Svatební boty - bílé nebo do barvy svatby?

Holky, co se vám líbí víc, jak to chcete mít vy? Bílé botky, nebo botky do barvy svatby?? Oranžové boty sem sice ještě nenašla, ale červené by mi docela i stačily, ale pořád se nemůžu rozhodnout, jaké zvolit. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít barevné (tmavě růžové), protože se mi to líbí a protože chci trochu vybočovat. Předem počítám s tím, že jistý lidi to pohorší (děda, babička, konzervativní kamarád vyznávající bílou šlehačku a korzet), ale vlastně i proto to chci. MNĚ se to líbí, tak si je vezmu... Čili rada - vezmi si, co chceš ty sama víc.
Odpovědět
Profilova fotka
já se pokouším sehnat pěkné zelené boty, ale je to hodně těžký, když neseženu, tak budou asi v bílé, ale to je ta horší varianta :-( Udělej to tak, jak se ti to líbí :-)) A v čem se budeš cítit fajn :-)
Odpovědět
ja budem mat tmavo fialove..farebne svadobne topanky sa mi hrozne pacia a ak sa zladia s ostatnymi doplnkami (kytica, zenichova kravata atd. ) vyzera to perfektne..proti bielym nic nemam,ale ja som rozhodne za farebne :) samozrejme najlepsie je zariadit sa podla vlastneho pocitu..
Odpovědět
ja som tiež chcela farebné, no nakoniec som sa rozhodla pre princeznovské - biele :-) no farebné sú tiež úžasné.. a ako už písali baby, rozhodni sa podľa seba! ;-)
Odpovědět
ja som mala zlate :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si myslím, že barva boty záleží na každé nevěstě, když červené, tak proč ne :-) . Já mám klasické bílé šaty, ale boty má stříbrné s kamínky - z praktického hlediska, unosím je i po svatbě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít červené...už je mám i koupené a jsem z nich unešená. Budou ladit s červenými prvky v kytičce, výzdobě apod. A dokonce i babi s dědou z toho nápadu byli nadšení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílé. Osobně si myslím, že se tu svatební boty trochu přeceňují... Pod dlouhými šaty prakticky nejsou vidět a dávat horentní sumy za střevíčky, které budou vidět jen na pár fotkách, kde si vyhrneš sukni... Je to věc názoru, klidně barevné, ale hlavně pohodlné!!! ;-)
Odpovědět
Mně se hrozně moc líbí barevné boty....už i uvažuju, že bych do toho šla, ale nevím. Nejvíc se mi líbí, když je sukně kratší a botky vyniknou
Odpovědět
Profilova fotka
Nejsem proti barevným střevíčkům,je to hezké,ale já zůstávám u klasiky-bílé mám už koupené.Svatbu máme do fialova,tak v této barvě budou akorát doplnky a maličkosti :-)
Odpovědět
já chtěla žluté, ale museli by se nechat barvit a nakonec by to bylo složité, takže budou snad krémové, jestli mi padnou - mám je objednané z netu...pro případ mám ale doma i takové světle hnědé, absolutně nesvatební, takže si kdyžtak vezmu ty... ale jinak barevné jsou perfektní!
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Já jsem konzervativní, takže určitě chci bílé boty, ale jestli se ti líbí barevné, tak si je vezmi, je to tvoje svatba a nejdůležitější je, aby ses cítila dobře :-)
Odpovědět
Článek se načítá
kdybych sehnala hráškově zelené botky, tak bych do nich šla bez váhání...ale zatím kde nic tu nic, takže to vidím na bílé a zelené gumáky alá vidláci, na focení
Odpovědět
já budu mít zelené, jako mám v albu :-)
Odpovědět
@ona_on ty ....jsou...krásnéééééé! kde si je ukořistila? :-)
Odpovědět
@emmule děkuji :-) na ebay
Odpovědět
Ja mam saty slonova kost a budu mit bile tanecni boty. V ivory se nedaji sehnat (jenom na zakazku, za to platit nebudu) . Vyhoda je i v tom, ze se daji objednat s ruznou vyskou podpatku! Prelepim si je s krajkou, co mam i na zavoji. Snad to dopadne dobre. Ale hlavne tanecni boty jsou super pohodlne a po svatbe je budu nosit na trenink.
Odpovědět
Profilova fotka
@ona_on jéé máš užasný botky takový přesně scháním :-))
Odpovědět
Moc děkuju za názory holky! ;-) no já sama nevím, v kterých bych se cítila líp. To je na tom to nejhorší :-D Bílé botky mám, ale ne takové, jaké by se hodily na svatbu, takže další bílé nevím, jestli bych unosila, navíc se bojím, že by se mi zašpnily, od džínů apod... No a ty červené, k tomu zas nemám v reálném životě moc doplňků, červenou moc nenosím, tak fakt nevím :-D Je mi jasné, že pod těma šatama je to vcelku jedno, jaké má nevěsta boty, ale já to beru spíš z toho hlediska "posvatebního", co s těma botkama dál. Ráda bych je ještě unosila a ne je hned po svatbě prodat :-(
Odpovědět
Já měla k bílým šatům šampaň boty :-) Ale měla jsem fakt dlouhé šaty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám bílé na obřad a na potom fialové :o) je to dobrý kompromis
Odpovědět
Barevné se mi líbí víc než bílé. Pokud by Ti teda ladily ještě s něčím, co byc měla na sobě.
Odpovědět
@arilas to asi právě ne.. :-| šaty budou asi bez jakéhokoliv barevného doplňku (stuha nebo tak, do oranžova jsem nikdy nikde neviděla), no a šperky budou čistě stříbrné, páč oranžové se dělají jen strašně málo. Takže jenom s kyticí.. @marti_ to je opravdu dobrý kompromis :-) ale to bych dala do bot až moc peněz :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky nebojte se, že barevné botičky po svatbě neunosíte, já ty svoje lakované červené lodičky tahám po svatbě k džínám pořád O.-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte ;-) Aj ja budem mať červené topky, hlavne teda na fotenie, k tomu zladená kytička, kvet vo vlasoch, tiež červený dáždnik a červený vejár, ženích samozrejme červené pierko a manžetové gombíky s červeným kamienkom ;-) Milujem červenú farbu, nevzdám sa jej ani na svadbe :-D Moja mamina je tým nápadom nadšená, uvidíme zvyšok rodiny.. Ale neriešim. Je pravda, že mám kúpené aj biele topánky, možno do kostola si obujem tie, uvidíme. A červené mi idú aj k popolnočným.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, v čem se budeš cítit líp,ale když se to sladí do barvy svatby vypadá to úžasně.Já sama taky budu mít modré botky ,které mám v albu a přemýšlím že v hostině asi hupnu do conversek,pokud neseženu nějaké pěkné modré nebo tyrkysové baleríny. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si koupím bílé sandálky, ale dozdobím je nejspíš ještě zelenou :)
Odpovědět
ja budem mat fialove lodicky fialovu kyticku,fialove boa na fotenie a drahy fialovu koselu a jasne fialova vyzdoba :-N
Odpovědět
@vvia ahoj.. mohla by som prosim ta vidiet foto? aj ja rozmyslam nad zlatými.. no stale vaham.. tiez mame zlatu výzdobu... no ale neviem...
Odpovědět
@dolla ahoj mam nejake aj tuto v albume, si pozri, ani nezistis ze boli zlate (myslim to tak, ze zlata pri svadobnych tak nesvieti) :) podla mna sa hodili a boli kraaaasne. Ak budes chciet poslem ti aj viacej.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?