Podpatek

Profilova fotka
Holky, jakou velikost podpatku preferujete aby nebolely nožičky? Miluju hodně vysoké lodičky, ale nejsem si jistá jak dlouho bych vydržela :)
Odpovědět
@chickabiddy Dobrý večer, každý má síce svůj styl - ale nejprodávanější a u nevěst taky nejvíc oblíbené podpatky jsou typ flare 6 a 7 cm. Hlavně díky svému elegantnímu vzhledu a taky stabilitě (rozšíření v spodní části). Detaily tvaru i výšek volitelných podpatků naleznete na naší stránce. Přikladáme obrázek (flare je 3-tí typ zvrchu) a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
To je tak individuální jako velikost podprsenky... Já do práce nosím cca do 10cm. Chodím v tom po schodech i po kostkách ve městě a dávám to. Ale na celý den (dopoledne obřad a odpoledne a večer tanec a raut) to bych asi nedala. Mám na svatbu 10cm vysoké to bude na obřad, focení, novomanželský tanec a zahájení rautu (nemáme oběd). No a večer se budu přezouvat do cca 6cm vysokého a širokého podpatku. To už jsou takové bačkůrky. Vemte si nějaké vysoké lodičky a někdy si v tom vyzkoušejte být delší dobu a uvidíte.
Odpovědět
Ja budu mit 6cm, abych v nich vydrzela cely den. Ve vyssich bych uz cely den pohodlne nevydrzela.
Odpovědět
ahoj, já do práce nosím takové pohodlné cca 5-6 cm vysoké podpatky a těch cca 10 hodin to v nich dávám naprosto v klidu. Jen podotýkám, že mám kvalitní kožené boty takže to je asi taky velké plus. Jinak je to nutné vyzkoušet. Strašně se mi líbí svatební boty ze zoot, ale podpatky 8 cm, i když to třeba nejsou jehly tak jsem se bála, že mě bude bolet nárt a vše ostatní. Nakonec jsem si koupila Tamarisi, kožené lakované s volnou patou za 1000 s asi 4 cm podpatkem, zvítězilo hlavně to, že to budeme mít na trávě tak abych s emoc nebořila:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ak chceš vyššie a elegantné, ktoré budú zároveň pohodlné, výbornou voľbou sú tanečné topánky, ďalšia možnosť sú antistresové topánky :-)
Odpovědět
Vydržet se dá tak s podpatky 7cm, ale celkově musí být botky pohodlné pak se dá vydržet ve všech :D
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, na co jste zvyklá. Pokud normálně chodíte jen v teniskách a lodičky jen do divadla, i ten 6 cm bude dělat problémy. Doporučila bych vybrat, vyzkoušet a mít při ruce boty na přezutí.
Odpovědět
Počítám 3-4 cm, mám totiž zničený kotník a po pár minutách na podpatcích pak trpím týden :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chickabiddy Dobrý den, jde o zvyk. Pokud uvádíte, že máte ráda vysoké lodičky tak určitě nebude problém v nich vydržet. Jen musíte zvolit dobře sestavenou obuv např. obuv s platformou. Po celém dni tančení jsou bolavé i bosé nohy :-). Vysoké lodičky s platformou najdete u nás v obchodě. Tým Střevíce a více...
Odpovědět
Profilova fotka
Podpatky bezne nenosim, ale na svatbu jsem mela kvuli velkemu vyskovemu rozdilu boty s podpatkem 13cm (z toho 2cm platforma) a vydrzela jsem v nich cely den uplne bez problemu, zadne puchyre ani bolave nohy se nekonaly :-) mela jsem uzasne boticky znacky Menbur, vysly na 2tis. ale investice nelituji, z levnych bot me boli nohy i z nizouckeho podpatku
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem si koupila botičky od Menbur.. Doufám, že v nich vydržím celý den a snad i večer (kdyby ne, mám v záloze baleríny). Botky mají podpatek 9,5 cm což si myslím taková klasika... :) Ale jsem na vyšší boty zvyklá. Sice je nenosím denně, ale občas si botky když někam jdeme vezmu a pod 10 cm nejdu a zvládám dobře... Tak snad se zvládne i svatební den... :)
Odpovědět
No já podpatky nenosím,ale koupila jsem si na svatbu nádherný lodičky s 12 cm podpatkem a fakt to nedávám :) musím koupit menší podpatek :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, já měla svatební kozačky - podpatek 9 cm a to nejsem zvyklá na podpatky. Když mi botky přišly, padly jak na míru a vydržela jsem v nich celý den. Měla jsem takovou tu gelovou vložku vpředu v botě a jelikož to jsou kozačky, tak mi krásně držely nohu. Moc se všem líbili, je to zase něco jiného. Posílám odkaz: http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
já měla 9 cm a vydržela jsem v nich trsat do 6ti do rána, v podstatě za celou dobu jsem si ani nesedla.... A úplně v pohodě, bolet mě začaly až ráno, když jsem vystřízlivěla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi na tom, v jakych botach jsi bezne zvykla, jakou pak zvolis kvalitu a co v nich hodlas delat. ja litam na silenych podpatcich celorocne (ortoped by mi dal co proto, ja vim, ja vim.. :-x ), takze volba svatebniho obuti nemohla padnout na nic jineho, nez opet podpatky az do nebe. 8-) ale schvalne jsem zvolila boty s trosku silnejsi podrazkou, protoze jinak nohy vic trpi, citis kazde smitko. nicmene globalne vzato podle me nejde az tak o vysku podpatku jako o material a kvalitu usiti..
Odpovědět
Já jsem měla botičky s 13,5 cm podpatkem, ale platforma byla 4 cm, takže ten rozdíl byl jen 9,5. Šla jsem v nich na obřad, pak na oběd a na první focení.. A na druhé focení a tancování jsem už byla v balerínkách :-) Každopádně ty vysoké podpatky vypadaly skvěle a jsem opravdu ráda, že jsem je měla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?