Svatební obuv - Mladá Boleslav, Liberec. Kde seženu?

Profilova fotka
ahoj holky, nevíte, prosím, kde bych v Mladé Boleslavi nebo v Liberci sehnala svatební salon, kde prodávání botky? Objednala jsem si jedny na netu,ale bohužel mi nebyly a menší už nemají, a znovu riskovat objednání přes internet, když je svatba za měsíc se mi nechce. děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@ajkaskajka Ahojky,já sice nenám botky ze svatebního salónu,ale sehnala jsem v Liberci v Nise krásné lodičky z obchodu Mixer.Mají velký výběr krásných bot.Jsou tam i jiné obchody s obuví,takže by sis mohla přijít na své.Dobré pořízení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mlafi děkuji, nejhorší je, že sháním v barvě šampaň.. a ty nemívají často v těchto obchodech..
Odpovědět
Profilova fotka
no zaručit ti nemohu,že tam budou mít šampaň,ale za podívání člověk nic nedá.Jsou tam jiné a jiné obchody s botkama a musím říct,že jsem byla,jako neandrtálec,protože tak velký výběr jsem ještě neviděla.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máme úplně stejný problém. Taky jsem si objednala na internetu, taky mi jsou malé a taky nevím kde shánět. Mě osobně se v Mixeru nic nezamlouvalo. :-( Ani nikde jinde jsem nic neobjevila..
Odpovědět
Profilova fotka
@petramaloch no, je to děs.. Měsíc do svatby a já musím ještě řešit boty... Nejhorší je, že už si nemyslím, že bych někde nějaké sehnala..
Odpovědět
Ve svatebním salone v Babylonu maj krasny a sampan
Odpovědět
Profilova fotka
@swara88 děkuji, to jsem vůbec netušila.. Pojedu se podívat:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?