Odkud máte svatební boty ?

Ahoj nevěsty, chci se zeptat kde kupujete svatební boty. Máte nějaký dobrý tip, kde sehnat ne příliš vysoké boty? Musím mít max 8 cm podpatek a nějak nemůžu natrefit na pěkné za rozumnou cenu- Nemáte některá zkušenost s botkami z bonprixu konkrétně tyhle http://www.bonprix.cz/style/kozene-lo... ? Děkuji mnohokrát :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já jsem měla z Deichmanna nebo z CCC, už nevím. Stejně pod šaty nejdou vidět, nějak pro mě nemá smysl kupovat si drahé boty na jeden den a ten jeden den to podle mě přežijou jakékoliv :-)
Odpovědět
Já mela balerinky, máma hrozně řešila, co tomu kdo řekne a nakonec mi koukaly jen občas špičky bot a všem to je stejně jedno :)
Odpovědět
Jinak byly to Melissy,mám je v albu, krasne voní a jsou pohodlné :)
Odpovědět
Já měla na obřad krasne něžné střevíčky po babičce. Pak jsem se hned prezula so "tapek", co mám už několik let z F&F, ale vlastně jsem většinu svatebního dne stejně strávila bosa, což bylo nejlepší :) Jak píše luula, boty nikdo řešit nebude, stejně nejsou moc videt...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám krátké šaty, proto jsem výběru bot kladla opravdu velký důraz. Prošla jsem nabídky většiny běžných řetězců (Baťa, Humanic, Deichmann, CCC), ale většina mě nezaujala. Taky jsem nechtěla boty za "dvě stovky" z nějakého pochybného e-shopu. Nakonec jsem si koupila boty značky Menbur, které jsou sice dražší, ale ta kvalita je mnohonásobně vyšší. Jinak já teda nemám zkušenosti s těmi konkrétními botami z Bonprixu, ale mám velmi podobné od Bati a jsou velice pohodlné. Díky pásku nesklouzávají z nohy a pokud jsou kožené, tak se i lehce přizpůsobí noze.
Odpovědět
Právě bot si nikdo nevšimne, jde mi hlavně o to abych se v nich já cítila dobře. Jedny jsem zkoušela a to teda byla hruza, tlačily, tak mě zaujaly ty z bpc. Uvidíme :) Každopádně děkuji za informaci holky :)
Odpovědět
@petiv Zkus obchod CCC
Odpovědět
@herminavons Já mám taky od značky Menbur a jsou úžasné. Cena sice byla 3000,- a vůbec toho nelituji ;-)
Odpovědět
Jsem jsem tedy vyloženě nechtěla bílé lodičky - přijde mi, že se nevyužijí a tak jsem chtěla barevné, které využiju i po svatbě. Přijde mi krásné, když si někdo nechá právě svoje svatební boty :-). Myslím, že na botech by se šetřit úplně nemělo. Člověk si ničí akorát nohy....
Odpovědět
Ccc
Odpovědět
ja som kúpila vo svadobnom salóne
Odpovědět
Já sem chtěla zelený lodičky s nižším podpatkem a byl to problém.. takže nakonec sem objednala z Asosu...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já jsem koupila svatební boty z popelky a jsem nadšená, přišly minulý týden a jsou jako papuče :-). Přesně dle mého výběru - mají na výběr mnoho druhů materiálů i barev, tvar špičky i paty, a tvar i výšku podpadků :-) domluva je skvělá, posílají i vizualizaci aby jsi měla představu jak to bude vypadat vše dohromady
Odpovědět
Holky moc díky. Jasně, že nechci boty za 200,- ale když už investuji, tak bych ráda veděla s čím máte dobrou zkušenost. Popelku už sem obhlédla a mám favoritku, tak uvidíme. Moc Vám děkuji :)
Odpovědět
Ahoj, já mám z Daichmana klasické bílé lodičky.... Bílé asi pak moc neužiju, tak jsem do nich také nechtěla moc investovat a taky mám velikost 42, tak je s botama trochu problém.
Odpovědět
Profilova fotka
@luci_k Při prvním honu na boty jsem si chtěla vybírat, ale hledání mě unavilo. Při tom druhém už jsem koukala jen na krabice s označením bílé a 42, první co seděly jsem brala :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rogalatko PodpaTek, to proto, že je pod paTou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já můžu doporučit obchod John Garfield. Jako jediný obchod má výběr lodiček (!!!) a za přijatelné ceny kolem 800 korun. Jsou pohodlné s vycpanou stélkou a vypadají opravdu nádherně, kort pokud nechcete vietnamky, protože máte krátké šaty jako já :).
Odpovědět
Tamaris. S gelovou "touch me" stélkou, jsou krásně pohodlné, jako bačkůrky :-)
Odpovědět
já kupovala v salonu Caxa v Brně, nabídku mají i na webu
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí z popelky, ale na mě dost peněz... takže asi vyhraje Deichmann nebo podobný obchod. Mám velikost 41-42 :) Hlavně vůbec nevím, jestli pak bílé lodičky užiju, což je jeden z dalších důvodů, proč nechci moc "vyhazovat" za boty...
Odpovědět
@misa0605 Obepsala jsem snad všechny projedny Johna a nic. Zkoušela jsem si tam jedny a byly dokonalé, ale moc vysoké :( Už se začínám bát že opravdu nic neseženu. Ale neztrácím naději. Chudiny nevěsty, které jsou vysoké a chtějí menší podpatek - nemají to vůbec lehké.
Odpovědět
Během obřadu jsem na sobě měla kozačky od manžela, jsou moje srdcovka, na focení jsem se přezula do pohorek Garmont a boty na oslavu jsem kupovala jsem v Deichmannu, tělové, abych je mohla nosit i po svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@petiv a odkud jsi? Ja jsem po operaci kotniku, takze muj vyber byl znacne omezeny, jelikoz je tomu dva tydny co se ucim chodit a svatba je za 35 dnu, takze uz jsem pocitala s balerinama nebo platenyma teniskama a zachranil ms prave Garfield, kde dokonce dorazila nova kolekce. Prikladam fotku..
Odpovědět
Asi tam ještě zajedu, ale potřebuju nižší :-/
Odpovědět
@petiv taky garfield...cena slušná a bota hooodne pohodlna :-) foto v albu. Loni měli velký výběr barev i výšky podpatku...
Odpovědět
@lilie01 a kde to je prosím ? nebo to je cez net? ja take nemuzu sehnat zadne boty, byla jsem i u Bati, ve svatebnim salonu, strevice a vice, Kozdra a nikde mi nic nesedi, dekuji
Odpovědět
@mysicka86 http://www.john-garfield.com/index.ph... seznam prodejen jsem si dala a obepsala všechny možné :) Třeba se ještě poštěstí :)
Odpovědět
Boty jsem koupila v Garfieldu ve slevě, i když si hodně lidí stěžuje na kvalitu a postup při reklamacích. Asi jsem měla štěstí, ale je pravda, že plesové boty se zase tak moc nenosí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla boty z polského svatebního salónu. Konkrétně tyto http://www.laboda.pl/produkt/pokaz/13... Jsou kožené, pohodlné a největší výhoda je, že se po svatbě dají přebarvit (to udělá výrobce bot). A mají obrovský výběr.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?