Nemohu sehnat svatební botky

Profilova fotka
Ahoj, už delší dobu chodím a koukám po vhodných svatebních lodičkách, poslední měsíc intenzivně chodím koukat po botkách, ve všech obuvích kde jsem zatím po botkách koukala (Deichmann, Humanic, CCC...) jsem narazila na stejný problém! Velikost 39 je mi prostě malá a velikost 40 je mi naopak velká, vyzouvá se mi... Jsem už zoufalá, nemám čas chodit a neustále shánět a nevím jak tenhle problém vyřešit, když velikost mezi prostě nemají... Máte někdo podobný problém? jak jste to vyřešili?
Odpovědět
Také jsem poměrně těžko sháněla svatební boty. Když už jsem narazila na nějaké krásné, tak byly ve velikosti 36 nebo 37 a já mám 39. :-( Nakonec mi nezbylo nic jiného, než objednat tady z bazárku. Jsou mi malinko větší, ale protože jsou to uzavřené lodičky, tak to nevadí. Kdybys měla zájem, můžu je zkusit poměřit, jestli by Ti nevyhovovaly. Zatím je nenabízím, ale asi bych je klidně dle domluvy lacino prodala. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem stejný problém, akorát že já mám 38, což je asi nejčastější velikost a všude byli všechny čísla krom 38 :-D nakonec jsem ukcala paní v Deichmannu o doobědnání.
Odpovědět
A nepomohly by nalepit do paty takové ty výztuhy, aby se boty nevyzouvaly? Teda pokud se bavíme o tom, že jsou větší o kousek... http://www.zbozi.cz/vyrobek/gelove-pa...
Odpovědět
Profilova fotka
@elvira taky už mi to říkali abych si tohle pořídila. tak uvidím. zkusím ještě hledat, ale nechápu že velikost 39 mi je tak malá že ani tu botu nenazuju nebo když ano tak mám zdeformované prsty a velikost 40 mi je prostě větší a vyzouvají se mi. Přitom z deichmana lodičky velikosti 40 mám a jsou mi akorát, tak nechápu že mi tam ted žádné nesedí a ani nikde jinde..
Odpovědět
@pokyska zkousela jsi kouknout v Praze ve Spaleny...strevice a vice :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem stejny problem letos v CCC u balerinek. Maji tam ted veliky vyber za 350 Kc par. Moje velikost je 41. Boty jsem nemohla ani nazout. Musi je letos vozit z Ciny jako u tamanu. Cena by tomu taky odpovidala. Pritom z CCC mam dvoje kozacky a bez problemu. Nastesti ty mas jeste moznost koupit si o cislo vetsi boty. Jak pisi ostatni, vlozky do bot, staci jen do paty problem s vetsi botou vyresi. Pokud bota tlaci trochu, na netu jsou nejake triky, co s tim delat. Ale napr. maceni ve vode bych doporucila jen u kozenych ...
Odpovědět
@pokyska Mám úplně stejný problém se velikostmi - velikost 39,5 přitom nikdy nikde :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska Hodně záleží na typu bot a výrobci. V nabídce máme hodně svatebních bot, napište mi délku stélky, ráda Vám je přeměřím, ať nejezdíte zbytečně.
Odpovědět
Mám to stejně:-) velikost bot 39-40 a krásný jednoduchý lodičky, který mi seděly akorát, jsem sehnala ze všech obchodů jen u vietnamců. Stejně je to všechno jedna výroba, akorát to neprodávají tak předražený. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem včera konečně boty pořídila v Renu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já je pořídila přes internet, mám 38. Spíš jsem měla problém, že se mi žádné nelíbily, chtěla jsem vysoký podpatek, všechny měly takový ošklivý zastaralý střih jako před 20 lety... A nechtěla jsem satén, neboť se snadno ušpiní a vyčistit nejde. Nakonec jsem sehnala na netu krásné, bílé kožené, přesně podle mých představ a byly mi fajnově. Štěstí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky zas měla problém, že se mi žádné nelíbily. Prolezli jsme s chlapem všechny značkové obchody, co jsme potkali. V sobotu jsme vlezli k vietnamcům a bylo jasno :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Já mám taneční od Hellera. Jsou moc pohodlné!
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska Já to mám s Deichmannem stejné, většinou mi nesedí.. Ale koupila jsem si tam 39 a budu je rozcházet v mokrých ponožkách - jsou mi jen trošku úzké ve špičce.
Odpovědět
@pokyska Dobrý večer u nás neleznete i velikost "mezi" ;-) Boty zhotovujeme již od velikosti 32 - 44 podle Vaší délky chodidla (již v ceně všech modelů) klidne i s rozdíly mezi pravou a levou. Co je popravdě typické u 90% žen. Navíc botky si u nás můžete navrhnout a upravit podle sebe...materiály, barvy, podpatky, paty, špičky, zdobení, a mnoho dalšího...Pro svatby doporučujeme úpravu ProComfort, kterou určitě ve svatební den neolitujete :-) Návrhy - vizualizace bot podle Vaší úpravy zpracujeme rádi a zcela ZDARMA...víc na naši webstrance v rubrice "boty vizualiizace". Přikladáme pár obrázků pro inspiraci a přejeme krásné a hlavně klidné svatební plánování...Váš Popelka team
Odpovědět
nezapomen, ze po par hodinach stani ti natece noha (nebo aspon ja to tak mam).
Odpovědět
Profilova fotka
Velký výběr svatebních střevíčků v obchodě Střevíce a více...poradíme i s velikostí, když střevíčky úplně nepadnou můžete je doplnit třeba gelovou půl-stélkou.
Odpovědět
V Hogl maju cisla medzi, ja som skusala 37 a vyzuvali sa mi, 36 som neobula, a tam mali nieco medzi, sice drahe, ale kvalitne a kozene, nelutujem, aspon viem ze v nich urcite vydrzim :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla stejný problém, 36 malá, 37 velká a vyřešila jsem to gelovýma vložkama, které jsou jen pod přední částí nohy a je to supr! Boty sedí akorát 8-)
Odpovědět
ja mela stejny problem, ale jeste o par cisel vetsi. 42 mala a 43 se vyzouvala. Koupila jsem si lodicky s paskem a jsou mi fajn.
Odpovědět
Boty z CCC hrubě nedoporučuji. Nejhorší polský shit... Tam už nekupuju ani žabky k vodě:)... Hned se to rozpadne. Na svatbu se rozhodně nevyplatí na botech šetřit. Já jsem si pořídila krásné společenské italské v obchodě Střevíce a více ve Spálené ulici v Praze. Ceny kolem dvou tisíc, ale naprosto TOP kvalita. Vybrali jsme si s manželem oba.
Odpovědět
Profilova fotka
@bellala Já mám z CCC už druhé kožené lodičky LASOCKI a jsem s nimi nadmíru spokojená´ ;-)
Odpovědět
@bellala já mám z CCC několikero bot a žádné se ještě nerozpadli ani jsem žádné doposud nereklamovala a žabky dokonce žíjí už třetí sezonu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska taky ti doporucim gelove vlozky, ale ty dopredu. Ja se toho taky bala ale je to super, me 36 mala 37 velka, takze mam 37 s vlozkama a sedne pekne! Neboj se toho, je to i mekci na doslap:)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta svatbu sem měla před měsícem tak ted už je pozdě. :-N nakonec jsem sehnala boty v renu a padli mi krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pokyska Jéé, promiň, nevšimla jsem si :) Tak hlavně že jsi sehnala :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?