Mint lodičky

Holky, můžete mi poradit, kde sehnat lodičky v barvě mint? Děkuji za případné typy ;-)
Odpovědět
Přesně takový problém jsem měla já s botama. Chtěla jsem pudrové, případně starorůžové lodičky, objednala jsem z internetu, sice přišly, ale byly mi velké a navíc barva byla úplně jiná, než na fotce. Takže jsem se na to vykašlala a šla na vlastní pěst obejít Baťu, Reno, Deichmanna a jiné a nakonec jsem na ty pravé narazila v CCC. :-) Takže určitě doporučuju si oblítat obchody. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mrkni ke mě do bazárku, jestli máš velikost 38, tak je tam prodávám. Měla jsem je hlavně na focení, jsou jako nové. Jsou krásně mint-green (fotka zkresluje barvu do modra).
Odpovědět
@lilie01 Dobrý den, mátovosmetanovú barvu máme u materiálu pro boty v T-stylu pravá kůže (PK č 3 - nebe) . I u materiálu K-styl (lakovaná eko kůže č 24 - tmavší verze). Vzorek můžeme i odeslat, aby jste si barvy mohla vybrat a až tak se rozhodnout. Ve výprodeji model č. 6 je v barvě Mint - mátovosmetanová pravá kůže. Botky se pak zhotoví podle Vaše klasické velikosti s možností volby šířky (délka chodidla - viz tabulka velikostí, šířka F/G/H) nebo, když to bude nutné i přesně na míru. Vybrat si můžete nejen barvu a materiál, ale i další úpravy a design (špičku, patu, podpatky, podrážku, a pod...) Požádejte o vizualizaci a těšte se obrázek bot podle Vašeho návrhu- Vaše návhry zpracujeme rádi a zcela ZDARMA. V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit, jsme zde pro Vás... Krásné svatební přípravy přejeme Popelka team
Odpovědět
@sl_ivana Škoda, jsou krásné, ale mám velikost 35 :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
co takovéto?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@durmanka1 ahoj, můžu se prosím zeptat, kde se shánějí takové krásné lodičky, jako jsou na obrázku? :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mám doma ty na fotce. Jsou to tamaris, velikost 37. (Normalne mam 38). Kdybys chtela, napis ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@kacenk_a ahoj. :-) shanim mentolove boty a narazila jsem na tvuj komentar. Chtela jsemm se zeptat, jestli jsou boty jeste k mani a pripadne nekde na zkousku? Dekuji. :-)
Odpovědět
@tellma Ahoj, minulý víkend jsem je dala kamarádce, takže už je nemám :-( koupila jsem je loni v březnu ve výprodeji od Tamarisu, tak zkus někde kouknout, ale řekla bych, že už nebudou k mání přesně tyto... Ale třeba aspoň podobné ;-)
Odpovědět
@kacenk_a jejda tak to je teda škoda... :-( já když jsem v obchodev viděla mentolové lodičky, tak měly všechny strašně špičatou špičku a tyto se mi právě moc líbí, no ale nic se nedá dělat, musím hledat dál... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?