Kde seženu svatební boty na maximálně 4 cm podpatku?

Profilova fotka
Holky,nemůžete mi některá poradit kde sehnat pěkné svatební botky,ale na max 4cm vysokém podpadku?
Odpovědět
1
2
Většina salonů boty prodává. :-)
Odpovědět
Ahoj, zkus Deichman, tam jich mívají dost. Salony je vždycky mají hodně předražené, povětšinou stejné boty najdeš i v klasických obchodech levněji. Nebo pokud máš běžnou velikost, tak si je objednej přes internet, třeba na ebay jich je hrozně moc a za super ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji běžnou obuv. Příjde mi zbytečné vyhodit plno peněz, které si pak už nikdy neobuji, případně se pak zabývat jejich dalším prodejem. V klasických obchodech s botami určitě natrefíš na hezké lodičky nebo páskové boty v bílé, smetanové, zlaté nebo stříbrné barvě. Navíc, za chvíli bude plesová sezona, tak toho bude plno.
Odpovědět
katkavalerie: Mám nějaké tipy ve Zlíně a v Brně - to je ale trochu z ruky, že? Jinak brzy budu jedny prodávat, velikost 40 a fakticky krásné :-D teda jestli je nezničím, že... Jinak treba svadobnetopanky.sk - ty objednávají do více salónů, já mám ale jiné, úplně bez podpatku... ale foto nemám (zatím) :)
Odpovědět
Profilova fotka
Aholky, já jsem dlouho nemohla sehnat boty dle mých představ, tak jsem se rozjela do Polska ( na velký,nebo malý trh ) a koupila je tam. Byla to láska na první pohled a stály mě jen 500.-, což je za hubičku. Svatbu mám už za sebou a botky určitě využiju... minimálně na ples.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych zkusila běžné obuvnictví... Já bych se klidně vdávala ve svých starých sandálkách (jsou teda nošené asi dvakrát, ale prostě nejsou nové :-)), ale chci mít dle společenských předpisů zavřené střevíce, když budu mít punčochy. Takže se vydám brzy něco koupit. Zlatá barva a min. 10 cm podpatek... 8-) Naprosto se mi nelíbí boty se špičatou úzkou špičkou, kterých je tuším všude přehršel, tak snad i já něco seženu... :-) Několik střevíčků na ples jsem si loni pořídila v Praze v Palladiu v obchodě Cristine nebo tak nějak se jmenuje... a jedny taky u Deichmana, chce to prozkoumat obchody, no... :-)
Odpovědět
já jsem si je objednala z ebay, přišly krásnější než jsem čekala a byly tu do týdne, fakt fofr :)
Odpovědět
Profilova fotka
já na svou 41ku nemohla sehnat nic. :-D tak jsem jedny pár dní před svatbou koupila u vietnamců za 240kč. vilka, byly přesně takové, jakés popisovala, ale neměla jsem na vybranou... no a přežila jsem to :-)
Odpovědět
Ahoj, k Deichmanovi ani nechoďte, tam už skoro žádný bílý boty nemají. Jenom nějaký balerýny a ty se ke klasickým svatebním šatům moc nehodí. Taky už asi měsíc koukám po obchodech a nic moc nemůžu najít.
Odpovědět
Profilova fotka
já taky objednávala přes ebay.. a jsem moc spokojená... na svatbě mi je všichni obdivovali...
Odpovědět
Já bych si je taky objednala přes ebay, jsou tam přesně takové, jaké chci, jenže nemůžu :-| Mám totiž problém sehnat vůbec nějaké boty, protože mi jsou naprosto všechny široké ]-( Mmaruska, proc by se baleriny nehodily ke klasickym sv. šatům? Přece nejsou žádná pravidla, jaké k nim máš mít boty! Já bych třeba do balerin šla, protože nemůžu nosit vysoké podpatky a klasické šaty rozhodně mít budu... Záleží spíš na tom, komu se co líbí, ne?
Odpovědět
Xpilo, jasně, každá ať si obuje, co se jí líbí a co uzná za vhodné. Byla tu i nevěsta v žabkách :-D Já jsem hodně vysoká, nemohla jsem si přidávat další výšku podpatkama, tak jsem měla botky s podrážkou jako balerínky, jen trochu jinak střihově.
Odpovědět
Článek se načítá
To se moc omlouvám xpila, nechtěla jsem pohanit ničí vkus :-) každá nevěsta bude krásná i kdyby šla bosa. Zvlášť když se tak bude cítit dobře a ve své kůži. Nejde ani tak o klasické svatební šaty, jako spíš o mě. Jsem skoro o 30 cm menší než můj snoubecec a tak zkrátka sháním podpatky. Nad balerínama mě vůbec nenapadlo přemýšlet. Ale jestli sháníš právě balerýnky, tak máš docela štěstí, těch je ještě všude plno.
Odpovědět
To se neomlouvej :-) Já mám totiž s botama neustálý problémy, sehnat pro mě i normální boty je naprostý utrpení :-| A já balerinky beru jako poslední možnost, radši bych samozřejmě nějaké "elegantnější", ale nic nemůžu sehnat, co by mi sedělo... Prostě nízké podpatky se moc nedělají ]-(
Odpovědět
Já jsem před 2 rokama sháněla světlý lodičky na nízkém podpatku - nutně jsem je potřebovala ke kostýmu na státnice, bylo to hrozný, ale nakonec jsem něco sehnala. Už jsem doufala, že nebudu muset nic podobnýho absolvovat.A je to tady zase. Jen potřebuju bílý. Právě koukám na to ebay a asi tam toho bude dost, ale ještě se v tom neumím moc orientovat. Doufám, že tam něco objevím.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
já si koupila krásné botky normálně v obuvi (v albu, cca 700,--)... a určitě je ještě někdy obuju.... rozhodně se jich nevzdám... ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
já je koupila u větnamců za 350Kč a jakou udělaly parádu :-D
Odpovědět
Ten Roub má všechny tak za patnáct stovek... taky boty řeším. Svatba je v květnu, předpokládám, že tak v březnu půjde do Deichmana letní a jarní kolekce a něco tam snad pořídím... nevím, no.... chtěla bych nějaké levnější, mám taky 41 a chtěla bych max 3 cm podpatek...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, take doporucuji Deichmann, levne botky na jednu prilezitost staci. Koupila sem je za 699,- byli velice pohodlne, vydzela sem v nich cely den.
Odpovědět
Jen nevím, kdy je ta pravá chvíle podninout výpad na Deichmann? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se přidám. Koupila jsem si botky v Deichmanu, viz moje albíčko. Kupovala jsem je cca 2týdny před svatbou :-N .
Odpovědět
Já jsem si koupila boty na MMB, za 250Kč :-) V salonu mi nabízeli boty kolem 1000 a to se mi teda vážně dávat nechtělo, když bych je měla jen jednou na sobě ;-) Leda že bych pak v nich chodila s dcerkou na pískoviště :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj, obnovuji toto téma s dotazem :-) Mám vybrané boty na svatbu...ALE! Jsou otevřené. Názor mojí mámy je ten, že na svatbu MUSÍ!!! být boty s plnou špičkou..(kvůli focení, že to vypadá blbě, když jsou vidět bosé nohy :-N ) Mě to připadá nesmysl, protože mám šaty na ramínka, tak se mi k nim ani plné boty nehodí. Jaký je váš názor????????? Mám si je prosadit?? (což tak asi stejně dopade ;-) ) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně se líbí, když jsou šaty dlouhé, tak uzavřený špičky, když krátké, tak otevřené. Myslím,ale že záleží jen na tobě a jestli se ti líbí otevřené a k šatům to jde, tak si to nenech vymluvit.-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já budu mít dlouhé šatky a otevřené botky...mám je i v albu...botky se mi líběj,a tak v nich jdu ;-) jsou to sandálky...a bacha, budou v nich i punčochy na obřad alespoň..ale bez lemu, skoro nejsou vidět, pak je sundám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám také dlouhé šaty, k tomu boty s otevřenou špičkou a bez punčoch, ty se do otevřených bot opravdu nehodí. Zavřená špička určitě není nutnost...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám dlouhé šaty a chtěla bych boty s uzavřenou špicí a otevřenou patou... Myslím si, že je každá nevěsta by měla jít v takových botech, které se jí líbí a cítí se nich dobře 8-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?