Nadměrné boty pro nevěstu velikost 42 a víc. Poradíte?

Ahoj holky, příroda mě bohužel obdařila velkýma "nožkama" (č. 43-44) a tak jsem se chtěla zeptat, jestli se tady najde taky nějaká nevěsta s podobnou velikostí nohou. Kdo velkou nohu má, tak dobře ví, jak obtížné je sehnat jakoukoli dámskou obuv, natož nyní nějakou svatební! Jak jste to řešily vy nevěsty, které jste už svatbu měly? Sehnaly jste někde velké botky? Já když sháním boty, tak musím do nadměrné obuvi v Praze, ale tam dost silně zneužívají toho, že velkých bot je nedostatek a také tomu odpovídá cena 8-( Díky za jakoukoli radu.
Odpovědět
Profilova fotka
tenega: ahoj, já sice zas tak velkou nožku nemám, ale v Hradci máme docela dobrý obchod s nadměrnou obuví, kde mají pěkné svatební botky, ale to je pro tebe určitě dost daleko. Rozhodně ti doporučuji zajít do obuvi Deichman, poslední dobou tam začali nabízet dámské boty až do velikosti 44, což je v normálních prodejnách dost neobvyklé. Třeba se ti tam podaří objevit nějaké pěkné svatební botky, spousta nevěst si kupuje boty v těchto prodejnách. Myslím, že pokud by to neměli v té jedné, tak by ti mohli zkusit obvolat jiné pobočky v ČR, takže neváhej a určitě to zkus. Držím palce, ať dobře pořídíš. :-)
Odpovědět
sice brno, ale třeba tam najdete nějaký tip http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
tenega: já mám velikost č.42 a boty musím shánět s pěkným předstihem. Je to šílený. Objevila jsem pčed časem super prodejnu v Praze ve Vršovicích a mají tam super výběr a kvalitní boty velikosti 41 46 - dámské. Zkusím najít link a dám ti to sem.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky v Praze je dost krámů s většíma botama.Já mám 43-44 a hlavně deichman slouží promne.Mají tam do 44 dámské a kupovala jsem tam pěkné svatební botičky ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Holky, díky, budu si hlídat toho Deichmana, toho u nás máme. Byla jsem se tam ještě včera podívat a opravdu tam mají spoustu botiček do velikosti 44. Koupila jsem si tam dokonce jedny hnědé, letní za 399,- Kč :-o No bomba. Myslím, že bude častým návštěvníkem Deichmana. Svatební boty tam sice na mou nohu neměli, ale budu to hlídat a snad nějaké seženu. japonka: budu ráda, když mi pošleš nějaký kontakt. A cenově to tam je jak? Zuzanek: to jsi teda měla štěstí, že jsi sehnala botky. Aby toho nebylo málo, tak navíc k mé sloní nožce měřím 178 cm, takže boty musí být ještě s co nejmenším podpatkem. Což bude taky sranda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tenega:já měřím 183cm, tak můžeš být v klidu :-D :-D :-D Deichmana zásobují v Praze 3x týdně, je potřeba to hlídat, protože jsou rychle pryč.
Odpovědět
Profilova fotka
není to sice můj případ, ale deichmann má spoustu 44 - od balerínek po "lodě" na podpatcích ;¨)
Odpovědět
Profilova fotka
tenego, skoro ti tu nožku "závidím", pořád chodím kolem Deichmanů a zálibně si tam prohlížím jedny stříbrný páskové střevíčky. BOhužel všude je mají jen ve vel. 44 :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hoky, mam radost, mam 41-42 a jsem rada, ze na to nejsem sama. 42 maji v Deichmannu, John garfield...
Odpovědět
Profilova fotka
tenega: posílám ten odkaz maxibota nadmerna - tohle je Liberec boty-obuv - Karlovy Vary Já jsem dnes ulovila dvoje balerínky v Deichmanu č. 42 - levné a suprové, tak mám radost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla svatební za 599kč a balerinky ve výprodeji za 199kč bílé a byla jsem moooooc šťastná
Odpovědět
Japonka: díky za odkazy - do té Maxiboty bych pak sjela, kdyby nevyšel ten Deichmann. Už jsem i přemýšlela, jestli by se nedalo domluvit s prodavačkama v Deichmanu, že bych jim dala své tel. číslo a že by mě jen prozvonily, kdyby jim přišly nějaké světlé botky ve 44. Ale pochybuju, že by byly až tak ochotné. Holky, kdybych měla aspoň 42, tak bych byla šťastná, ale ta 44 je fakt děs.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, tenega... sice já mám nohu v poho ( 39 - 40 ) , ale budoucí manža 50.... to už není bota... to je loď....a tchýňule má taky 44, takže oni mají velké nohy v rodině :-) Každopádně tchýňule kupuje boty přes nějakou internetovou adresu, tak až s ní dnes odpo budu mluvit, zeptám se ;-)
Odpovědět
Zirafka82: no tak to jsem zvědavá na naše děti :-D Ale přítel má zase na chlapa malou nohu (41), tak snad to bude ok. Když se zujeme někde na návštěvě, tak si všichni myslí, že ty "lodě" jsou přítelovo :-D Jinak já jsem to právě riskla a objednala si svatební botky přes internet. Dělali mi je i podle mnou naměřených délek a minulý týden mi přišly a jsou mi uplně malé, takže je budu vracet zpět :-( Takže mě to hodně mrzí a už to asi riskovat nebudu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to chápu, taky bych pak asi neriskovala, když bych měla špatnou zkušenost :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tenega: já si to nedovedu představit takovou velikost :-( , soucítím s tebou. U nás je zase legrační to, že máme s manželem stejnou nohu - můžem si boty půjčovat :-D Tak at to s botičkama dobře dopadne ;-)
Odpovědět
Holky dík, snad něco seženu. Kdyžtak půjdu v keckách :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mam stejny problem mam 43 a merim 185.........k tomu jsem si vybrala jedine saty co mi sedely - zelene saty s karamelovou vysivkou takze...bile neprichazeji v uvahu........kdyz uz tak uz.....hodne stesti...jinak nadmerne boty maji aj "josef seibel" prodavaji je nekteri obchodnici - ja uz mam od nich asi 4 a jsou v pohode.
Odpovědět
ahoj holky!taky mam problém s velkou nožkou...Nejlíp se takový botky nakupují v Anglii,já mám svatební botky ebay.co.uk :-)
Odpovědět
holky, dneska jsem si na vás vzpomněla, když jsem odcházela z práce. hned vedle nás je totiž obchod s obuví 41-45 a za výlohou mívají krásný boty, až je mi někdy líto, že mám 38 :-D je to ulice budečská, kousek nad náměstím míru, na rohu francouzský ;-)
Odpovědět
Basska: od Seibela mám taky botky, seděj krásně. Ale pro ně bych musela do Prahy :-| Silvie: ty sis objednala svatební botky z ebay? A už ti přišly, jsou ti? Já bych po zkušenostech asi měla strach. Jinak jsem si včera volala do Deichmanna, jestli by nešlo zjistit, zda jim nějaké světlé "svatební" botky nepřišly. Prý nepřišly a ve velikosti 44 to prý bude problém. Ale mám se tam zastavit a možná by se daly některé objednat. Kéž by to šlo... !! Ikarkulka: buď opravdu ráda za nožku, kterou máš. Co já bych za ní dala :-) Nevíš, jak se ta obuv v budečské jmenuje?
Odpovědět
tenego, jmenuje se to obuv xxxl, webové stránky mají maxibota. ;-) já jsem ráda za svou nožku, ale zase na druhou stranu 38 je asi nejčastější velikost, protože když už najdu pěkný boty, tak tohle číslo je většinou vyprodaný. takže to si taky nevyberete :-D
Odpovědět
Ikarkulka: děkuju moc, kouknu na to. Možná mi nezbyde nic jiného, než že budu muset do Prahy jet.
Odpovědět
tenego, ja mam 42-43 (adidy i 44...) a byla jsem se jen tak podivat do deichmanna a meli asi novy zbozi, protoze tam meli paskovy bily sandaly, mam je ve fotkach. Hned jsem si je koupila, protoze i ty 42 mizi strasne rychle. A meli tam i vetsi, v Praze na Andelu. Nejsou to typicky svatebni boty, ale mne se moc libily. Mam projity vsechny obchody s velkou obuvi v Praze a je pravda, ze jsou hodne drahy (a casto jak pro stary zensky), ale v tech klasickych retezcich konci na 41.
Odpovědět
Janekx: já jsem nakonec botky u Deichmanna sehnala :-) Zavolala jsem si tam, jestli by nešlo objednat nějaké botky na svatbu a oni, že se pokusí a ať tam zajdu kouknout. Tak jsem tam šla a paní prodavačka hned věděla o co jde a na počítači mi ukázala dvoje botky, které by mi mohli objednat ve 44. Jedny mi hnedka padly do oka, tak mi je objednali. A za 4 dny mi volali na mobil a botky tam byly. Seděj mi krásně ... teda jsou mi trošku větší, ale to dořeším :-D A hlavně stály 449,- Kč! Takže z Deichmanna jsem naprosto nadšená. Za poslední 3 měsíce mám od nich čtvery boty.
Odpovědět
Tanega: také ráda chodím k Deichmannovi. Problém s nimi je, že jako všichni ostatní vozí k nám výprodej. V Německu je daleko větší výběr a lepší ceny. .. Dnes jsem šla Spálenou ul. v Praze kolem obchodu se svatebníma botama a měli za výlohou velkou ceduli, že mají boty až do vel. 42. Kdo potřebujete, podívejte se tam!
Odpovědět
tenega: ty moje staly 399,- 8-) , takze super :-D klasicky bily boty bych asi moc neuzila, ale tyhle obnosim. Predtim me i napadlo nechat si boty usit na miru, podle predlohy. Anebo si je klasicky objednat pres net, ale to jsem se zase bala kvuli sirce boty, casto byvaji hodne uzke, hlavne lodicky.
Odpovědět
Taky shanim botky, nejhorsi, ze potrebuji nizky podpatek kvuli delce satu. Byla jsem i v prazskych nadmernych obchodech a bohuzel jediny pekny bily boty na nizkem podpatku byly kvalitou rovny sandalum od Vietnamcu (plastovy podpatek, ktery vypada jak z nejlevnejsiho plastu, krive siti). Cena vsak byla svetova 1600Kc. Ten vyrobce ani nebyl schopen natisknout poradne “znacku” boty, aby byla citelna. Zadna firma dane “znacky” nema nikde na internetu prezentaci. Pak jsem narazila tady na beremese na fotku stejnych botek (mensi cislo), ktere dotycna koupila za 350Kc na trhu v Polsku. Takze my s velkymi chodidly jsme takove dojne kravy…… Asi vyrazim do Deichmana :)
Odpovědět
janekx: já už bych taky asi neriskla boty přes internet. Maximálně možná žabky...ty bych zrovna potřebovala :-) Ale doufám, že zase nějaké objevím u Deichmanna. hanina: naprosto souhlasím, že na nás pěkně vydělávají ]-( Co jsem jezdila do Prahy do nadměrné obuvi, tak jsem tam nikdy nekoupila boty pod 1700,- což je prostě nehorázný. Ale co má člověk dělat, když jinou možnost nemá, že? Určitě do Deichmanna vyraž a zkus si boty objednat, určitě ti nějak vyjdou vstříc. Já jdu dneska do salonu odkud mám šaty zkoušet bižuterii, tak si nesu i boty, abych viděla, jestli mi teď nebudou krátké. Ale snad ne, podpatek mám nízký.
Odpovědět
jsem v UK, Deichman v UK nedostava nadmerne velikosti, cili 43 a vic, maji jen 42 :-( , musim pockat do Prahy. musim rict, ze v UK je daleko vetsi vyber bot v 42 a 43 nez u nas, bohuzel ne bile :-( . A navic se kolikrat daji sehnat za beznou cenu jako ostatni velikosti. Musi se jen neunavne chodit do obchodu. V CR jsem 5 let nenarazila na hezke boty, tady uz jsem koupila ctvery a snad jeste koupim, nez v prosinci vyrazim domu. Jinak problemy sehnat boty 42/43 mam uz 17let, vyrobci se nejak zasekli v case.....ale treba se jeste dozijem zmeny, ze :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?