Podpatky..

Profilova fotka
Holky, potřebovala bych poradit. Potřebuji botky na vyšším podpatku, ale taky s vyšší platformou, abych nehodila placáka na schodech (neumím na tom chodit :-D ) Nevíte někdo kde na takové botky jít? (nejlépe lodičky, ale není podmínkou) Díky PS: něco jako je na fotce, jen to nemusí být jehly. :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já měla tyhle, objednávala jsem je na netu a vydržela jsem v nich do večera (byly pohodlný, kožený), pak přezutí do těch červených a pak konečně do placatých... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka na platformách sem viděla v "potřebách pro striptérky", např. http://www.sexyboty.cz/x-damske-lodic... ;-)
Odpovědět
Já nevím, jestli jsi v tom někdy chodila, ale boty s vysokým podpatkem a platformou zároveň jsou náročnější na chození než ty bez platformy. Ta platforma totiž způsobí, že jsou boty ve špičce tvrdé, takže se při chůzi neohýbají, ale ty se v nich musíš zhoupnout. Pokud to nebudeš umět, budeš se kolébat dopředu a bude ti hrozit, že spadneš. Takže to fakt zvaž. Není nic horšího než nevěsta, co se prolamuje v kolenou a místo na ženicha se soustředí na to, aby se nezabila... To radši buď malá, ale přirozená nevěsta. ;)
Odpovědět
Nevím, jak moc se svým názorem zapadnu, ale boty na platformě mi přijdou velice, velice ošklivé (ty striptérky to docela vystihují). Plus taky souhlasím s tím, že pokud nejsi zvyklá na pokpatky, snáz se naučíš v obyčejných lodičkách :-)
Odpovědět
Já teda boty na vysokém podpatku a platformě měla a byla jsem s nimi velmi spokojená. A to, že jsem nikdy předtím, takové boty neměla, vůbec nevadilo. Chodila jsem v nich normálně (v což jsem předem ani nedoufala :-)).. Podpatek byl 13.5 cm a platforma myslím 3 cm.. Chtěla jsem si na svatbu koupit takové botičky, které ještě vynosím, proto jsem volila tyto..
Odpovědět
Ono to chce vyzkouset jeste nez se budes rozhodovat. Ja chodim na podpatcich casto,ale platforma mi teda dala zabrat,ze zacatku jsem sebou obcas sekla :D radsi si napred vyzkousej vic variant
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka pokud na podpatcich neumis chodit, platforma nepomuze, spis naopak! radila bych Ti spis poridit boty bez platformy, zato ale na nizsim popatku - a ne uplne jehlovem. tim bude mit noha lepsi stabilitu a nehrozi, ze upadnes. pridam jeste jeden tip: lepe nez klasicke lodicky drzi na noze boty s paskem kolem kotniku (napr. jako ty, co zde dala @tedrezka ), i to pomaha.. (mimochodem, boty na platforme nejsou zrovna moc elegantni - a momentalne uz ani moderni - takze bych ten nakup fakt jeste zvazila)
Odpovědět
Navíc mně tak nějak platforma sedí (když teda pominu, že se mi nelíbí obecně :-) ) spíš ke štíhlým holkám, takže bych přihlédla i k typu postavy...
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff @reys @lenkam499 @tedrezka @izzybickerstaff @simone5 Holky, díky za pomoc :) Což o to, já byla rozhodnuta, že budu mít baleríny, ale v salonu mi řekli že na něco tak malého šaty nemají, ať si vezmu podpatky co nejvyšší snesu. :-| Proto přemýšlím i o téhle variantě.
Odpovědět
@malamicka Tak jestli je to kvůli salonu...vybrala bych sice nějaké vysoké, ale tak, abys v tom relativně vydržela. Nejsem si jistá, jestli jde zvládnout ve vysokých lodičkách celý den (za přezutí ve 20h večer jsem byla opravdu ráda) a pokud by sis chtěla nechat šaty na sobě až do konce a měla velký rozdíl mezi svatebními botami a těmi na převlečení, budeš je zbytečně courat a bude se ti třeba špatně tancovat. Tak bych vybrala něco snesitelného a nechala salon, ať si s tím poradí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka ja jsem mela vysoky podpatky dobrovolne, protze se mi ty lodicky strasne libily a na podpatky jsem normalne docela zvykla....mela jsem asi 10-11cm podpatek, vydrzela jsem v nich asi do 21:45 (od pul jedne), pri foceni jsem v nich nachodila docela dost a myslela jsem ze umru jak me nohy bolely...a pak jsem mela dva dny regulerne natazeny lytkovy svaly....ale byly krasny :-D kazdopadne jak jsem si sundala boty musely i saty, protoze bych je courala po zemi a hrozilo by prislapnuti....takze bych se tech vysokejch bala zvlast pokud nejsi zvykla...
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda Záleží na tom, ještě jsem přemýšlela si nechat nějaké šaty ušít, ale bohužel financí tolik není. :-( Ale rozhodně nechci svlíkat šaty dřív než bude opravdu nutno. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@malamicka já puvodne myslela ze vydrzim az do konce...ale nedala jsem to...nejen kvuli tem botam, ale byla jsem v tom tak zasnerovana, ze jsem nemohla poradne pit, jist a hybat se :-D
Odpovědět
@malamicka a co jiný salon? kolik vlastně měříš? Já mám opačný problém, jsem dost vysoká, a přístup se dost lišil. Někde měli jízlivé poznámky, jinde to nebyl žádný problém.
Odpovědět
@malamicka nebo teď ke konci roku se určitě budou některé modely vyprodávat...to je taky možnost u omezených financí. To si pak můžeš nechat ustřihnout, jak budeš potřebovat :-)
Odpovědět
Mě slečna v salonu varovala, abych si vzala boty, které snesu co nejdéle. S podpatky musí dolu i šaty, jinak se zničí lem. Nech si baleríny, jestli je ti v nich dobře, a salon už si nějak s tvou výškou poradí ;)
Odpovědět
Já jsem ty svoje vysoké botky měla jen na obřad a 1. focení.. Na druhé focení a zábavu jsem měla balerínky..
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff já mám 160 cm :D
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka Já mám také 160 cm, podpatky nosím ráda. Na svatbu si koupím takové, abych v nich vydržela, kdybych měla vyšší než jsem zvyklá, tak se v nich nebudu cítit dobře. Doufám, že si s tím v salonu poradí :-) Boty na platformě jsou mi tedy nepohodlné a bála bych se, že se někde zřítím :-) Jinak na večer si pořídím ještě baleríny.
Odpovědět
@malamicka tak to je podle mě úplně ok výška! podle mě to byl špatný salon, hledala bych nějaký, který tě na platformu cpát nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff se salónem jsem problém neměla, jakožto co se týče služeb, jen hold nemůžou zkrátit šaty a většinu tam mají tak na 168 cm minimálně.
Odpovědět
Já měla boty od RubyShoo, podpatky mají většinou 6-9 cm, ty nižší silnější a ty vyšší užší, ale pořád to není jehla, nejsem v poslední době na podpatky moc zvyklá, ale vydržela jsem asi do 9 večera a pak už byla prostě bosky :-D Šaty byly moje, tak jsem je neřešila, pak jsem se dívala, zničené nejsou, jen docela špinavé, ale nic co by čistírna nezvládla ;-) Rozhodovala jsem se mezi těmito: http://www.rubyshoo.com/product/25/co... a těmito http://www.rubyshoo.com/product/34/co...
Odpovědět
@malamicka tak to bych šla rozhodně jinam, protože co vím, šaty se na délku upravují běžně. A pokud to nedělají nebo to nejde, tak to bohužel, ale nutit do vysokých podpatků bych se nenechala. To vydržíš jen pár hodin a co pak.
Odpovědět
@pipa záleží, co je to za šaty, pokud mají dole třeba krajkový lem, tak nejdou založit a zase povolit, musely by se nejspíš ustřihnout definitivně, což chápu, že salony nechtějí. Ale 160cm není tak málo, aby nestačil nějaký průměrně vysoký podpatek...
Odpovědět
@izzybickerstaff no právě. Taky mi 160cm nepřijde tak málo. Neřeknu, když nechtějí zkracovat třeba na 155cm.
Odpovědět
@malamicka Já mám jen o 3 cm víc a malá si opravdu nepřipadám. ;) Já teda měla jehly (bez platformy), ale to jen proto, že je miluju a umím v nich chodit i tančit.
Odpovědět
Profilova fotka
@pipa většina šatů je tam dělaná na průměrně 170 cm. Šaty opravdu zkrátit nejdou - jsem ve "svým" oboru takže to taky (bohužel u těchto šatů) vím. Natlačit se do podpatků určitě nedám, jen jsem chtěla tip, kde na takové boty jít - na zkoušku, jestli má vůbec cenu o něčem takovým přemýšlet. ;-)
Odpovědět
@malamicka no já mám 183 cm, takže v tomto neporadím :-D (co v téhle diskusi vlastně dělám? :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff eh, tak to jsem možná i ráda za svoji výšku (samozřejmě nic proti tobě, ale víš jak se to říká.. asi bych si nezvykla na to počasí "tam nahoře" :-D )
Odpovědět
@malamicka hehe :-) mně to nikdy nevadilo, jsem se sebou tak nějak celkově spokojená/smířená :-) Kdybych na sobě měla něco měnit, byly by to dioptrie :-) (jediný, co mi vadí, jsou rádoby "vtípky" lidí, který nevědí, co jinýho by v tu chvíli řekli)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?