Tipy na nákup lodiček? Praha nebo Ostrava

Milé nevěsty, nevím, jestli se potýkám s tímto problémem sama, ale nikde nemůžu sehnat klasické uzavřené kožené lodičky v bílé nebo off white barvě a nejlépe ještě pohodnlné. Máte prosím tipy, kde sehnat bílé, kožené lodičky s uzavřenou špičkou?
Odpovědět
zkuste CCC, tak mivaji kozene a pohodlne boty....navic velky vyber..
Odpovědět
Já sehnala klasické lodičky, velmi pohodlné, v Humanicu (značka Unisa), vydržela jsem v nich opravdu celý den! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám úplně stejný problém.... včera jsem byla v Ostravě - prošla Humanic, CCC i Deichmann a nic... snad ani jedny normalni bile lodičky... :-( takže zvažuju objednání přes internet...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj u futura v Ostravě jsou vietnamci , jmenuje se to Moda pro celou rodinu , je tam všechno , a mají tam hezké lodičky :) možná od vietnamců nebudeš chtít, ale tak třebas mužeš zkusit :) a ceny v pohodě okolo 300-400 kč.... ;-)
Odpovědět
@renca2209 @svatba28 Ahoj, já jsem si koupila v salonu Angelika na Masarykáči v Ostravě boty graf - uvnitř kožené, nahoře satén a vyšly lépe než na internetu. Pro představu můžete mrknout tady http://www.roub-boty.cz/damske/5-svat...
Odpovědět
@svatba28 Hledám intenzivně už měísc, obešla jsem snad všechno, ale klasické bílé lodičky jako by se už nevyráběly...Mám strach riskovat přes internet, abych nemusela vracet:-(.
Odpovědět
Vím, že spousta holek tady má klasické bílé lodičky s uzavřenou špičkou z Deichmanna (značka Graceland asi).. dělají je ve dvou provedeních - s nižším a vyšším podpatkem.. Ale určitě to není pravá kůže, stojí myslím necelých 500,-.
Odpovědět
Tyhle jsem myslela: http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/d...
Odpovědět
Děkuji za rady a tipy. Nakonec jsem sehnala v Praze na Andělu v obchodě Minelli.
Odpovědět
Profilova fotka
Velký výběr svatebních lodiček najdete v našem obchodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?