Svatební boty téměř bez podpatku Praha. Kde seženu?

Profilova fotka
Sháním bílé boty, které by neměly téměř žádný podpatek a stejně by vypadaly dobře. Kde v Praze? Ve svatebních studiích mají samé na podpatku...
Odpovědět
1
2
Koubi, myslím, že holky takové botky sehnaly v Deichmanovi. Už ses tam byla podívat?
Odpovědět
Profilova fotka
Nebyla, ale zkusím, prý je to někde na Smíchově u Anděla. Uf, tak snad seženu :-)
Odpovědět
Jo, u Anděla je, nemůžeš ho minout ;-) Když jsem tam byla naposled (to už je chvilku, asi někdy na jaře), měli tam bílých bot poměrně dost. Jo, a ještě jsem nějaké viděla v bývalém Krone na Václaváku v přízemí (ale taky na jaře...). Hodně štěstí při shánění ;-)
Odpovědět
boty bez podpatku jsem pořídila v humanicu koukala jsem snad všude ale jedině tam je mají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já nevím, byla jsem v Humanicu, Deichmanovi,Baťovi a dalších obchosech,ale nic jsem nesehnala.Boty na podpadku maj,ale je to děsně ošklivý(a o cneách nemluvím,ale řekla jsem si že ty peníze objetuju) :-x No a nakonec mám bitky za 200Kč od vietnamců a jsou moc pěkný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Cauky, v Deichmannovi jsem sehala boty UPLNE bez podpatku, takove paskove sandalky se strasem. Bylo to v cervnu, mozna je jeste maji. Ale daji se tam vybrat i jine. Mrkni mi do alba priprav, tusim je tam mam nekde ke konci, mozna aj v albu ze svatby nekde vykukuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
majdula: to jsou moc pěkné botičky :-) já si myslela, že když jsou otevřené, že do nich nepůjdou bílé punčocháče a jak vidím na tvých fotkách, jde to, vypadá to moc dobře. Měla jsi punčocháče bez paty a špičky? kde jsi je kupovala? já mám svatbu koncem září, takže asi nebudu mít punčochy (jsem zmrzlík), ale punčocháče...
Odpovědět
Profilova fotka
taky hlasuji pro daichmana taky jsem od tamtud mela svatebni boticky bez podpatku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a neviděla jsi někde ve svat.salonech bty značka Graf- dodává je sem Roub a ty mají i boty vyloženě na asi 1 cm podatku. tak se zkus podívat a kdyžtak se jich pak zeptaj zady by ti mohli objednat od toho dodavatele, to, co potřebuješ
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Souhlas s petrakubou. Zatím jsem neviděla jiné svatební boty s nízkým podpatkem než Graf.
Odpovědět
ahojky já měla botky od Bati - taky úplně bez podpatku, ale teď je zima, takže v normálních obuvích už asi nic moc neseženeš... ;-)
Odpovědět
Jsou někde k sehnání boty klaudia na nízkém podpatku?
Odpovědět
Článek se načítá
a jakou máš velikost??
Odpovědět
skus tyto: http://www.arno.cz/index.php?page=11&... nebo tyto (ty si budu objednávat) pokud máš velokou velikost: http://www.arno.cz/index.php?page=11&...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
obnovuji diskuzi - zacala jsem shanet bile botky na svatbu č.42 na max. 2,5 cm podpadku s sirokou spickou - Graf mi nepomohl - ty ciste bile na 2 cm podpadku jsou moc uzke a ty na 2,5 cm podpadku maji moc uzky podpatek, takze bych na tom neumela chodit... poradite? v Deichamanu a Humanicu zatim bile botky nemaji (kdyz pominu baleriny)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj luccii, dneska jsem viděla super botky v Deichmannovi. Na nízoučkém potpatku, se širokou špičkou. V předu je mašlička. Měli tam i velké velikosti. Chtěla jsem si je sama koupit, ale vyzouvaly se mi a o číslo menší už mi zase byly malé. Určitě se tam běž podívat.
Odpovědět
ahoj holky, mám nohu 41-42 a koupila jsem si botičky:-) obrovský výběr mají v Spálené ulici, snad všechny měli i v mém čísle. Ja jsem si koupila na nízkem podpatku a měli tam víc druhů.
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych potrebovala potpatek, co by mne udelal mensi, pripadne uplne placky, ale fakt "svatebni" nejen bile spartakiadky :-S :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
janno, tak se podívej v nějakých salonech. Tam mají opravdové svatební. A určitě mají i něco s malým podpatkem. Ale mě to přijde škoda investovat takové prachy do bot na 1 den.
Odpovědět
krásné botky od Deichmanna má ve svém albu macet-snad se nebude zlobit, že jí dělám takovou "reklamu" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to jsou přesně ty, jak jsem tu o nich dnes psala. Dneska jsem je viděla na Novodvorský, v Plaze. Mají jich tam hodně.
Odpovědět
luci28: na Novodvorský v těch botkách nahoře měli na podzim nádherné šampaň střevíčky ve výprodeji za 300,- a já je nekoupila a ještě teď si rvu vlasy :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak třeba ještě budou. Už začínají zase vytahovat jarní zboží. Já si dneska taky koupila boty právě v Deichmannovi. Stály sice 999, ale využiju je i do práce a na normální nošení. Mají ale na mě dost velky podpatek.
Odpovědět
luci28: gratluju ke koupi. Mmch jak to vypadá s Vaším svatebním místem? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslíš restauraci? s tou to vypadá nejistě
Odpovědět
myslela jsem obřad, myslím, že s Tebou jsem mluvila o Vyšehradě (ale dost možná si to pletu s někým docela jiným ;-)). A ty bydlíš někde v okolí Novodvorské?
Odpovědět
Profilova fotka
bydlím na Lhotce, to je blízko. Obřad budem mít ale u Opavy, neb původem jsem z Opavy. Takže o vyšehradě jsme spolu určitě nemluvily. Ty tam budeš mít obřad?
Odpovědět
luci28: tak to jsem si spletla, promiň. Ano :-)
Odpovědět
Profilova fotka
však se nic neděje. To budete mít určitě moc hezké na vyšehradě
Odpovědět
v to doufám :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?