Svatební obuv Popelka na míru. Máte zkušenost?

Máte někdo zkušenost s touto firmou. Podle internetu si člověk může vybrat z různých druhů podpatků, špiček, zapínání a materiálů a oni ušijí boty podle toho. Nabídka vypadá krásně, ceny přijatelný, ale ten web ve mně nevzbuzuje zrovna důvěru. Tady jsou ukázky bot: http://www.youtube.com/watch?v=Kr_lTB...
Odpovědět
1
2
Taky jsem na to koukala a odradil mě web...Navíc se bojím objednat bez vyzkoušení...Už mám doma jedny boty z ebay a nesedí velikost.
Odpovědět
Já se tam právě dočetla, že se dá nezávazně vyjednat si schůzku a boty si některé vyzkoušet a zkouknout materiál. Jenže tam neni nikde napsáno, jestli teda mají nějaký obchod, nebo co. Ale pořád bych raději slyšela, že už od nich někdo boty má a je spokojenej :-)
Odpovědět
@kim_m Tak to o zkoušení jsem nenašla, dokonce ani popis materiálu bot. Mám ještě skoro půl roku do svatby, ale boty hledám už teď. Mám vel. 35-36 jak u kterých bot a navíc hodně úzkou nohu a sehnat boty je horor. Lodičky jsem vzdala, ještě jsem neobjevila ani jedny které by se mi při došlápnutí nerozevíraly, takže asi nějaké páskové sandály.O víkendu zaběhnu do Střevíce a více, prý nabízí možnost sestavit si botu-výšku podpatku, typ atd. jen za malý příplatek...
Odpovědět
Materiál je ekokůže a za příplatek pravá kůže. Ve střevíce a více mají boty fajn, ale přiznám se, že já se svejma požadavkama - bílé, širší podpatek, ne sametové (aby šli jednoduše čistit), ne s dlouhou špičkou, tak mi tam zbyly dvoje. Na jedněch se nedalo stát, protože měly podpatek moc vzadu a druhý mě tlačily na nárt. Jinak taky sháním brzo, protože to je horor.
Odpovědět
@kim_m Koukám máme skoro stejné požadavky-ne textil( chtěla bych je nosit po svatbě ), rozumný podpatek max. 10 cm( nebo tvarovaný klínek ), bílé nebo stříbrné, pokud možno kulatější špice. A nechci koupit nic bez vyzkoušení,takže odpadají internetové obchody...Ještě jsem našla firmu peccini a odkaz na nějaký krámek v centru Prahy...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@iva128 tak to je super:-) taky premyslim, ze bych to tam zkusila:-) jak dlouho jim trva dodani?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, já na bazaru prodávám botky velikosti 34. Vínová barva, nižší podpatek, jen půl dne nošené.
Odpovědět
Ahoj, tak moje zkušenost - absutní bomba - navymýšlela jsem si snad všechno. Kvalitní kůži, zdobení, zapínaní a ještě expres dodání. To vše za zhruba 2400kč. Základ byl asi 1700kč. Slečna se mnou při kávičce vybírala přes hodinu, donesla ukázat některé boty a za 14 dní jsem si jela vyzvednout nádherné botky. Doporučuji!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
holky, hodte sem prosim odkaz...
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@angelh Děkuju...
Odpovědět
@bezejmenaaa odkaz do katalogu firem www.beremese.cz/katalog/firma/botyobu...
Odpovědět
@rozzaarka momentální doba dodání je do 10 - 15 pracovních dnů. Podle sézony (svatby, plesy, ...) se doba může prodloužit na maximálne 4 - 5 týdnů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
já jsem spokojená maximálně, komunikace po emailu naprosto bezproblémová, reagují ihned a odpovídají na vše co mě zajímalo. Poslali mi zdarma vzorky kůže, jelikož je lepší barvy vidět v reálu a opravdu jsem si pak vybrala podle vzorníku (hodně mi pomohl). Boty stály 2550,- ale.. jsou strašně pohodlné, měkoučké, materiál kvalitní + krystaly swarovski. Určitě je využiju i na jiné nošení. Řekla jsem si o mašli na přání,zapínání na přání, výška podpatku na přání a celkově jsou boty doslova nádherné! takže tento obchod mohu doporučit.. Stránky mi přišly dost nepřehledné a tak jsem objednávku udělala po emailu - nebyl problém.
Odpovědět
@claryka Děkujeme a přejeme ten nejkrásnější svatební den :-)
Odpovědět
také se přidávám, web mě odrazoval, ale nabídka variací naopak přitahovala, takže jsem si se slečnou domluvila schůzku, probraly jsme všechny varianty, příjemně popovídaly a sestavily společně boty přesně podle toho co jsem potřebovala, chtěla a vysnila a nemohla jsem nikde sehnat. Výsledkem byly nádherné botičky, ani ne za 2 tisíce, všechno super. Už se těším na svatbu, až si je konečně užiju. (foto v mém albu z příprav, je tam i obrázek z objednávky).
Odpovědět
Profilova fotka
Take mohu tyto boty jen doporucit. Boticky krasne a vyborne jednani. Po internetu nerada neco objednavam, ale tady vse probehlo v poradku. Velice mile me prekvapila rychla komunikace :).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@lsvit @domza Děkujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V sobotu mám domluvenou schůzku, jdeme i s mamčou, ta má hodně velké problémy sehnat boty, roste jí "palec do strany" nebo jak se to říká a ve většině bot trpí. Zatím komunikace na 1. Dám vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mockrát děkuji za naprosto pohodlné botičky, které jsem měla možnost na své svatbě mít. Všichni je obdivovali a uchvátila je barvička bot :)
Odpovědět
Profilova fotka
Před pár dny mi od nich botičky došly...a spokojenost maximální. Komunikce po mailu naprosto perfekní. Navymýšlela jsem si tam toho na ně docela dost "příplatkového": exkluzivní kůže, rychlozapínání přezky, mašli, komfortní změkčená úprava...a cenově mě to nakonce vyšlo necelé 2500,- (což bych za kožené boty dala i v obchodě...tedy, pokud bych je v obchodě na svou velikost vůbec sehnala). Navíc mě naprosto uchvátilo, když jsem si vymyslela něco, co do té doby nedělali (mašle připevněná k zapínání na pásku), tak místo toho, aby mi řekli, že mám smůlu, tak s výrobcem vymysleli, jak by to šlo řešit, a pak mi napsali výběr možných variant řešení. Takže skutečně můžu jen doporučit. (Fotky bot dám v nejbližší době do svého alba).
Odpovědět
Děkujeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se musím přidat, včera jsem si botičky vyzvedla, i když je nebudu mít na svatbu - budu mít baleríny, tak spokojenost na 100% boty se opravdu po chvilce nošení doma přizpůsobili. Vyšly na cca 2500,- a fakt nelituju. Jen mě štve že je teď díky počasí nemůžu nosit... ]-(
Odpovědět
Přidávám se k ostatním, jen s kladným hodnocením. Měla jsem svatební boty z "Popelky", vydržela jsem v nich celých 16 hodin a určitě bych je volila znovu. Komunikace, setkání s paní/slečnou Mattovou a celkový výsledek botů na míru je hodnoceno 1.
Odpovědět
Tak já jsem začala s paní komunikovat ohledně schůzky 3 týdny před zkouškou, kde mě měli krátit šaty podle výšky bot, 1,5 měsíce před svatbou. Měli dovolenou, odkázala mě, že schůzka bude týden před zkouškou. Dnes, dva dny před zkouškou šatů mi napsala, že se zdržela v zahraničí, schůzka nebude a boty mi vyrobit nestihnou. Paní byla sice milá a vypadala, že ji to mrzí, ale co já teď s tím, když kvůli ní mám jen 2 pracovní dny na to, abych sehnala jiné boty podle kterých mi budou krátit svatební šaty! Dost mě to naštvalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?