Svatební boty v Praze, kam mám zamířit?

Ahoj, poraďte mi, prosím, kam přesně mám zamířit v Praze pro svatební botky? Bydlíme teď na severu a pojdeme s přítelem na prodloužený víkend do Prahy, tak počítám, že by se mu nelíbilo, kdybych obrážela všechny obchody. Ale zase škoda nevyužít šance ;-) pár od Vás vytipovaných obchodů bezpochyby zvládneme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já obcházela obchoďáky... Paladium, Nový smíchov, a také Bílá labuť...(hned vedle jsou vietnamci, tam se dá také něco vybrat, záleží co hledáš) Já mám nakonec boty z deichmanu:-) Pokud chceš vybírat ve svatebním... tak myslím na Národní je obchod "střevíce a více". Výběr je veliký:-) hodně štěstí v hledání..
Odpovědět
Profilova fotka
svatební studio chic :-)
Odpovědět
Děkuji Vám. Zkusím to najít a přidat do programu;)
Odpovědět
@amor_roma Moc Ti děkuji za tip. V sobotu jsme s přítelem zkusili "střevíce a více" a ty vysněné svatební botky už jsou doma;)
Odpovědět
Profilova fotka
@p_e_t to jsem ráda, že jsem mohla pomoct:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Co tak vyskládat si boty podle svých představ a nechat si ušít podle délky chodidel nebo na míru za příznivé ceny? Osobní schůzku si dohodněte po telefonu nebo e-mailu. Zvláštní? Ani ne, spíš novinka na trhu s obuví :-) k uspokojení nároků i požadavek moderní ženy. Držím palce ať pro svůj velký den najdete to co hledáte :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, doporučuji taneční obuv Kozdra. Obešla jsem snad všechny obchody v Praze, ale nikde se mi nic nelíbilo, buď to bylo ošklivé nebo nepohodlné nebo moc vysoký podpatek... :( U Kozdry mají široký výběr tanečních bot, podle vlastního vkusu si můžeš nakombinovat typ boty, výšku podpatku a barvu, boty pak ušijí za cca 14 dní... Byla jsem moc spokojená, botky byly krásné a moc pohodlné...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?