Svatební botky s malým podpatkem z Brna a okolí

Ahoj holky. Prožívám naprosté zoufalství, měsíc a tři týdny do svatby a já nemůžu sehnat svatební botky. Nechci objednávat z netu, jsem zastáncem toho názoru, že boty se musí vyzkoušet - každé mi sedí jinak. Nevíte někdo, kde sehnat pěkné svatební botky s malým podpadkem v Brně???? Nebo blízkém okolí?
Odpovědět
@buldok Boty se opravdu nedají kupovat přes internet - na rozdíl od prstýnků. Jestli ale sedí každá bota jinak, je na zvážení, jestli si nekoupit dva páry a zkombinovat to, než si tlačící botou nechat znepříjemnit svatební den. Další variantou je nechat si ušít boty na míru a zde se nabízí: Josef Truhlář, Milady Horákové 331/28, 602 00 Brno-Zábrdovice (taneční obuv) Vladimír Bábor, Chaloupky 894/30, 624 00 Brno-Komín Chce to rychle obvolat, podívat se a objednat, pokud budou vyhovovat. Hodně štěstí :-)
Odpovědět
@levnesnubniprsteny Není to tak, že by mi každá seděla jinak (jako každá jedna bota z páru). Myslela jsem, že není každý pár pro šestku nohu stejný. Tj. číslo je stejné, ale jeden "střih" mi sedí, z druhého mi lítá pata, třetí je mi malý apod. Nepotřebuji si nechat botky šít. Jen bych potřebovala obchod, kde by měli více svatebních botů, abych si je mohla vyzkoušet. Není v Brně obchod, co se specializuje jen na svatební obuv????
Odpovědět
@buldok Zuzana Černá - Zuzana Shop, Sukova 4, 602 00 Brno Studio Lenny z Pavlova u Mikulova
Odpovědět
Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?