Svatební boty v barvě svatby

Ahojte, mám dotaz - musí mít nevěsta bílé boty? Já je sice mám koupené, ale taky se mi tam hrozně líbily i jiné boty, tak sem si je původně vzala na běžné nošení, ale jak sem na ně koukala, zjistila sem, že sedí perfektně do tématu svatby. Máme barvu champagne, boty jsou přesně takové, vepředu na špičce mají jakoby "krajku", která je tvořena malými kamínky a pod tím prosvítá zase champagne. A jsou na klínku. Jsou takové boty vhodné??? Vypadají slavnostně, nejsou to jen obyč lodičky, ale zase nevím jestli se hodí když jsou barevné a na klínku. Měla jste některá barevné botičky? Co sem zatím zkoukla alba, nikde sem je neviděla...Jak budu doma, dodám i foto, pro představu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, klidne do nich bez. Ja mam boty modre :-D Par lidi bylo v udivu, ze proc modre a ne bile, ale mi se proste moc libi, ladi to k nam do svatby a hlavne je to moje svatba a udelam si to dle sveho ;-) A taky z praktickeho duvodu - muzu si je vzit kdykoli jindy 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky uvazuji o botickach sladene do barvicky nasi svatby,nebala bych se toho
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nebudu mít bílé boty, ale modro-růžové, v barvě svatby. Určitě se toho neboj, barevné boty vypadají parádně :-).
Odpovědět
super, děkuju :) ony sou totiž fakt luxusní a vypadají parádně, jen mi dělala starosti barva a hlavně ten klínek....i když na noze vypadají skvěle :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam cervene a někteří taky kroutí hlavou a někteří, ze to je super...takže at si ji konzervy vykrouti 😄
Odpovědět
take budu mit botky v barvě svatby a né bilé je to podle mě hezčí /modernější ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla v barvě svatby - červená - ale nakonec by se nehodily k šatům, takže jsem si koupila bílý :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít zářivě mátové...
Odpovědět
no já je sem večer hodím a uvidíme, ale sem ráda, že nejsem jediná! A navíc některé z vás mají barvy, do kterých bych se vážně bála jít, takže moje champagne mi už přijdou v klidu :)
Odpovědět
A i když to není úplně k tématu, můžu se zeptat, jestli budete mít silonky? Hlavně vy děvčata, co se vdáváte v létě? Mně přijde strašně blbé jít naboso. Bílé se už prý nenosí a když si vezmu klasické silonky, musím mít samodržící punčochy, klasické silonky nesnesu. No a když pak manžel bude sundávat podvazek, bude to vidět - ta krajka na těch samodržkách. Jak to řešíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam koupene bile, ale nasla jsem jedny neodolatelne rude lakovky (barva svatby) a nemohla jsem je tam nechat ;) takze asi beru ty ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Samodrzky mam koupene ale asi si je nevezmu- klouzu v nich v botach a skrabe to. Pujdu asi bez nich, moc blby mi to neprijde ;)
Odpovědět
Článek se načítá
@kristynar já sem na ně zvyklá, chodím v nich běžně, do práce, na ples atd., takže za mě komfort v pořádku. Asi taky možná uvidím podle počasí - jestli budou 20 nebo 30 stupňů, je to pak rozdíl...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja je taky nosim na ples, ale to je parkrat do roka, do prace je nenosim, takze zvykla na ne nejsem. Tak doufam ze bude 30 stupnu a ja nebudu mit dilema :)
Odpovědět
Profilova fotka
@snajpr ja silonky urcite mit nebudu i kdyby melo byt 20st. U nas v Irsku je sotva kdy 20st a taky nenosim :-D nesnasim je. A urcite nepotrebuju silonky, kdyz mam dlouhe saty. Podvazek taky mit nebudu, takze to taky neresim ;-)
Odpovědět
@petronuska tak to se máš :) Já mrznu i ve 25 st., když je venku 30 st., tak v práci mám k šatům ponožky, protože mrznu :D
Odpovědět
@snajpr nevím, kde máte obřad, ale pokud v kostele, zaslechla jsem něco o tom, že do kostela jedině v silonkách... Podle mne se nehodí jít bez silonek vůbec. Pokud tedy není celá svatba pojata netradičně resp. hodláte se vyprdnout na konvence... Já měla samodržící punčochy a bylo to ok. Hlavně díky nim se nemusí člověk celej vyslíkat, když jde tředa na záchod... A netlačí to na břiše a nedělají faldíky.... :D V M&S mají v tělové barvě s bílou / champagne krajkou. Takže vypadají velice elegantně. A u sundávání podvazku přeci nebudete ukazovat celé nohy až k rozkroku, nebo? U nás se dělá tak, že manžel vleze pod sukně celý (nebo jak se vejde) a v podtatě nikdo nevidí nic co má být skryto...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je v pohode- svatba nebude v kostele ale v zahrade a urcite neplanuji sundavani podvazku- to se mi nelibi a prijde mi to hloupe, takze klidne pujdu bez puncoch... :)
Odpovědět
@snajpr Boty být bílé rozhodně nemusí, vdáš se rozhodně i bez nich;-). Jen - zda jsem to správně pochopila- budeš tedy mít bílé šaty, barvu svatby champagne a boty tedy champagne? Vyzkoušela bych to na tvém místě, jak to bude vypadat dohromady, přece jen kontrastnější barvy se spolu ladí lépe, tohle si moc nedovedu představit.
Odpovědět
Profilova fotka
A proc ne? Teda akorat v jedinem pripade bych to nedoporucila a to pokud by jsi mela bile saty. Jinak ja jsem sama dukazem, ze barevne boty nejsou problem :-) a dokonce boty urcily barvu/tema svatby, jukni do meho alba.
Odpovědět
Profilova fotka
@snajpr k otevřeným botám jedině bez punčoch. K uzavřeným jedině s. Lze koupit bokove (netlačí na břiše), dělají se i různé pohodlné, nebo bez zesíleného sedu (neni videt), o různých denech - tenicke do horka, silné do chladna. Zakoupila jsem všechny verze :-) pro případ strašlivého vedra i samodrzici bez krajky (jen lem, aby se to nerysovalo pod prilehavymi saty), ale jsem z nich nervózní, že samodrzet nebudou... :-.
Odpovědět
@zuzekk neboj, drží :) Dokonce sem s nima dobíhala i na autobus a nic :) A jak říkám,chodím s nima i na plesy atd. a nikdy nespadly. Pokud máš tedy správnou velikost a na stehnech drží pevně. Jinak boty mám uzavřené.... @vineta ano ano, to jsou moje boty. Šaty mám tady v albu, jsou bílé. Boty bych řekla že ve skutečnosti jsou o odstín krémovější, foťák to neustále přesvěcoval :( @marketaaj teda! to jsou ale mazec boty! Paráda! :) Každopádně tím ste mě teď dostaly - aby to moc nebilo do očí....zkoušet šaty jdu až v srpnu a shánět boty týden před svatbou - na to nemám morál.
Odpovědět
Profilova fotka
@snajpr ja vim že asi úplně ke kotníkům ne, ale znervozňujou mě už od pohledu... :-D pamatuju si ten pocit z maturiťáku.. :-| mam velmi hubená stehna, jen v případě hrozícího uvaření!
Odpovědět
@zuzekk tak pak ti doporučím podvazky ;-) tam by sis mohla být jistější, že ty punčochy něco drží :) Teda pokud nebudeš mít hooodně obepnuté šaty, aby to nebyl vidět.
Odpovědět
Já ještě nevím do jakých barev budeme mít svatbu laděnou, ale určitě budu chtít i do té barvy botky. mám teda krásný bílý, ale přijde mi to takový hezký, když ty boty i ladí s těma barvama nebo jednou barvou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@snajpr máš fotku jaké botky budeš mít? ;)
Odpovědět
Dobrý den, barevné boty se těší oblibě zejména díky své využitelnosti i po svatbě. Určitě můžeme doporučit, krásně tak doplní detaily i ladění...přikladáme pár obrázku od našich nevěst pro inspiraci a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?