Svatební botky?

Holky, kupujete nové svatební boty nebo boty z bazárku, případně ty, co máte doma, třeba 1 x použité? Mám dilema, protože si říkám, že boty pod šaty stejně moc vidět nebudou...:-/ Předem děkuji za odpovědi.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si asi nechám ty které sem si koupila na promoce- tzn. jednou nošené. Nejsou bílé ale spíše lehce do hnědo - krémova. Rozhodla sem se že si na ně udělám zelenou aplikaci z korálků- prostě v barvě svatby. :-) Uvidíme jak to dopadne :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Taky koukám po botách, ale na bazaru mně přijde, že hodně bot má docela dost viditelných vad jako odřený, sešmajdaný podpatky, tak uvažuju o koupi nových za rozumnou cenu. A druhá věc je, že přes bazar si boty nevyzkoušíš. Normálně mám velikost 38 ale lodičky mně stačí 37. Proto bych měla strach,že budou velký nebo malý...Budeš mít boty do barvy svatby nebo klasické bílé? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si budu kupovat taneční svatební botky. Jsou to botky, které člověk nemusí rozcházet, protože jsou z kůže, můžeš si zvolit z několika podpatků, tvarů a barev, a pak se dají využít všude různě po parketech, divadlech apod. Já jsem zvyklá na Kozdru http://www.kozdra.cz/. Jen pozor, pokud si je nebudeš zkoušet, určitě si objednej boty o velikost menší než máš normálně, takhle jsou stavěny všechny taneční boty.
Odpovědět
Dobrý večer u nás si své botky můžete vyskládat jak se Vám líbí i taneční i klasické (s úpravou pro běžné nošení venku) ...a kdy jindy nevyužít tuto možnost než u svatby? Je to i docela praktické třeba vybrat bílá + jiná barva, výška podpatku, typ materiálu (i pravá a exkluzivní kůže), typ podrážky,...boty Vám pak dobře poslouží i po svatbě. Že jsou drahé? Ceny začínají na 1.599,- Kč a pokud nebudete vybírat příplatkové úpravy tak u této ceny zůstanete. Navíc budou to boty neokoukané jen a jen pro Vás a podle Vašeho přání a snažíme se, aby byly co nejvíc pohodlné...Krásné svatební přípravy Vaš Popelkateam
Odpovědět
Já měla boty, které mám už několik let a jsou mi pohodlné. Je pravda, že nebyly vyloženě společenské, ale zapadaly do konceptu naší svatby. O koupi bot jsem uvažovala, bo jsem měla odřený podpatek, což nikde neopravovali, ale mám malou úzkou nohu s nízkým nártem, takže jsem neuspěla. Chtěla jsem si podpatek přebarvit, ale když ho můj milý obrousil, tak jsme zjistili, že to vypadá dobře a nechali to tak :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?