Kde seženu boty Manolo Blahnik?

Profilova fotka
Ahoj holky, dají se někde v ČR nebo na Slovensku koupit tyto boty Manolo Blahnik? Chci si jedny pořídit, ale ráda bych si je nejdřív vyzkoušela.
Odpovědět
Profilova fotka
Nikde, jedině přes internet. A nebo zajet do Berlína. V ČR najít takové značkové boty je zázrak :)
Odpovědět
Profilova fotka
na pařížské v Praze nic?
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky Bohužel, na pařížské jsem neuspěla
Odpovědět
Profilova fotka
@rencik_a tak to me prekvapuje. .. vis ze ty boty jsou ale fakt drahe? :D ja bych radeji sla k batovi a koupila si tam za tu cenu desatery :) ale jo, urcite to stoji za to. . Taky bych se jednou za zivot chtela citit jako Carrie ze sexu ve meste :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martipoky Je mi jasné, že za tisícovku nebudou :-D Jednou bych chtěla být majitelkou opravdového skvostu. A Manolo Blahnik je legendární kvůli pohodlí, jako bačkůrky.
Odpovědět
Profilova fotka
@rencik_aJak píše @leorin, nejblíž se dají koupit v Berlíně, neb třeba Londýně, Vídni apod. O té pohodlnosti bych si teda dovolila polemizovat :-)
Odpovědět
já mám od Blahnika boty dvoje, koupené v Americe přes e- shop, který na svých oficiálních stránkách Blahnik doporučuje. Boty jsem dostala za dceru místo zlata - nevím, co to partnera popadlo:D byly neskutečně drahé + se musela platit ještě přeprava a clo, takže se jejich cena ještě velmi navýšila. Teď mi leží ve skříni a já se v nich občas projdu po obýváku, protože na ty hnusné a zaplivané chodníky mi jich přijde škoda :D jsou to normální boty, kožené, stejné jako z lepšího obchodu :D no, místo Blahníka bych asi jela na nějakou dovolenou :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?