Nevíte, kde seženu tyhle svatební botky?

Profilova fotka
Na netu jsem měla vyhlídlí botky jenže jsem si zapoměla uložit stránku a v historii to nemám měla jsem jiný PC nevím kde hledat už jsem hledala všude na netu....strašně moc se mi líbí
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem je na minibazaru.sk
Odpovědět
Profilova fotka
@becicka ani tam jsem je nenašla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kasenka113 Že by už je někdo vyfouk :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky holky, už jsem se tu jednou někde ptala, ale nevíte kde se dají sehnat přesně tyto botky? Některé z Vás už mě sice někam odkazovali, ale nikdy to nebyly přesně tyto botky. Jde mi hlavně o ten podpatek - našla jsem spoustu obchodů, kde je mají na menším podpadku, ale jsem prcek a tak by jsem radši tyto s tím vyšším. Pro porovnání - první dvě fotky s vyšším podpadkem - KTERÉ SHÁNÍM a druhá s tím nižším, které mají sice všude, ale které nechci. Děkuji moc!
Odpovědět
@kasenka113 jsou na eBay, ale je třeba pobhledat, odkaz totiž neznám.
Odpovědět
Profilova fotka
Tady jsem ti je nasla na ceskych strankach :-) http://www.strevice.cz/katalog/svateb...
Odpovědět
Profilova fotka
http://cs.dressfirst.com/Wedding-Shoe...
Odpovědět
@jennyexx @nikinova Děkuji holky , to jsou přesně ony, ale ještě jsem zapoměla dodat, že jsem tele a že přes eBay ani přes jakékoli cizí stránky nakupovat neumím :-( A ty na těch českých stránkách jsou právě s tím nízkým podpadkem.
Odpovědět
vysoký podpatek, ale mají hladkou patu, ale okraj zdobený. http://www.kmsvatby.cz/bile-svatebni-... Jinak existuje stránka czechebay, kde ti nakoupí na klasickém zahraničním ebay, nákup za tebe zařídí, nemusíš se niikde registrovat atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?