Svatební balerínky- hodí se nebo ne?

Profilova fotka
poraďte mi prosím svoje zkušenosti - mám šaty akorát na délku a nechci ani vysoký podpatek - nejraději bych nějaké krásné svatební baleríny - ale moje mamka mi řekla, že se to v žádném případě nehodí - co myslíte? Děkuji za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limbisek Balerinky se určitě hodí :). Já jsem zase chtěla podpatek, ale přítel je jen o 3 cm vyšší, tak mi je zakázal . Botky mám myslím krásné, jsou velmi pohodlné , takže se nemusíš bát nějakých puchýřů a hlavně, pod šaty stejně nikdo neuvidí co máš na noze ;) . Nejdůležitější je, aby ses ty cítila dobře a mohla si ten den pořádně užít . Posílám i fotku balerinek co budu mít.
Odpovědět
Proč by se to nehodilo? Určitě jsou balerínky v pohodě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako pokud mas dlouhe saty, tak nic nejde videt...jen kdyz je občas nadzvednes, nebo pokud te ponese pres práh. Hlavne, ze se budes cítit dobre a bude se ti dobre chodit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já si to taky říkám, že to nebude skoro vůbec vidět a hlavně, že mi to bude pohodlné, nejradši chodím v balerínkách :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít buď balerínky nebo nějaké páskové sandálky,přítel je o trošku nižší, takže bych ani podpatek nechtěla, ani je nenosím tak bych v nich neuměla a navíc bude obřad na zahradě a nehodlám se zapíchnout někam do hlíny :-D Nikde není psané co můžeš mít a co ne, myslím, že je důležitější, aby byly pohodlné..Nechápu nevěsty co vyhodí hromadu pěněz za krásné šaty a pak si je převlečou a třeba i za krásné boty ale pak je tlačí a přezouvají se 8-(
Odpovědět
a kdo říká, co se hodí? ;-) Hodí se to, v čem se cítíš dobře. Já třeba budu mít balerínky nebo bílý conversky, protože v tom jsem to prostě já. A taky proto, že podpadky nejsou do lesa uplně to pravý :-D Ale hlavně bych to nebyla já...
Odpovědět
Já budu mít taky balerínky, jsem vysoká a podpatky jsem v životě nenosila:) Záleží v čem se budeš cítit, nenech se ovlivnit.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mne se baleriny k svatebnim satum nehodi, sem vysoka, taky nemuzu mit podpatky ale baleriny jsem zatrhla. Dneska uz maji i popelkovsky sandalky bez podpatku nastesti, takze to budu resit tak nejak. :-)
Odpovědět
Ahoj já mám do svatby ještě daleko, ale nemám ráda když se řeší věci na poslední chvíli :-D řeší i boty ale to stranou...jsem pro baleríny :-) nejde o to zda jsi Vysoká nebo ne, ale pokud budeš mít potřebu jít třeba v holinkách tak jdi!! ;-) ať si říkáte kdosi cosi, ty se v tom cítíš pohodlně a o to jde!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limbisek Já taky mám svatební baleríny. A vlastně ani nejsou svatební :-D Jsou to bílý Melky (v albu), který miluju a máme svatbu na louce, tak se nehodlám někde zapichovat :-) Krom toho, kdybych se chtěla pak přezouvat, tak si budu šaty cárat po zemi a to mi nepřijde zrovna ideální.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je super díky za rady :) včera mi přišly balerínky. Za pár korun, jsem spokojená :D
Odpovědět
Profilova fotka
@lucineni A to jsou jaké? Můžu dostat případně odkaz? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.sboty.cz/baleriny/ mám je odtud, ale už je nemaj, byly poslední :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@xori Můžu se zeptat, odkud jsou? Jsou nádherné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@littlelusy koupila jsem je zde na bazaru, každopádně děkuji :)
Odpovědět
Taky budu mít baleríny. Přítel není o moc vyšší, tak ho nechci převyšovat. Navíc bych se na podpatku zabila :-D Jsou z CCC x-)
Odpovědět
@mimi1004 V týdnu se půjdu po botkách podívat, CCC jsem měla v plánu a tyhle jsou taky moc krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já balerínky měla a byla jsem naprosto spokojená,stejně nebyly vidět.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?