Nevite nahodou kde je mozne sehnat zimni svatebni boty?

Ahoj))) Mame zimni svatbu a nevim kde sehnat zimni svatebni boticky) Dekuju za odpovedi!)
Odpovědět
Šla bych do klasických obchodů s obuví. Já mám taky zimní svatbu, v horách, ale beru si boty, které už nosím. Ty designové svatební by mě nezahřály a pod sukní nebudou vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme nesehnali. Prostě jsem měla lodičky a na přechod venkem jsem měla kozačky. Pouze jednou jsem šla bez kozaček z obřadu na hostinu (jen do auta) a jak někdo zaparkoval před kostelem, tak jsem se snažila se autu vyhnout, abych se neušpinila a žuchla jsem do toho sněhu. Byla jsem v tom po kontníky :o). Bílé kozačky jsem sháněla dost, ale nic moc se nedalo sehnat.
Odpovědět
Dobrý den jsme zde pro Vás ...ve službě VIP si můžete navrhnout nebo i upravit jakékoli boty podle svého vlastního vkusu... VIP služby (zhotovení jakýchkoli bot a modelů) patří do vyšší třídy našich služeb - jelikož se celá obuv zhotovuje ručně a věnujeme se konkrétní zákazce na 100% (vyhledání požadovaného materiálu, podpatků, design a zpracování a zhotovení ručně). Naše repliky se zhodují s originálem (s obrázkem) na 98 %. A v ceně je již i zkouška bot před dokončením, kterou Vám pošleme a doma si ji zkusíte a boty případně ještě upravíte designově :-) Víc na našich stránkách...Přejeme krásné svatební plánování a přikladáme pár obrázku pro inspiraci...Popelka team
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?