouze malá se svědky. Mám již koupené lodičky, uzavřené a s jehlovým 9 cm podpatkem. Ale mám obavu, že se budu bořit podpatkem, co krok, to zapíchnutí. A když půjdu za svým drahým k místu oddání, tak mám obavu, že půjdu jako robot :-) V srpnu je ráno dlouho rosa a taky trvá než tráva uschne. Myslíte, že balerínky by byly vhodnější? Šaty se zatím šijí, takže je čas s úpravami. Jsem zvyklá na podpatky, měřím jen 165 (ženich 192 cm) a cítím se v nich více žensky než v balerínách....Prostě nevím co bude vypadat lépe......
Odpovědět
Existuji tzv.heel stoppers, které by měly bránit zaboření. Chystám se je objednat z ebaye, ale jestli to k něčemu bude, nevím.
Odpovědět
Možná by se našly nějaké hezké boty na klínku. V těch se dá venku chodit rozhodně lépe než v jehlách, v balerínkách by jsi byla asi dost malá a když podpatek můžeš mít a jsi na něj zvyklá, tak bych raději podpatek (mohl by být i silnější).
Odpovědět
@sramkpa Na klínku mám lodičky, ale barevné. Ale toto ne ne ne, připadala bych si jako stará babka. Hodně holek má tady balerínky a nebere se to snad jako společenské foux pas... Tak to bude asi jediné řešení. Ještě, když si představím minimálně hodinové focení a poletování přitom na trávě. Nějaké další názory prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, V obchodě Střevíce a více... pořídíte funkční chrániče podpatků za 99,- Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky resim - spis terén a štěrk. Myslím, ze jehlove podpatky jsou v mých i tvých podmínkách nerealizovatelnym snem - pokud nějaký, tak široký, nízký, neborivy. Tyhlencty klíny nebo platformy taky nerada, ale moc jiných možnosti než to nebo placaty botky nezbývá.... Jinak se budem klatit jak trubky a krása v tahu... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?