Saténové lodičky broskvové/peach (nebo pudrové/ blush)

Profilova fotka
Milé dámy, prosím o pomoc, svatba je sice ještě daleko, ale trochu mě děsí, že ať koukám, jak koukám, nikde nemohu sehnat saténové lodičky v peach barvě ;-( po obchodech nic, zadávala jsem do googlu i peach pumps a podobné, ale vždy mi to vyhodilo boty nejmíň za 6000,- ...na to fakt nemám...bezáleží jestli otevřené nebo zavřené, ani moc na tom, jestli budou saténové (jen aby nebyly nějaké šílené) tak do 2000,- pokud by to šlo...děkuji moc!
Odpovědět
Obarvit bílé saténové...
Odpovědět
@rudolflenka Ahoj u nás se to podobá lososové - andělský satén. Botky jsi můžeš vyskládat podle svých představ - otevřené nebo uzavřené je jenom na tobě. Model z té fotky se podobá našemu modelu: Julie, nebo Miranda - bez zapínaní a pásku do upevnění, podpatky jehličky 8-9 cm. Ozdobit si je můžeš taky se swarovski krystal. A cenově to vyjde kolem 2000 Kč záleží od dodatečných úprav, které jsi sama můžeš nebo nemusíš svolit :-) najdeš nás taky u profesionálů http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Profilova fotka
@buldok trošku risk, ale taky už jsem na to myslela :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, jak píše slečna nade mnou, saténové botičky se dají přebarvit. Prodáváme saténovou obuv ve velikostech 35 -42 - různé modely, a to v základní bílé barvě, která se dá přebarvit na jakoukoliv barvu budete chtít. Přebarvení nezajišťujeme, ale přebarví Vám je obuvník, který barví například taneční obuv. Dá se taktéž pořídit saténové psaníčko (prodáváme i do sad s obuví, takže potom vše ladí), které můžete taktéž nechat přebarvit na stejnou barvu. Pro inspiraci přikládám fotografie některých našich modelů a ukázku přebarvení. V závěru ukázky přebarvitelných psaníček - ke konkrétnímu modelu obuvi máme většinou stejné psaníčko do sady (stejná přezka, zdobení atd).
Odpovědět
Profilova fotka
@rudolflenka mrkni do mého alba,já měla botky z látky mých šatů,stačí do vyhledávače zadat Libor Pecina - Peccini. Je schopen sehnat téměř jakýkoli odstín a botky mě stály do 2000 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@pejsanek super!!! díky moc :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?