Otevřené boty na svatbu - punčochy ano nebo ne??

Zdravím nevěsty, chtěla jsem se zeptat ohledně botek s otevřenou špičkou? Líbí se mi a uvažuji o jejich koupi, ale zajímalo by mě, jak to pak vyřešit s punčochami?? Vždyť budou koukat tou špičkou (nebo to nevadí??), ale zase na druhou stranu se mi nechce jít naboso.. tak nevím. Díky moc za pomoc :-)
Odpovědět
Do otevřených bot by punčochy být neměly.
Odpovědět
Profilova fotka
v cervenci v silonkach? neblazni a jdi bez samozrejme...
Odpovědět
Profilova fotka
vyrábí se i bez špičky, ale nerozumím, na co v létě potřebuješ pod pravděpodobně dlouhou róbu punčochy. Jestli kvůli efektní krajce kolem stehen (nebo se ti o sebe třou) kup si bandallets ;-)
Odpovědět
Do otevřených bot punčochy fakt ne, to je zlo. Pokud na nich trváš, tak bych volila uzavřené boty. Ale v létě jsou punčochy/punčocháče zbytečné a nepohodlné, vykašlala bych se na ně.
Odpovědět
Jestliže se jedná o formální záležitost (předpokládám, že se ptáte kvůli svatbě), punčochy jsou více než vhodné, ovšem do uzavřených bot, které se také více hodí na slavnostní události. Pokud bude svatba v serióznějším duchu, volila bych tedy uzavřené boty a punčochy.
Odpovědět
Myslím, že je to úplně jedno, protože to stejně není vůbec vidět. Já jsem měla punčocháče, protože mi to vyhovuje, jelikož ve vedru se mi o sebe netřela stehna, což mi děla hodně zle a taky mě nedřely boty, což bych bez punčoch určitě nezvládla, nechápu, jak někdo může jít ve střevících naboso, a navíc, paraxoxně mi punčocháče aspoň trochu odváděly pot, ostatní části těla byly prostě mokré. V tom vedru mi ty punčocháče opravdu spíše pomohly. Ale každému vyhovuje asi něco jiného. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?