Koupím svatební botky na nižším podpatku - Brno

Ahoj holky. Sháním svatební botky na nízkém podpatku pro nevěstu. Nemohu nic hezkého sehnat v obchodě. Tady na bazaru jsou sice botky hezké, ale netroufnu si je koupit bez vyzkoušení. Jednou mi totiž sedí 39, podruhé 38, takže se to těžko odhaduje. Kdyby tedy nějaká nevěsta prodávala své svatební botky a byla z Brna a okolí, tak mi sem písněte. Můžeme si dát sraz, já si je zkusím a když mi budou sedět, tak si je koupím. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@buldok zmer si vnitrni stelku bot, ktere nosis a dle toho vybirej ;) ja mam napr. 25,5cm a nekdy to je 39, nekdy 40, nekdy i 41, zalezi na tvaru a typu boty :) stelka je pro me tim padem smerodatny udaj.
Odpovědět
@gepe JJ, jenže já mám třeba (teď kecám, já si to nepamatuji, ale už jsem to jednou řešila), 23,3cm a přitom je 38 23 cm a 39 24 cm :) Takže jsem v háji. Já si prostě radši botky vyzkouším...a vím hned...
Odpovědět
@petra303 Tohle je super, ale Bohu žel Praha. Já jsem ze Střední Moravy. Co když mi pak botky pošlou a budou malé, nebo velké?
Odpovědět
@buldok jsou i stelky 23,5 co je standardne brany i jako vel. 36 :) kdyz budou velke nebo male a objednavala jsi je pres i-net, tak mas ze zakona 14ti denni lhutu na vraceni ode dne dodani a to bez udani duvodu, tim padem i narok na vraceni penez. Anebo tak holt obehat kramy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
No z mé zkušenosti nezáleží jen na délce boty, ale taky na šířce...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj. V salonu Exclusive na Masaryčce. Nad Mc Donaldem - U restaurace Tukan, asi 4 patro. Velkej výběr malých podpadků za velmi dobré ceny :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Hezký den, prodáváme svatební obuv ve velikosti 35 - 42 - od balerínek až po vysoké podpatky. Informace o dostupných modelech a cenách jsou na našich internetových stránkách. Obuv si můžete vyzkoušet v provozní době na naší prodejně v centru Brna (Sukova 4) nebo objednat online v našem internetovém obchodě. Obuv je ze saténu a kůže a je přebarvitelná (zajistí obuvník). K obuvi si u nás můžete vybrat i například ladící psaníčko. Pro inspiraci přikládám obrázky některých modelů, které máme na prodejně.
Odpovědět
@buldok Ahoj botky vyrábíme podle délky chodidel. Někdy je problém s velikostí právě proto, že jedna noha může být taky o pár milimetru jiná :-) Možná by se Vám to hodilo. U nás si botky složíte podle svého vkusu a pak je dáme ušít podle Vaší délky chodidel. Kromě jiného si můžete taky vybrat tvar i výšku podpatků. Pokud nejste na vysoké podpatky zvyklá doporučuji 4 max 5 cm podpatek málinko širší - viz foto. Více na našich stránkách, najdete nás taky u profesionálů. Doufám, že pro svůj velký den najdete co hledáte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?