Nechávali jste si ušít boty? Kde? Za kolik?

Ahoj, nechávali jste si někde ušít boty? Kde, za kolik, jaké a jakou máte zkušenost :)? Přijde mi, že sehnat dobře padnoucí lodičky podle vašeho vkusu je zázrak..
Odpovědět
Já:-) za 4 týdny byly doma. Změřili mi nohu na míru, mohla jsem si vybrat ze vzorníků barev, materiálu a tvaru bot a výšky a tvaru podpodku. Vyšly mě na 2500,-, ale protože jsem si nechala udělat pohodlnou úpravu a s kůží zevnitř a zvenku satén. Jinak by byly tak za 1500,-.
Odpovědět
@te_ja No to je krásná cena! Můžu vědět odkud?
Odpovědět
Boty Popelka, nemají kamennou prodejnu, ale paní se s tebou osobně sejde.
Odpovědět
@tonya88 já teda nevím, já to řešila dostatečně dopředu, samozřejmě je jasné, že v létě není k dostižení nikdo. Ale já teda Popelku také doporučuji. Botičky super, opravdu na míru, přesně takové, jaké jsem sháněla. A v naprosto nových botech jsem vydržela na svatbě 12 hodin, bez puchýřku, dobrovolně, i když jsem se mohla přezout, se 7 cm podpadkem, což si u jiných bot z obchodu neumím představit. Já tedy doporučuji. Paní slíbila, že pokud by boty neseděli, tak je zdarma nechá předělat a to i několikrát, dokud prostě nesednou. Takže pokud @luj89 máš do svatby dost času, tak bych do toho šla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?