Punčochy do otevřených svatebních bot. Co vy na to?

Profilova fotka
Až dodnes jsem ani nepřemýšlela nad tím, že bych šla naboso ve svatebních šatech do kostela. Nemít punčochy je přeci velké faux pas, ale setkala jsem se s názorem, že i punčochy bez švu vypadají v sandálkách hrozně a že je lepší jít naboso. Mě přijde, že je stokrát lepší mít punčošky v tělové barvě, protože nožka získá krásnou barvu, zaniknou nedostatky, atd. Co vy na to? Zkušenosti?
Odpovědět
1
2
10
Nevim co je horsi... asi to chce vyzkouset, jak ty botky se silonkama vypadaji, kdyz to bude vypadat divne, tak se vykasli na faux pas a jdi naboso. Nektere nevesty chodi treba i naostro, coz mi prijde konkretne do kostela vesti sila... :-S
Odpovědět
ahoj ;-) me zase prijde jako silene faux pas si puncochy do otevrenych botek vubec vzit! Vypada to dost divne. Radsi si skoc na pedikuru, nech si udelat francouzkou "pedikuru" (manikura zni na nohach jaksi nepatricne) a nebo si kup uzavrene boty, pokud na puncochach trvas. Ja mela uzavrenou spici a otevrenou patu a stejne jsem sla naboso. Dneska se stejne silonky ani moc nenosi. ;-)
Odpovědět
Pancuchy do sandalok rozhodne nie.... ;-) urcite naboso :-D A ked sandalky tak bez spicky, dostat specialne pancuchy s otvorenou spickou ;-)
Odpovědět
Buďto uzavřené boty + punčochy a nebo speciální velmi tenké punčochy, které se můžou nosit o do otevřených bot (nejsou skoro vidět). Já bych si ale radši vzala uzavřené boty, sandály se mi prostě ke sv. šatům nehodí, pokud to není třeba někde na louce.
Odpovědět
Silonky do otevřených bot jsou teda síla :-D. Vypadá to otřesně :). Já budu mít plnou špičku a silonky mít stejně nebudu - jednak v bílých bych byla jako mastodont a připadá mi to antisexy a druhak v srpnu a třiceti stupních ve stínu mě ani nehne se pařit :).
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nevím...asi to vyzkouším a poptám se, jak to vypadá - přeci jenom nezúčastnění to zhodnotí či zkritizují lépe ;) Díky holky za názory a doufám, že ještě přibudou další! :))
Odpovědět
xpila - uplna pravda ;-) vystizne ;-)
Odpovědět
Rad, děkuji ;-)
Odpovědět
su aj take silonky, ktore sa mozu nosit dootvorenych topanok, lebosu velmi jemne a nemaju zvyraznenu spicku, ja osobne som to este neskusala,tak neviem, ako to vyzera
Odpovědět
Profilova fotka
Mám krásné páskové botky na vyšším podpatku a líbí se mi, jak vypadají nohy ve slabých silonkách tělové barvy...nikdy mě ani nenapadlo, že to vypadá děsně ;D (samozřejmě myslím silonky tenké, bez švu a zesílené paty a špičky)...No samozřejmě chci být krásná a to i v tomto detailu, takže asi na vás budu muset dát ;DDD
Odpovědět
Profilova fotka
crawler: já mám také otevřené botky a silonky mám koupené. Prostě to vyzkouším a buď si je ten den vezmu, nebo ne. Prostě buď se v tom budu cítit, nebo ne. Jde jen o vnitřní pocit a také jak se ti to bude líbit, jak to an tobě vypadá ;-)
Odpovědět
Luko - no ved prave...ale ja by som silonky v lete vobec na seba nedala...tiez samodrzky su neni ziadna vyhra, ked niekomu stale padaju a nedrzia poriadne :-D
Odpovědět
Článek se načítá
radli:v lete ani ja, to by som asi nerieslia,ale v oktobri som mala take samodrzky do otvrorenych botiek po polnoci pripravene, nakoniec ma tak boleli nohy, ze som si dala cele balerinky, takze sa to vyriesilo samo
Odpovědět
No to hej :-) A inak vsetko najlepsie k MDZ :-D ja to oslavujem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já jsem měla páskové boty a silonky tělové barvy a bylo to naprosto ok. Nepřišlo mi to divné, nebylo to vidět, navíc jsem měla dlouhé šaty a i pak při focení, kdy jsem odhalovala celou nohu, tak to bylo v pohodě. Bez silonek bych asi zmrzla. Ty máš svatbu v létě, tak to bych možná silonky neřešila. Ale určitě si to vyzkoušej. A taky doporučuju nehty upravit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych silonky ráda, páč máme hodně studenej kostel a taky těžko říct, jaké bude počasí - pokud budou třicítky, tak to řešit vůbec nebudu, páč bych z toho byla akorát nervní, ale v kostele je děsná zima a punčošky přeci jenom trochu pomůžou...
Odpovědět
ja som sa rovno v obchode opytala nech mi daju samodrzky do otvorenych topanok a pani hned vedela, ake mi ma dat
Odpovědět
Profilova fotka
crawler: my máte též svatbu v kostele, kde bývá o dost chladněji a to i v létě. Proto je mám v záloze. A jak říkám rozhodnu se nejspíš až dle situace ;-)
Odpovědět
Ty punčochy do otevřených bot stojí kolem 60,- Kč, nedávno jsem si je kupovala. Je na nich i přímo napsáno, že jsou vhodné do otevřených bot a na léto, protože jsou opravdu hodně tenké a skoro ani není poznat, že je máte na sobě.
Odpovědět
Profilova fotka
crawler: tak si je vem ráno a po obřadu, pokud bude hodně horko, si je sundej ať se v nich nepotíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem otevřené botky a byla jsem naboso ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
adriene: tak tak...koneckonců jde opravdu o náš dobrý pocit, stejně to nijak není vidět a pochybuju, že by byl někdo taková svi.ě a kritizoval nevěstu ;DDD xpila: tak po takových se kouknu a bylo by to vyřešené - a 60kč je dost málo - počítala jsem s aspoň 200kč...;)
Odpovědět
moje samodrzky stali okolo 400,-sk, ale nakoniec ako som pisala vyssie som ani otvorenu spicku nemala
Odpovědět
Craw a odkud jsi? V Praze vím i o jednom místě, kde je mají za cca 30,- Kč :-D Ten obchod je sice trochu "socialistický", ale tyhle punčochy jsou zrovna značkové.
Odpovědět
Profilova fotka
podla mna k svadobnym satam otvorena spicka nepatri, moj nazor..
Odpovědět
Profilova fotka
crawler: to víš že ju!! A kolikrát ty nohy v těch dlouhých čatech ukážeš? Mimochodem na každé svatbě se najde nějaký "dobrák" co bude kritizovat všechno a všude ;-) i kdybys byla naboso :-D
Odpovědět
ivanka:ano,kedysi to tak bolo, ale ked si pozries modne editorialy svadobne, nevesty modelky uz maju aj sandalky, takze dobra pokrocila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ivanka: proc nepatri otevrena spicka ke svatebnim? mne to naopak prijde hezci :-)
Odpovědět
punčochy nepatří do žádných otevřených bot. Pro mě jsou punčochy v otevřené špičce na stejné úrovni jako fusekle v sandálech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ivanka: tak to bych neřekla, přece hezká noha v botech na vysokém podpatku s otevřenou špičkou a pěkně udělanou francií vypadá perfektně :-)
Odpovědět
1
2
10
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?