Lodičky či balerínky?

Krásný den, všem přeji.Na svatbu již máme vše zařízené a pormyšlené,ale já stále nemám svatební obuv.Měřím 165cm a snoubenec jen asi o 5-8cm víc.Proto právě nevím zda j vhodné,abyh měla vysoké podpatky a byla vyšší.Mám obavu,že bych vypadala zbytečně hrřmotně vedle něj :D Co myslíte?Napadlo mě,že bych si vzala nějaké jemné balerínky co myslíte?Hlavně budu scházet několik schodů dolů k obřadu a bojím se abych s etam nerozplácla :D Děkuji za pomoc:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo lodicky s nizkym podpatkem :-) Podle toho, jak jsi na podpatky zvykla :-) Já mam naaaaaadherny lodicky a na posledni zkousce ted v utery jsem se rozhodla, ze proste ty saty budu mit podle nich...akorat jsou 10-11cm vysoky a nejsou pohodlny :-D takze me v nedeli asi budou muset amputovat obe nohy :-D ale kdyz jsem je videla k tem satum, tak pro krasu se musi trpet :-D (nastesti i s botama budu furt o 7 cm mensi :-D)
Odpovědět
Profilova fotka
Já tohle řešila taky. Přítel má asi o 4 cm víc a to já mám 185cm. Vzhledem k tomu, že obřad máme v zahradě hotelu a cesta je dlouhá a ne uplně rovná, tak balerínky jsou jasná volba. Musím v botech překonat kočičí hlavy, písčitou cestu, most přes náhon a hodně dlouhý kus trávníku. Záleží, v čem se budeš cítit. Jsou boty i na maličkém podpatečku. Já na místě, kde se bereme pracovala a nejraději bych šla v žabkách nebo bosa =D Jestli máš pár schodů, tak to v jehlách dáš. Budeš mít i oporu v doprovodu, kdo tě povede k oltáři ;)
Odpovědět
Já jsem se nakonec rozhodla pro balerínky a jsem za to ráda, bude se mi chodit pohodlně a nebudu muset řešit terén a soustředit se na chůzi :D ťapu si v nich zatim doma a jsou moc pohodlné, navíc bude aspoň přítel o kousek větší a nevyrovnáme se výškově, mám ráda, když je chlap vyšší :)
Odpovědět
Děkujju Vám za reakce:) Na podpatky jsem zvyklá to mi problém nedělá,jen s emi nelíbí když je žna vyšší než muž :) Chtěla bych být proti němu,maličká a něžnounká:) zatím stále nevím jestli si vybral balerínky nebo lodičky na maličkém podpatku:)Ale vzhledem k tmu že mám nohu velikosti 40 se ais přikloním k maličkému podpatku-nohu mi to trochu zmenší-takhle ji mám jako ploutev .D ale objednala jsem si malšičkové klipy na balerínky s nápisem a jsou úplně úžasné!A lze je připevnit na jakoukoliv obuv takže paráda:)
Odpovědět
@vercapx Ahoj, mohla bych se Tě zeptat, kde jsi koupila ty klipy? Koukala jsem na Fleru, ale žádný se mi moc nelíbil... jinak taky jdu v balerínkách. Ale asi jen do kostela a do restaurace, venku na focení budu muset sehnat něco teplejšího, asi sněhule :-D Ale ty balerínky jsou úplně jednoduché a ráda bych je ozdobila právě klipem.
Odpovědět
Profilova fotka
@vercapx zkusila bych malinkej podpatek :-)
Odpovědět
Ještě taky uvaž, jaký budeš mít účes, když si necháš vyčesat drdol moc nahoru, tak taky "vyrosteš". Jinak lodičky nemusíš mít s nějakým extra vysokým podpatkem, já měla 5 cm a bylo to akorát, vydržela jsem s v nich skoro až do večera - ani jsem si nevzpomněla, že jsem se vlastně chtěla přezout :-D. Ale tak muži mají obecně "větší" postavu, i když nejsou nijak extra zvlášť vysocí, tak pokud není tvůj nastávající úplné tintítko (ve smyslu drobné hubené postavy), tak bych se zas nebála, že budeš vypadat vedle něj nějak "veliká".
Odpovědět
mám krátký vlasy takže budu mít jemný vlnečky jenom:) a kvítka ve vlasech :) muž je menší a drobnější postavy, má asi 68kg :D trošiinku bříšečko,ale jinak ruce hubený a nohy taky docela:)
Odpovědět
Já mám podpatek asi 4 cm a přijdou mi ideální :-) Je to takový kompromis a vydržím v nich celý den :-)
Odpovědět
Už opravdu dlouho sháním lodičky na max 5cm podpatku, ale beznadějné. Nikde nic, vše je děsně vysoké, takže se na to asi vykašlu a půjdu v balerínkách. Přítel je zhruba o 5cm vyšší, takže radši placky, než být vyšší než on.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla lodičky s né úplně vysokým podpadkem. Na podpadky moc zvyklá nejsem, ale vybrala jsem šikovný, abych si byla jistější a bylo to super. Balerínky jsem měla s sebou na přezutí na hostině, ale beztak jsem den strávila v těch lodičkách. Líp se mi v nich tancovalo :-)
Odpovědět
měla jsem balerinky jen rano ke kadernici a abych dosla na hrade na misto kde sem se schovavala,pak uz jsem az do dvouch hodin do rana byla jen v lodickach a ikdyz je jinak nenosim a nejsem na ne zvykla,tak jsem to vydrzela :) uplne v pohode,mela jsem pohodlne zakoupene na Aukru za 400kc :)
Odpovědět
Článek se načítá
@michelle_01 mam lodicky s podpatkem 5cm mozna i min,ale bohuzel jednu spicku se mi trochu podarilo nekde trochu odrit......pokud by jste o ne mela zajem,tak vam je dam za polovicni cenu
Odpovědět
Profilova fotka
Lodičky jsou sexy..
Odpovědět
Asi zvolím balerínky, nebo max. lodičky na klínku :) neumím chodit v podpatcích a pod šatama stejně nebudou vidět, max. u sundávání podvazku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?