Když jste se přezuly ze svatebních bot, co s délkou šatů?

Ahoj holky, jak řešíte svatební boty = podpatek 5 a více cm a boty na přezutí = balerínky :-) Předpokládám, že nožky budou bolet dřív, než se budu chtít převlíkat a co pak s délkou svatebních šatů... :-| Jak to řešíte?
Odpovědět
@ona_on já se toho taky obávala že vlastně svatební šaty budu mít upravené na víšku podpadku a navíc místo hostiny máme zahradní párty = šaty od trávy v případě prezutí do balerýnek, chtěla jsem to řešit převlečením do jiných šatů :-| zmínila jsem se o tom v salonu a paní mi řekla ať mě to ani nenapadne že to je můj den a ať si šatiček užiju co možno nejdýl, že bláto a tráva pro ně není žádný problém.... Takže u mě je po problému x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já to vyřešila tak, že budu mít jen balerínky. Prostě jsem nesehnala žádný pěkný střevíčky v barvě na nízkym podpatku, tak jsem si ozdobila svoje balerínky ;-) A myslim, že vypadaj dobře ;-)
Odpovědět
@chanellka díky, o špínu mi ani tolik nejde, ale bojím se, že budu šaty přišlapávat :-|
Odpovědět
@ona_on no vidíš to mě ani nenapadlo..... ]-(
Odpovědět
měla jsem oboje - botky na podpatku asi 6 nebo 7 cm, podle kterých byly šaty upravený...nicméně, na focení po obřadu, jsem v nich byla jen chvilku, pak jsem měla chvilku holínky (i na některý skoky, ufff :-D) a nakonec jsem se přezula do balerínek, ve kterých jsem focení po obřadu dokončila...Jiřík mi nesl kytičku a já si držela šatky, abych se třeba nezabila...:-D ale určitě to nevypadalo nějak škaredě a byla to sranda...:-D když jsme vyráželi směr restaurace, tak jsem se zase přezula zpátky do botek s podpatkem a v těch jsem byla až do večera, i přes odpolední focení, zula jsem se až večer a to úplně a tančila jsem až do rána bosky...:-D ;-) a zvládla jsem to všechno v pohodě, myslím...a to na podpatky rozhodně zvyklá nejsem...řekla bych, že to ani nevnímáte ten den moc...;-)
Odpovědět
Ideální pro ty co nejsou na vyšší podpatky zvyklé je zvolit pohodlné botky na cca 3 cm podpatku, které doma předem rozchodíme rovnou, a je pak po starostech.
Odpovědět
@chanellka jak máš vysoký podpatky?
Odpovědět
@ona_on já mám celkem vysoké asi 8cm ale na podpadky jsem celkem zvyklá....Tak uvidíme :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahoj, otevírám toto téma. Mám boty na 10 cm podpatku a bojím se, že v nich také nevydržím celý den, hlavně na tancování. Máte za sebou některá přezouvání do balerínek? Co to potom udělalo s šaty? Nešlapaly jste si po nich nebo po spodnici?
Odpovědět
Profilova fotka
@ona_on Jak to dopadlo u Tebe?
Odpovědět
to mě taky zajímá, toho šlapání na šaty se nebojím, přece tam bude kruhová výztuž, takže šaty nebudou úplně pod nohama, ale spíš jak budou šaty vypadat když s nima budu vytírat podlahu celý večer =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Saty jsem mela na delku presne akorat s asi 5 cm podpatkem, po obradu a foceni jsem sla hned do balerinek (njn, botky byly z Chiny a nohy me bolely jak cert :D) a uprimne jsem si toho vubec nevsimla, ze jsou saty vlastne delsi. Se to tak nejak poskladalo clovek sedi, to je to fuk a pri chozeni jsem si tak nejak instinktivne sukni princeznovsky drzela :) a pri tanci to bylo taky ok, a co se tyce cistoty tak kupodivu taky ok :D (teda druhy den pri prohlidce ten lem vypadal., ale na fotkach ani behem vecera jsem si niceho nevsimla, ono tak je to porad v pohybu, tak to vsechno splyne :D)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@subsomi Já jsem ty boty nakonec vyměnila za podpatek 7 cm, na tom si myslím, že vydržím celý večer. Ale kdyby ne, tak vytírání řešit nebudu, paní majitelka říkala, že to vše v pohodě vyčistí. Já se spíš zase bála, aby se mi pak nějak nepletly pod nohy.
Odpovědět
Profilova fotka
@papuchalk tak já má mbotky 10 cm podpatek a na hostinu se chci přezouvat do bot uplně bez podpatku - tak teď envím zda si šaty nemám raději o kousek zkrátit? :-S myslím že si na ně budu zbytečně i u tancování šlapat...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?