Svatební boty - bordó k champagne šatům. Co myslíte?

Zdravím - pořídila jsem si (a možná neuváženě:) bordó botky místo klasických. Na nižším podpatku, potažený saténem a s páskem. Šaty mám champagne, jednoduchý, svatební kytice budou bordó kaly, takže jsem si říkala, že by to mohlo vypadat zajímavě. Jen si tím teď nejsem jistá, takže co si myslíte vy? Abych kdyžtak stihla koupit nový:)
Odpovědět
rozhodně jdi do toho. Já taky odhodila všechny představy mých i přítelových rodinných příslušníků, že svatba má být klasická.... bla bla bla. Já jdu do krátkých svatebních šatů a světle zelených bot a celá svatba bude jiná než klasická. je to přece jen náš den a zavděčit se stejně nemůžu všem. krom toho se chci já cítit dobře, protože tak si to užijí i mí blízcí.
Odpovědět
naprosto souhlasím :) ja úpěnlivě sháním botky červené, v rodině a obzvlášť u starší generace to vyvolalo malé povzdvižení nicméně se své představy nehodlám vzdát :)
Odpovědět
Také se přidávám a souhlasím :))) mám v plánu mít lodičky zelené - taky se někteří diví a nesouhlasí, ale..... takže už několik dní sháním zelené saténové lodičky, ale zatím bohužel marně....ale určitě se mi to podaří a vyrazím v nich :))) kdybyste náhodou měli tip, kde je koupit, budu jen ráda :) díky
Odpovědět
Profilova fotka
Holky směle do toho, já měla bílé šaty s bordó aplikacemi a k nim krásné červené saténové boty. Vypadalo to skvěle a všem se to moc líbilo a když někde ukazuju fotky, tak jsou lidi z těch botiček nadšení :-) Hlavně já jsem se cítila skvěle ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Pro fotografa jsou barevné boty (a třeba i ponožky ženicha) naprosto super :) Takže za mě určitě ANO :))
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě ano, já planuji tyrkysové botky k bílým šatům, takže směle do toho!!! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?