Prosím, kde mám sehnat obyčejné bílé balerínky?

Prosím o radu, sháním si na svatbu bílé baleríny. Prošla jsem Daichmanna, Baťe, vietnamce....nikde jsem nic nenašla. Dívala jsem se na internetu - a svatební baleriny stojí 3.100,- CZK a to se mi za boty ,,na jeden den" dávat nechce. Pokud víte - třeba i odkazy nějakých stránek nebo butiky, tak odpovězte :-) Díky moc!!! Petra
Odpovědět
1
2
Vcera jsem koupila krasne bile baleriny v Tamarisu, v Drazdanech, ale treba ti je objednani i v Praze, staly 35eur...
Odpovědět
Možná si vybereš v CCC: celá kolekce: http://www.ccc.eu/cz/#/woman/catalog Výběr: http://www.ccc.eu/cz/#/woman/catalog/... http://www.ccc.eu/cz/#/woman/catalog/... Doporučuji zajít do obchodu, zde je jen letní kolekce, ale na prodejnách i jarní, kde bylo balerím více. Přeju šťastnou ruku :-)
Odpovědět
Já jsem teď byla v mixeru a koukala jsem, že tam mají pěkné botičky. Já jsem si je tam koupila, ale balerínky to nejsou, ale jsou nadherné.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zkusila obyčejné vietnamce :) Aspoň u nás mají veliký výběr :)
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem v Mixeru, ale mají jednoduchou mašličku /foto na blogu/ jsou moc pohodlné. A myslím, že by asi šla i odstranit...
Odpovědět
@petraludvikova Nádherné bílé balerínky mají v obchodě Gate a v New Yorker. Alespoň u nás v OVA. A cena je 200Kč - 300Kč. Dle typu.
Odpovědět
@loocin Děkuji za odpověď, určitě se tam podívat (aspoň na web.stránky )
Odpovědět
@tamaraad @jennyexx @ponyo @pavlisovi @vlajka1 Holky, všem moc děkuji :-) Zkusím se nejdříve mrknout do těch obchodů ještě co máme ve Znojmě, pak na internet a pak ještě do Brna:-) Ještě jednou díky za tipy, snad mi nějaké budou sedět...Jsem vysoká, mám 41 nohu (někdy menší i větší velikost), tak snad se do něčeho pohodlného vlezu :-D :-D :-N
Odpovědět
@petraludvikova Tak v těch dvou obchodech co jsem uváděla měly tuto velikost hodně. Držím palce, ať se podaří sehnat. :-)
Odpovědět
Pro ty, co také hledají, tak jsem našla pěkné: http://www.mixershoes.com/cz/bota/676... ,http://www.mixershoes.com/cz/bota/67114/bile-leskle-balerinky-se-stuzkou-ek1801-6white.html :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraludvikova Přesně tyhle mám :) na velkou nohu není moc výběr, mám 40-41 a tyhle mi jako jedny z mála sedí :)
Odpovědět
@vlajka1 Tak to hned zkusím, hlavně se bojím, abych nepotřebovala 41-42 :-D =-)
Odpovědět
Článek se načítá
to myslím, že bys nemusela, ja si normálně kupuji 37 a tady jsem potřebovala 36.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. Našla jsem obyčejné bílé balerínky v HM. Akorát já měla problém, že 39 mě tlačily a 40 mi byly velký. Ale jinak pěkný.. :o)
Odpovědět
zkuste botydokapsy.cz - bílé saténové balerínky a dají se složit
Odpovědět
Profilova fotka
Humanic-já si koupila vagabond, mám je v albu ;-) jsou kožené a moc pohodlné!
Odpovědět
Objednala jsem si obyč. bílé baleríny z bon prix za 250,-.
Odpovědět
Koupila jsem si bílé baleríny v Humanicu za 399 kč. Jsou pěkné :-)
Odpovědět
zkus CCC 8-)
Odpovědět
já sehnala na aukru, například zde: http://aukro.cz/baleriny-1556-pu-bile...
Odpovědět
maji i velikost 41: http://aukro.cz/baleriny-1556-laquer-...
Odpovědět
Já mám tyto z Deichmanu za 250Kč - http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/d... na fotce sice v červené, ale měli normálně v bílé barvě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, už jsi své svatební baleriny našla? Mám stejný problém - jsem vysoká a mám velkou nohu :-( Něco jsem našla tady, seřadila jsem od nejdražších po nejlevnější, poslední jsou ve slevě: http://www.rejnokobuv.cz/damske-boty/... http://www.rejnokobuv.cz/damske-boty/... http://www.rejnokobuv.cz/damske-boty/...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Přídávám příspěvek do staré diskuze třeba někdo bude shánět balerínky. Já mám z Deichmanna od FILA a jsou úžasně pohodlné. Nikde mě netlačí ani po stranách ani vzadu. 799 je slušná cena. http://www.deichmann.com/CZ/cs/shop/d...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem si kupovala v Palladiu tyhle za 699: http://www.ipery.cz/o-b-u-v/0015-d2-w... Upřednostňuju pohodlné boty, tyhle jsou jako papučky a na noze vypadají taky dobře :-) stejně to pod šatama není vidět :-)
Odpovědět
@petraludvikova http://www.danea.cz/damska-obuv/damsk...
Odpovědět
Ahoj holky :-) Už mám rok po svatbě a balerínky (svatební v bílé barvě) jsem nakonec kupovala v obchodě Deichmann (viz.přiložené foto). Byly opravdu pohodlné a hodily se k šatům. Dokonce je vynosím i teď ;-) Jsem vysoká, brala jsem si velikost 42 - takže si je mohou dovolit i holky s většíma nohama 8-) . Stály myslím do 500,- kč.
Odpovědět
v new yorkeru maji ted kolem 200kc
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?