Má Deichman webové stránky s aktuální nabídkou?

holky má deichman obuv stránky, kde mi měli přehled bot, které právě mají?? Nejlépe české: :-)
Odpovědět
www.google.com
Odpovědět
Profilova fotka
Wacinko víš,že tohle je už 3 téma,které zakládáš ohledně svých bot?
Odpovědět
asi máš pravdu :-(
Odpovědět
Omlouvám se :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud už si chcete koupit boty u Deichmanna, tak počítejte s tím, že se vám poměrně brzo rospadnou a s reklamací neuspějete, protože vám napíší, stejně jako mě, že jste boty nosily a tudíž se rozpadly a na nošení se záruka nevztahuje ;-) ..fakt úžasný přístup.Až když jsem to urgovala do Prahy, tak mi vrátili peníze...Hodně štěstí 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam od Deichmana ctvery boty a vsechny drzi jak blazen....Dvoje uz mam cca 3 roky, jedny rok a jedny jsou me svatebni...nikdy jsem tam nemusela nic reklamovat, tak fakt nevim, jak by se zachovali...
Odpovědět
Deichmann.com Není to sice cesky, ale na orknutí to snad stací ;-) Já uz také pár boticek od Deichmanna mela a co se "trvanlivosti" týká, tak to bylo ruzné - nekteré nekolik let, jiné nekolik týdnu, asi zavisí na konkrétní botce a jak intenzivne je clovek nosí 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky dají se ty jejich boty i někde objednat?Byla jsem předevčírem v Přerově- u Deichmanna, ale jedna holčina mi koupila poslední v m velikosti sandále ]-( Tak to je smůla už je tam nemají.Leda zajet ještě jinam- snyd v Olympii budou. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
a stejně na deichmann.com ty co měla nejsou - moc se mi líbily. :-(
Odpovědět
Leniik1, zkus se zeptat v tom obchode zda by ti je objednali! Uz jsem to tak také v nejakých obchodech delala - oni se podívají do PC zda to má nejaká jiná filiálka a nebo zda jsou na sklade a bud ti je objednají prímo do té konkrétní prodejny a nebo ti reknou kde jsou k sehnání a muzou ti je tam treba po telefonu zarezervovat - tak nemusís objízdet vsechny filiálky a hledat kde je mají ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díkes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, já mám troje zimní boty od Deichmanna a na to, že jsem na boty děsnej ras, tak úplně pohodička...a to už je mám 3 roky! Jenom je dám vždycky na jaře nově podrazit a připravím je na další zimu! Určitě bych si tam svatební střevíčky taky vybrala, ale byla jsem tam minulý týden a nic moc! :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Leniik1, nemás zac, to vís, kde muzu pomuzu! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
teda holky, docela Vás obdivuji. Pro mě osobně jsou boty od Deichmanna srovnatelné jako od našich šikmookých spolubčanů.... už od pohledu jsou odporné, tvrdé, kúži při zpracování neviděly ani z letadla (k když se pokoušejí to na ně napsat). Nekoupila bych si je ani jako přezůvky do kanceláře, natož na svatbu, kde se předpokládá že v nich absolvuji celý den a možná i dlouhý večer.... Ale i tak Vám přeji šťastnou ruku při výběru. z.
Odpovědět
Profilova fotka
No já od nich ještě nic nemám, ale chci ty sandále, hezčí jsem nikde neviděla ;-) Nevím jak svatební, ale mě to přijde jako reno cenově - možná levnější.A v renu taky ráda nakupuji.Každej nedá za botky na jednu sezónu víc jak 1000kč.Vím, že příští rok si zase koupím nové, podle módy a toho co se mi líbí, tak proč jich raděj nekoupit více, než jedny, co už druhý rok nejsou moderní. ;-)
Odpovědět
Ahojky, ja mamna boty od deichmana podobny nazor jako zvalentova, byla jsem se tam podivat 2x a nic bych si nevybrala, nemaji zadny styl, pripada mi vzdycky jak by vyprodavali nejakou kolekci ktera frcela pred x lety...Nevim, je to muj nazor, jednou jsem si tam jedny botky zkousela a byl to des, nesedely, na nohach vypdaly jeste hur nez vystavene a zblizka bylo videt jak spatne je to lepeny, myslim ze kdyby spoluprcovali s šikmookyma, nikdo by nepoznal rozdil, ale jak rikam, jde o muj nazor...Na boteckach na svatbu bych nesetrila a na svych nozickach teprve ne... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U Deichmana jsme koupili tri veci - kozacky, kabelku a zimni boty pro manzela. Kozacky do dvou tydnu neupouzitelne do mokra, boty do dvou mesicu s roztrzenou "kuzi" z ktere couha molitan a kabelka do tri mesicu s utrzenym uchem... Reklamovali jsme jenom kozacky, kdy mi je vratili s tim, ze za a) neumim chodit a za b) nas prodavacka udajne poucila o tom, ze si k nim musime zakoupit i sprej, ktery odpuzuje vodu. Nic takoveho nam samozrejme nikdo nerekl, v navodu nic neni a kdyz uz jsme delali nakup okolo dvou tisic, urcite by nas vytrhl sprej za stovku.. Takze vysledek - k Deichmannovi uz nikdy!!! Opravdu radsi nakoupim u sikmookejch, kde se nemusim bat toho, ze vyhodim zbytecne penize. I za ty ctyri stovky se mi ty boty u nich vyplatej, protoze si je taky poctive prochodim a nebudou mi jen tak lezet ve skrini a nebudu se na ne pekne divat, protoze bych mohla byt od prodavacek narcena, ze je nosim :-N Ale jinak co si tak davam dohromady jedna a jedna, tak se rozhodne vyplati nakupovat v Deichmannovi v Praze. Ostatni pobocky po republice nestoji za moc a na obchody z Prahy jsem jeste negativni reakce neslysela. Tak nevim, cim to..
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt? Tož to se mi ani nechce věřit, proti tomu mám asi 10 párů botek z rena a jsou naprosto v pořádku.Tak to jsou věcy. :-(
Odpovědět
Ja si koupila nedavno jedny boty od Rena a kvalita taky nic moc, krom toho me z nich desne boli nohy, nemusi ani prset a uz i do nich tece, maji byt kozene a delaji se na nich mapy,jak by byly z hadru, tak nevim, mozna zalezi na kazdych botach individualne, kazdopadne jsou obchody s hezcima a kvalitnejsima botama,takze i Reno uz u me moc sanci nema... :-) U tech ťamanů aspoň vite na cem jste a nepocitate s bohvijakou kvalitou... Ale jak rikam, na svych nozkach nesetrim, takze boty od tamanu taky neberu, ale chapu kdyz nekdo nema prostredky na to, aby si koupil nekolikrat do roka boty za 1500,-Kc, ale prijde mi nefer, ze si clovek mysli kdyz kupuje botky od Rena nebo Deichmana, ze ma kvalitni boty a ony se pritom mnohdy ani tem tamanskym nevyrovnaji... :-)
Odpovědět
Ahoj holky, v neděli jsem byla u Deichmana taky. No a připojuji se k názoru, že je to hrůza a děs. Taky mi to přišlo jako výprodej nebo zboží od šikmookýc. Zlatý Baťa. Mám od něj všechny boty, nakupuji už několik let a jsem maximálně spokojená. Ale to je věc názoru. Tak papa Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to musím oponovat, mě reno nepřipadá jako ťamanská výroba, jsem s nima naprosto spokojená ale taky z tama nemám žádné látkové nebo tak, ale kožené- koženkové.Vždycky supr, podzimní i zimní kozačky.Deichmann nevím líbí se mi ty sandále ale ještě jsem tam nic zatím nekupovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale na baťu taky nedám dopustit- to je záruka kvality.Miluju jejich botky.
Odpovědět
Pripojuji se k nazoru, ze Bata je OK, mam od nej x botu a nikdy jsem nemela problem... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, tak si ty sandale kup a potom nam reknes, jo? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a tak to by jste koukaly, co u deichmanna bylo lidí, tak to asi s tou nekvalitou nebude tak žhavé.Tolik lidí, že jsem přišla o svoje vysněné sandálky. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ale je fakt, že u bati si kupuji, když už jsou dražší ty universálnější botičky takov ty klasiky, třeba černé polobotky atd.A vydrží x let- to vím, že z módy nevyjde a připlatím si za kvalitu.A co říkáte na stival?
Odpovědět
leniik1: a proc myslis ze je u Deichmana tolik lidi? Mrkni do obchodu k tamanum, tamjich jsou taky kvanta a proc? Protoze ty boty jsou levny a cesky lidicky holt jdou za tim, co je moc nestoji, ale ve finale je to vyjde jeste draz, protoze se jim ty botky rozpadnou, nevyreklamujou nic a jeste si budou muset koupit novy, takze jsou ve finale na 1500,-Kc a za ty prachy kopis boty i u Bati... :-)
Odpovědět
Koukám, že je to opravdu kus od kusu. Koupila jsem si botasky u Deichmana a to asi třikrát (dvakrát v Německu, kdy tady ještě Deichman neexistoval) a dvoje mám ještě dneska a ve velice dobrém stavu. Loni jsem si v Praze koupila takové sportovní botky a s těma je teda potíž, to je fakt. Ale mám od nich několiko sandálků a úplně v pohodě. Rozhodně aspoň jejich boty nesmrdí jako od ťamanů ]-( Takže bych to asi nesrovnávala. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jak koukám tak jsi asi jediná kdo s botama neměl problémy. :-(
Odpovědět
Mám problémy jenom s těma sportovníma botkama, jinak nee. Ale možná jsem měla štěstí... :-p
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?