Klouzání nohy v otevřených botách.

Ahoj nevěsty, nemáte někdo zkušenost s otevřenými boty? Koupila jsem si nádherný otevřený boty na podpatku. Krásně mi sedí i podpatek se dá přežít. Několikrát jsem si je zkoušela a všechno bylo v pořádku. Nicméně dnes jsem si je po několikaté vyzkoušela v tom vedru, co je venku a OUHA - noha mi klouže dolů :( Zkusila jsem gelový vložky do špičky ale nepomáhá to - naopak je to horší. Máte nějaké rady tipy, co na to pomáhá? Za necelý dva týdny mám svatbu (a předpověď zní - vedra) a už není čas něco shánět (popravdě ani peníze).
Odpovědět
Ahoj, taky jsem mela paskove strevicky na podpatku a pomohly mi prave gelove vlozky. Jinak me napadaji uz jen nalepovaci semisove/kozene vlozky, snad neco takoveho pujde sehnat?
Odpovědět
@monastiri já jsem si koupila v Deichmannu vložky do bot na podpatku, jsou tvarované, na povrchu jakoby semišové, vypadají jako celá vložka do bot, akorát sahají jen tam, co máš nohu, pod prsty už ne, takže nevykukuje. Stály asi 150Kč, mám je ve 3 párech bot(lodičky s podpatkem, botky na klínku a jedny bezpodpatkové s tenkou podrážkou) a opravdu se nekloužu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě pomáhá potrit nohy klasickým tuhym deodorantem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vyzkoušej krem Excipial deo Forte. Koupíš ho v lékárně, je to neco jako Antiperspirant, ale můžeš ho použít i na chodidla. Používej ho dle letáku, min 7 dní předem každý večer. Mělo by to zastavit pocení a tím možná pomůže vyřešit tvůj problém. Stojí 180,-
Odpovědět
Holky dekuju!!! Snad to pomůže :) Už trošku začínám panikařit ... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Prave proto jsem mela lodicky, ze vsech bot bez spicky mi vyjizdely prsty..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?