Uzavřené lodičky v květnu

Holky, líbí se mi jedny uzavřené lodičky, ale mám strach, aby se v nich nepotila noha a pak nedřely. Pokud bude teplo, tak asi nepůjdu v punčochách. Svatba bude na konci května. Je třeba nějaký fígl, jak to lodičkách v případném vedru přežít a nemuset se hned po obřadu přezouvat ?
Odpovědět
Je dobře, když jsou lodičky kožené a pořádně si je rozchodis. Potom v nich vydrzis klidně celý den, max. s tycinkou na puchyre pomazat patu a kloub u palce
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu v polovině května a volila jsem také zavřené kožené lodičky. Ono i kdyby teplo bylo, tak v květnu to ještě nebude takové to typické vedro, kdy se člověk potí sotva vyleze ven. Já pevně věřím, že bude třeba 18 -25 stupnů a to je klidně i na silonky (resp. já bych si brala samodržky, i kdyby bylo 30 ve stínu, přijde mi to takový neslušný jít bez punčoch, i když pravda, vidět to moc nebude). Myslim, že ten jeden den je úplně bez problémů.
Odpovědět
@radkaja Ja se vdavala v srpnu,bylo vedro jak blazen,lodicky jsem mela uzavrene,a problem nebyl,vydrzela jsem v nich cely den :-)
Odpovědět
@88renca88 Mělas je kožené? Ty co bych chtěla kožené nejsou, tak nevím jaké to v nich bude. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Nevesta by mela mit uzavrenou spicku. Po obrade uz je to jedno. Ja byla v botech na platforme. A ve finale v balerinach.
Odpovědět
já měla svatbu v srpnu a bylo 19 stupňů...a měla jsem boty s otevřenou patou, kožené tamaris a nějak jsem se nedostala k tomu abych je rozšlápla, ale byly úžasné! Vydžela jsem v nich 8 hodin v kuse a pohodička...
Odpovědět
@radkaja Kozene nebyli,byli z umele kuze,a stejne v nich bylo fajn :-)
Odpovědět
@kacenkakaca taky chci kožeé, ale je hrozně těžký najít pěkný kožený boty - navíc, já chci červený. A ještě aby stály tak kolem 1 500 Kč..
Odpovědět
@88renca88 Je, tak to jsem ráda, tak to snad bude dobré. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?