Svatební obuv - nezapomeňte si prošlápnout nové botky

Milé nevěsty, nezapomeňte si v předsvatebním shonu řádně "prošlápnout" nové botky! Ideálně alespoň 1 celý den. Během svatebního dne vůůůbec nevnímáte, jestli vás někde tlačí - máte lepší věci na práci:-) a večer vás může čekat šok. Věřte... Já to neudělala a ještě týden po svatbě mi procitá ukazováček :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@elesis - mě taky asi tři dny po svatbě brněly prsty, jak kdyby se neprokrvovaly.. šílený.. ale je fakt že jsem si to taky začala uvědomovat až úplně na konci svatby...
Odpovědět
@elesis Jéé, dobrý nápad, já na to úplně zapomněla!!
Odpovědět
ja jsem ve svých svatebních botech včera 2 hodiny žehlila... :D kazdou vyzehlenou kosili jsem chodila do skríně pověsit zvlášť a po těch 2 hodinách jsem myslela, ze mi upadnou nohy a čím dál víc přesvědčuju sama sebe si vzít pod ty dlouhé šaty bílé žabky :) ve kterých vydržím celý dlouhý den a bez problémů :)
Odpovědět
Já bych poupravila zadavatelku.. Prošlapovat boty, alespoň měsíc, jeden den je k ničemu, to ty nohy jen bolí, ale až postupným nošením se boty začnou přizpůsobovat vaší nožce. Mám nohy neuvěřitelně zmlsané, hned mám puchýř atd., takže jsem si koupila kvalitnější boty (kůže a střih co mi opravdu sedl) a v těch jsem doma chodila tři měsíce a teď se v nich cítím velmi dobře. Všem hodně štěstí a ať nohy nebolí! :-)
Odpovědět
Holky a co takhle si koupit pohodlne boty? :) Ja jsem si koupila bile lodicky sice na 6cm podpatku, ale strasne pohodlne.. jo, jsou nove, tak z nich mozna budu mit treba na pate nebo prste puchyr, ale kdyz si ten prst predem v den svatby zalepim, tak to bude uplne v pohode... To nestoji za to, si koupit nepohodlny boty a pak trpet.. (a to uz jsem take nekolikrat udelala..takze pocit brneni prstu 3 dny po akci dobre znam.. ), ale v den svatby to za to fakt nestoji.. chci si ten den uzit, a krasne boty mohou byt i pohodlne :)
Odpovědět
Profilova fotka
no hlavně si koupit kvalitní, který nikde netlačí, jinak nepomůže nic...
Odpovědět
@mawenzi tys to napsala v ten samej moment jako ja :D
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine jojo, všimla sem si:D
Odpovědět
@karlajasmine Plně s tebou souhlasím, proto jsem také psala, koupit kvalitní boty a správně padnoucí střih.. Ale i přesto bych pohodlné a kvalitní prošlápla, aby i ten puchýř nebyl (ale je možné, že opravdu mám nohy hrozně zmlsané a i u správně padnoucích bot a pohodlných se mi puchýř udělá).. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anianka bych řekla, že ty puchýře závisí na spoustě jiných faktorů, mám supr pohodlný boty co mám ráda a vždycky z nich mám puchýř, když si patu nezalepím a přitom by člověk čekal, že po těch letech sou rozšláplý dobře... Ale zas něco jinýho je puchýř, se kterým člověk třeba počítá a ví, že se mu dělaj na tom místě a něco jinýho je, když už tě třeba tlačí, nebo cokoli jiného, co se dá většinou objevit právě tím nošením. Určitě máš pravdu si na botky zvyknout. Já teda byla v mých botách, i když ušitých na míru asi 5x a to vždy maximálně 2h a přesto sem to v nich zvládla asi 6hodin, ale přestože su zvyklá na měkký sportovní boty a ne na to, že mezi šlapkou a podlahou je pouze 5mm tvrdá podrážka, tak sem se pak už šla přezout hlavně proto, že mi bylo hrozný horko :D
Odpovědět
@anianka Jo, asi mas pravdu.. mozna bych v nich taky mela zkusit zehlit, at si na ne aspon trochu zvyknu :) Akorat se bojim je proslapovat moc, abych je neuspinila, kdyz jsou tak krasne bile.. ja jsem v tomhle totiz dost nesikovna :)
Odpovědět
Už jsem v nich prochodila jedno odpoledne po městě a půjdu minimálně ještě dvakrát, ať se vytvarují.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?