*Svatební boty lesní svatba. Poradíte?

ahoj nevěsty, nebudu psát svůj názor aby byla diskuze objektivní a pro mě přínosná. Svatba bude u lesa takže proto nechci žádné jehlové podpatky. Přesto chci alespon na obrad nějaké vyšší boty-podpatek nebo klín(stejně pod šatami nepujde vidět a pak zvolím nějaké pohodlné balerínky). Líbí se Vám některé z přiložených nebo jaké byste zvolily vy? Předem děkuju za rady.
Odpovědět
Já osobně mám svatbu na louce, proto jsem zvolila rovnou na obřad baleríny Melissa. Vzhledem k tomu, že budeš mít vysoké boty a pak baleríny, budeš si špinit šaty, které se ti budou plést pod nohama, teda aspoň si to myslím :) Takže bych volila rovnou nízké
Odpovědět
@luuula dekuju.je to jedna z variant, ale porad si pohravam s predstavou mit precejen nejake vyssi boty a pak se prezout, jak jsem psala :)
Odpovědět
V tom případě bych volila páskové sandálky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jsou nejkrásnější ty poslední, ale ja Melky miluju a tak to není objektivní..nicmene do lesa bych je nevolila, radši bych šla rovnou do něčeho placatejsiho...pokud to tedy nemate na nějakém vybetonovanem plácku apod...taky záleží jaké máš šaty :) já měla na první svatbě, která byla taky v lese krajkovane minisaty a k tomu kytickovane martensky a dohromady to bylo úžasný, pohodlný, bez obav...bylo to brzo na jaře, takze hrozily i zbytky sněhu, bláto apod., takže martensky byly jasna volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Popravdě se mi nelíbí ani jedny. Pokud nutně trváš na vyšších alespoň pro obřad, určitě bych volila klínek, je stabilnější. Pro lesní svatbu klidně něco takového http://nd04.jxs.cz/644/216/c671f5181d... nebo třeba tyhle http://www.mooda.cz/vyprodej/damske-b...
Odpovědět
Profilova fotka
nevim jaky mas saty,ale krome prvnich semi zadny boty nelibi, ale ty prvni bych brala na bezny noseni! :-)
Odpovědět
@lucineni saty mám vílí, mam je v albu :) díky moc za radu
Odpovědět
Profilova fotka
@elaniee o tyhleee, si pamatuju diskuzi, nechavas je podesit latkou?:) ja bych k nim klidne dala nejaky paskovy sandale, jsou takovy nezny opravdu jak pro vilu do lesa a vyse prilozeny boty mi prijdou docela "humpolacky" k takovym satum. Chtelo by to neco ve stejnem stylu :-)
Odpovědět
@lucineni ano podsite budou :) diky mas pravdu, ale ty prvni se mi ted k nim docela hodi...promyslim to:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@elaniee prvni se mi docela libi, ja bych je brala na bezny noseni, ale podpatky nemuzu :-D
Odpovědět
Mě se nelíbí ani jedny z těch bot :-( Já bych si teda netroufla u lesa na podpatky vůbec, ale když už, tak na klínku.
Odpovědět
nelíbí se mi ani jedny... mám sice svatbu v kostele, ale podpatky nechci (přítel je stejně vysoký a já je prostě nenosím, navíc mám neobvykle dlouhé a velké malíčky, takže lodičky a baleríny neee - tlačí mě), koupila jsem prozatím takové bílé zdobené sandálky, stejně pod šaty ani nejsou vidět... na vašem místě bych kdyžtak volila také klínek ;-) s podpatkem v lese raději nee...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já osobně bych volila něžné střevíčky a bez podpatku, když už by teda musel být tak určitě klínového typu a botičky co nejjemnější a nejněžnější s krajkou nebo třpytivé jako vílí
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Svatbu v lese jsem měla a měla jsem nižší jehlové podpatky ale koupila jsem si na ně takový průhledný návleky a nebořila jsem se, viz album.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak z těch navrhovaných maximálně ty předposlední (hnědé)
Odpovědět
Na obřad si klidně vemte lodičky na nějakém klínku, podpatku a pak, vzhledem k tomu lesu, byste třeba i klidně mohla mít bílé tenisky na klínku. Tím pádem byste si pak ani netahala sukni po zemi.... ....(A asi by to i bylo úsměvné pro nějaké to focení...).
Odpovědět
@pebbles dekuju, asi zvolim nejaky klinovy podpatek, to bdue nejrozumejsi :) tenisky na klinku se mi nelibi, to asi ne :)
Odpovědět
Jasně, je to na Vás. :-) Ať se Vám všechno krásně vydaří!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?