Kde seženu nízké elegantní svatební boty vel. 42?

Profilova fotka
Čauky nevěsty. Potřebovala bych poradit. Mám 177cm,vel.46, vel. nohy 42 :-| . Jsem ráda, že jsem na sebe sehnala opravdu nádherné šaty :-) . Dalo to velkou práci. Vyzkoušela jsem si toho hooodně. Šaty bych chtěla skoro až na zem. Tak je mám bez bot. V salonu mi poradili si k nim vzít balerýny. Není to blbé??? :-| Doma mám krásné botky, ale podpatky mají 8cm! Nemáte někdo zkušenost, kde se dají sehnat nizoučké, ale přitom elegantní botky vel.42? Nebo půjdu bosa :-D . Díky za rady ;-)
Odpovědět
1
2
já si myslím že při tvé výšce by byly nejvhodnější baleríny, protože kdybys měla podpatky tak vzhledem k výšce a konfekční velikosti bys vypadala fakt jak nějáká obryně, prostě taková mohutná :-| Pěkné světlé baleríny mají teď v Deichmanu v nové kolekci a vím že mají až do velkých velikostí..cena tak kolem 400 Kč
Odpovědět
Mám to úplně stejně, jen že naštěstí někdy obuju 41. Viděla jsem teď z jarní kolekce pěkné balerínky od Tamaris. Jsou úplně hladce bílé a kožené, sice budou kolem 1500,- Kč ale jsou to boty co pak klidně můžeš nosit, protože jsou jednoduché a elegantní a rozhodně ne na jedno použití, jako boty se svatebním zdobením. Tamaris se k nám dováží i ve velikosti 42.
Odpovědět
Já bych šla klidně do balerýnek blbé to není a máš záruku, že Tě nebudou bolet nohy....a pokud chceš mít šaty až na zem, tak je jedno jaké boty máš, jelikož stejně nepůjdou vidět. Ale záleží na tobě,,,,,Kde sehnat botky Ti neporadím taky hledám , ale velikost 36 a to je taky problém.
Odpovědět
Já teda píšu z druhé strany.... já mám 181 cm a nedokážu si představit, že bych na svatbu měla baleríny... i na chůzi jde poznat, že nevěsta nemá podpatky... Ale jasný, že rozhodnutí je na Tobě ;-) Jen nejsem zastáncem toho, že vysoké ženy mají mít nízké boty!
Odpovědět
já myslím, že záleží na tom, jak vysoký je ženich. pokud i s podpatkama budeš menší než on nebo stejně, tak pohoda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@utinkaaa já řešila podobný problém, mám též 42 a botky na podpatku cca 2cm jsem koupila přes ebay od holky z UK. Ale na přezutí jsem měla balerínky, takže určitě to neni blbý....
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky. Tak mám krásné svatební botky. :-) Jsou fakt nádherné, pohodlné a mají jen 3 cm :-D . Už se těším, až si je obuju :-)
Odpovědět
Hele, taky mám 42 a super bílý (krémový) botičky jsem sehnala v Humanicu, cca 5 cm podpatek...
Odpovědět
@utinkaaa A kde jsi je prosímtě koupila??
Odpovědět
Já budu mít baleríny, jsem vysoká a podpadky jsem nikdy nenosila. a balerínky volím i kvůli šatům, kdybych si dala podpatek, tak je budu mít krátké a v balerínách ne. Mám doma jedny botky, které sem si koupila na svatbu, má asi 5 cm podpatek, vel. 42. Nebudu je mít. Kdyby někdo chtěl, můžu vyfotit. Koupila jsem je tady na bazaru po jedné nevěstě. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zirafka01 na Aukru. Značka Witt.Tady jsou...Dají se koupit nové i přez internet. ;-) Je to kompromis mezi balerínama a podpatkama. Mají 3cm a širší špičku. Fakt moc pohodlné :-)
Odpovědět
Tak já si objednala boty u Bati, 42 a mám je malé :-( A přitom jsou super a já s nima počítala. Jiné 42 mám dobré. Tak musím shánět jinde. Byla jsem i v půjčovně šatů a tam taky nic. Potřebuju krémové. Tak ještě o víkendu Diechman a jestli nepořídím tam, tak půjdu bosá.
Odpovědět
Článek se načítá
@utinkaaa Jééé ty jsou moc pěkné :-) Já jsem se včera rozhodla pro nízký podpatek, takže přeci jen ho mít budu a balerínky si nechám na přezutí na později ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem mela taky problem.42 nohu vysoka 180cm a zenich mensi nez nevesta.nakonec baerinky k satum vypadsaly hrozne.V ostrave se otevrela nova karolina, tak jsem doufala ze tam neco najdu a nasla.koupila jsem v deichmanu bile,docela na malem podpadku a za luxusni cenu 550kc a navic se daji nosit jako klasicke botky.Kdyztak mrkni do fotoblogu co mam nebo co je na ceste.mam je vyfocene. ;-) jsou pohodlne.
Odpovědět
Já taky prosím o radu, poraďte jak vyřešit mé bohužel oteklé nohy (7.měsíc těhu) do svatby 14dní a já vybrané boty noobuju, co teď ??? Asi nezbývá než se poohlídnout po bílých "svatebních" papučích :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@vanule A co nějaké ty balerínky ;-) Nebo nějaké z druhé ruky, aby už byly vyšláplé? Ale v tom případě doporučuju na nějaké zapínání. Měla jsem jako svědkyně půjčené lodičky...Že má kamarádka vysoký nárt mi došlo až ve chvíli, kdy jsem za sebou tahala nohy jak na lyžích :-D
Odpovědět
@vanule Zkus se podívat v Humanicu, sehnala jsem tam (asi vyjmečně :-D ) balerínky 42 za krásnou cenu 499..sice jsou bilé s červenou proužkovanou mašlí (viz.fotky u mě), ale měli ještě podobné jen bílé s bílou mašlí.byly dost široké, myslím, že by ti mohly být pohodlné ;-)
Odpovědět
@utinkaaa @zirafka01 děkuji, budu muset obkouknout, další dilema by bylo, že mi teď některé padnou, koupím je a za 14dní do nich nevlezu :-| :-| :-| protože vidím, že ty otoky nohou neustávají, tak pochybuji, že bych se jich zbavila...
Odpovědět
Profilova fotka
@vanule nemají to ty chlapi jednodušší? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ,posilam ti odkaz na stranky, kde jsem si objednavala boty ja, jsou nadherne a jsem s nimi moc spokojena.maji tam opravdu velky vyber, je to ale z Nemecka a je tam teda docela drahe postovne- 15 euro k castce na na boty : http://verasposa.com/Brautschuhe-Rain... :-)
Odpovědět
@utinkaaa no to mi povídej :-) a tak je to se vším... @ivanep díky za tip
Odpovědět
taky mám velikost 42, na podpatku neumím chodit, tak jsem sháněla baleríny, i paní v salonu mi je doporučila a nakonec mám botky na 4cm podpatku a jsou velmi pohodlné.. koupila jsem je v Deichmannu, aaa kdyby měl někdo zájem, tak v květnu budou k prodeji!! :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
www.danea.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, já zase sháním nejen nízké sv. boty, protože ženich je stejně vysoký jako já, ale i šaty. Ráda bych si koupila nějaké i 1x použité tak do 3000,-, vel.46-48. Kdybyste měli nějaký typ, budu moc ráda. A nejraději bych si je vyzkoušela (plzensko), mám trochu strach kupovat šaty přes net. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, prodáváme svatební botičky ve velikostech 35 - 42. Botičky lze vyzkoušet / zakoupit u nás na prodejně v Brně, nebo také objednat online přes náš internetový obchod, kde naleznete všechny dostupné modely obuvi včetně cen a velikostí skladem. Obuv je přebarvitelná (zajistí obuvník). Pro inspiraci přikládám několik obrázků obuvi, kterou prodáváme v nadměrných velikostech.
Odpovědět
Ahoj holky u nás najdete botky od velikosti 33 až po 44. Vyskládáte si je podle sebe a pak je dáme ušít podle Vaši délky chodidla. Svolit si můžete taky tvar i výšku podpatků, vybírat z hodně materiálu a klidně je i zkombinovat. Doufám, že pro svůj den najdete to co hledáte. Nás najdete taky u profesionálů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj dámy, popelku můžu doporučit, udělá Vám skvělé boty na míru. Já jsem přišla s obrázkem a jsem nad míru spokojená:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@klvky poprosila bych foto diky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?