Svatební boty, musí být nutně "svatební"?

Dobrý den, musím mít svatební boty nutně ze specializovaného obchodu se svatební obuví? Většina z nich se mi totiž zdá naprosto příšerná a myslím, že v normálním obchodě bych sehnala hezčí...Já nějak nevím...Děkuju za radu...
Odpovědět
To, že u nich je nebo není napsáno svatební nic neznamená. Mně se ty, co prodávají v obchodech se svatebním zbožím, taky nelíbí, připadají mi prostě příšerné. Pokud nenatrefím na nějaké krásné, co by mi padly a hodily se barevně, tak si koupím nějaké jednoduché v běžném obchodě. To, že se vdáváš, přece neznamená, že si musíš vzít hnusné boty ;)
Odpovědět
@michivet Já si koupila boty v Humanicu, vybrala bych si i v Deichmannu...opravdu záleží..mně se na těch ze svatebních obchodů nelíbí, že jsou saténové a většinou mají takové ošklivé protáhlé špičky..světlý satén vezmu na nohu ven jen jednou, ušpiním a můžu je rovnou vyhodit..takže jestli máš pocit, že si jinde vybereš hezčí, tak směle do toho ;-)
Odpovědět
@michivet Já mám nádherné lodičky, přesně jaké jsem chtěla, s krajkou, zlatými detaily a v pudrové barvě. Ty typicky svatební nesnáším :D
Odpovědět
Určitě nemusíš..je to přeci váš den a tak si ho udělejte, jak se bude líbit vám a oblečte si v čem se budete cítit dobře. Taky se mi "svatební" lodičky šíleně nelíbí a tak jsem si koupila vysoké pudrové-v albu. Prstýnky také nebudeme mít typicky snubní v páru..prostě se mi nelíbí a protože prsten nosit chci, tak chci takový, který se bude líbit..nakonec jsem sehnala skvělý a za zlomek ceny než by byl v páru..ono totiž co je "svatební" a "dětské" je vždy trochu předražené..
Odpovědět
Vůbec nemusíš do specializované prodejny. I bílé boty se dají koupit v klasických obchodech s obuví. Důležité je je, aby se ti líbily a hodily k tvým šatům.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s ostatními - já taky nebudu mít svatební boty, ale prostě bílé boty - svatební jsou strašně a zbytečně předražené...
Odpovědět
Děkuju holky! Já si to myslela, ale nechápala jsem , proč teda takový obchody existujou - když svatební boty nemusí být nutně svatební, z jakých důvodů někdo prodává tak hnusný boty, jaké jsou v obchodech se svatební obuví? Přesně jak říkáte: naprosto nepraktické, nenositelné na jakoukoliv jinou příležitost a prazvláštních tvarů... Juchůů...já můžu mít hezký botky!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já si koupila v daichmannu jednoduché bílé, dají se vzít i normálně a jsem spokojená.:)
Odpovědět
Profilova fotka
muzes nit jakykoli boty chces, videla bych to hlavne tak, at se ti libi a jsou ti pohodlne. ani nemusi but bile nebo lodicky:)
Odpovědět
Já teda moc svatebních obuvi - obchodů neznám :-D V Ostravě teda nic takového nemáme :-D Prostě jakékoli bílé boty jsou vlastně svatební, v obuvi jich je plno. I když jsem kupovala v salonu, protože se mi líbily více, byly saténové a hlavně jsem je zkoušela k šatům kvůli podpatku, ale kdyby se mi nelíbily, tak koupím kdekoli jinde (Deichman, CCC apod).
Odpovědět
Nemusí, taky mám z New Yorkera plátěné baleríny a jsem za ně šťastná :-) :- ) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?