Ladíte boty s barvou svatby nebo kravatou ženicha a podobně?

Profilova fotka
Jsem detailista a ráda mám vše sladěné... V poslední době jsem koukala jak si ženich s nevěstou nechávají fotit boty (obuté :-D ) a nechápala jsem co na tom vidí... Pak jsem se ale koukla pozorně a pochopila jsem to jako legraci nebo drobnost a to že nevěsta má většinou boty v barvě svatby nebo nalakované nehty nebo ženich má sladěné ponožky a kravatu zase v barvě svatby. Co si o tom myslíte? Já se prostě nemůžu rozhodnout zda si pořídit boty klasicky bílé nebo žluté či stříbrné. Žlutá a stříbrná bude kombinace svatebních dekorací. Družičky budou mít žluté šaty, ženich stříbrný oblek a žlutou kravatu. Holky jste celé v bílém nebo máte taky jiné střevíčky?
Odpovědět
Záleží na tobě, ale já neladím sebe ani ženicha k dekoracím a svatební tabuli. Jediné, co s dekoracemi ladí je u mě květina a ženichova korsáž.
Odpovědět
já si pořizuju tmavěmodré boty, protože bílé bych po svatbě neměla kam nosit...
Odpovědět
me se zda super napad kdy nevesta skryva pod satama "prekvapeni" :-) asi pujdu do barevnych strevicku. ve tvem pripade by bylo urcite moc hezke mit sladene strevicky se satama druzicek - myslim, ze by to byla zajimava fotka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne se to na tech par stylovych fotkach libi, ackoliv uz mi to neprijde tak originalni, jako to bylo treba predlonskou sezonu, ale to je problem kazdeho modniho vystrelku.. ja sama bych do toho asi nesla, jsem v tomhle hrozna konzerva a tak nejak tusim, ze by se mi to i na vlastnich fotkach casem okoukalo, tak jako to mam u vseho aspon trochu vyrazneho.. mela jsem tedy jen obycejne sladene boty s barvou satou a jedine vyrazne barevne byly kvetiny..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já bych šla do žlutých.
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 já jsem měla fialové boty a ženich ponožky... pro někoho blbost, ale nám se to prostě líbí :-) udělej to tak, jak se to líbí vám :-)
Odpovědět
jelikož mám krátké šaty a botky jsem chtěla barevné, tak to máme sladěné tak, že mám ve stejné barvě stuhu na šatech i ve vlasech a ženich má stejnou kravatu + stejná barva je i v kytce a na korsáži :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže jdu do žlutých!!! :-)
Odpovědět
Měla jsem krátké šaty, takže když už budou boty celé vidět, tak jsem chtěla nějaké barevné. Sledem událostí, kdy se pořídil oblek do modra, ke kterému se nosí hnědé boty, ke ketrým vypadají dobře červené tkaničky, jsem šla do červených. Akorát mě nenapadlo, že sehnat červené voskované tkaničky a červené nekurví lodičky, je téměř nadlidský výkon. Nakonec jsme sehnali. (Jse si vědoma toho, že jsou mi větší a po focení v blátě nic moc čisté, ale stejně jsem byla spokojená) Šla bych na tvém místě do žlutých ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@cosimamvybrat líbí se mi tvoje nekurví lodičky a dokud si neupotornila na tu velikost tak jsem si toho nevšimla. Žluté tkaničky do jeho bot to mě taky napadlo ale aby se to netřískalo s ponožkama... A nebo vynecháme ponožky a dáme tkaničky? Musím popřemýšlet. Stejně nevím kde sehnat ponožky nebo tkaničky do barvy. Ale ta fotka je moc dobrá. Modrej oblek není tuctovej.
Odpovědět
@danna987 Díky. Barevné tkaničky do společenských bot jsem našla jen na jednom internetovém obchodě. Nevím, jestli můžu jmenovat, kdyžtak do zprávy. Mají tam i barevné ponožky :)
Odpovědět
ahoj, už dlouho mám vysněné žluté boty, ale kde je sehnat? Máte někdo zkušenost? Díky za radu! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj! Vzhledem k tomu, že mám bílo-fialové šaty, tak mě pořád neopouští myšlenka fialových bot alespoň na focení. Na obřad mám bílé, dneska jsem sehnala fialové balerínky, ale pořád to není jak se říká "to pravé ořechové". Můj drahý bude mít ve fialové kravatu, já navíc bílo-fialovou kytici a svatba je částečně laděna do fialkova... Takže být Tebou určitě bych se nebála jít do barvy podle Tvých představ ;-)
Odpovědět
dobry vecer, nabizim balerinky zlutre barvy, pokud mate velikost 38 a mate zajem:) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
@minenka díky za nabídku, ale jsem malinká, takže sháním lodičky....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@cosimamvybrat nepamatujete si jeste prosim pekne ty stranky? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 Nějakej vtipnej prvek, jako třeba tkaničky nebo ponožky laděný do barvy svatby, se mi líbí. Ale jinak jsem poměrně odpůrce "barevně laděných kravat". Líbí se mi, když ženich ladí s nevěstou....ne s ubrouskama. Pokud má třeba stuhu v pase a on kravatu....nebo je to prostě nějak jinak vkusně, tak proč ne. Ale většinou se mi to tu v českých poměrech moc nelíbí, protože je to takový "tvrdý" nebo jak to říct.
Odpovědět
Profilova fotka
@duckie no od minulého roku se toho dost změnilo. Ženich bude mít jen regatu a kapesníček v barvě mých šatů (nemám bílé ani avory. Protože má modrý oblek a příjde mu vtipné mít v botách žluté tkaničky tak já chci tenhle detail doladit se žlutý má lodičkama. 😊 Takže ženich mi fakt nebude ladit s ubrousky 😆
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 Jak říkám, když se to umí, je to pecka. ;-) Když jen někdo naháže na stůl zelený ubrousky, koupí nastávajícímu brčálovou kravatu a sobě hodí na lopatoidní umělou francii zelený kytičky, tak ne-e neni to ani vkusný ani vtipný.
Odpovědět
@ivetki Dobrý večer. Boty zhotovujeme již od velikosti 32 - 44 i přesně na míru. Upravit a navrhnout si je můžete podle sebe. (materiály barvy i jejich kombinace, paty, špičky, upevnění, podpatky, zdobení a mnoho dalšího). Barevné boty jsou hodne oblíbené ...prikladáme pár fotografií od nevěst pro inspiraci a přejeme krásné svatební plánování...Popelka team
Odpovědět
Profilova fotka
@danna987 ahoj, tak my jsme v tomhle konzervy, a upřímně se mi ty barevný boy a ponožky nelíbí. Svatbu máme bílo fialovou a já jsem komplet v bílém, ženich bílou košili, vestu a regatu a tmavý oblek, jak už tu bylo psané, jediné co půjde do barvy je kytka a korsáž :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?