Kde seženu bílé boty na podpatku pro nevěstu ve vel. 33?

Ahojte. Prosím o radu, neb mám obecně velký problém sehnat jakékoliv boty na podpatku a tím spíš bílé botky ke svatebním šatům. Měřím 158 cm a nožku mám menší než popelka, a to "dětskou 33". Dětské nízké bílé botky s kulatou špičnou sehnat lze, ale již ne na podpatku (cca 4-7 cm), do špičky a s klenbou dospělého člověka. Díky za jakoukoliv radu či doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
to bude asi nejlepší nechat ušít na míru ne? Nevím, ale znám Tvůj problém, sama mám 35 a mám potíže :-D
Odpovědět
http://www.obuvzlin.cz/produkty/damsk... http://www.nadmernaobuv.cz/main.htm http://www.arno.cz/detail-obuvi-boty/... http://www.nadmerna-podmerna.cz/spole... http://www.svadobnetopanky.sk/ tady mají ale až od vel. 34, pokud bys mohla mít i vel. 34 :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Nejsi v tom sama. Já už běhám po Ústí nad Labem 14 dní a taky nic. Bílá na botkách letos zřejmě nefrčí. Objednat si boty přes intenetmám strach, ale nakonec to asi tak dopadne. Přeju hodně zdaru...
Odpovědět
Profilova fotka
jestli můžu doporučit, tak www.zuzanashop.cz trošku dražší, ale pohodlné a vypadají krásně....u mě maximální spokojenost
Odpovědět
Urcite mohu doporucit www.peccini.cz ,je to primo stranka s obuvi pro nevesty a maji tam velky vyber vel.33,byla jsem moc spokojena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrkni se na detskou svatebni obuv v zahranici, mozna tam narazis na neco, co je moc hezke a vubec to nevypada jako detska obuv. Doporucovala bych znacky Rainbow Club ( http://www.rainbowclub.co.uk/children... ) - model Blackberry, a nestoji moc! :-) Velikostne - 1 (EU 33) Pak Else je take znacka od Rainbow Club, mrkni na tyto - http://www.girlsofelegance.co.uk/acat... Dale jsou take Paradox London (Pink) a ti maji dost obuvi na vyber. http://www.girlsofelegance.co.uk/acat... - modely Beauty, Ariel, Butterfly, Cherub. ;-) Hodne stesti s vyberem!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
andypola má malé velikosti
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Právě kvůli i díky Vám děláme to, co děláme. Co tak si je vyskládat? Podpatky, špičky, paty, materiály i barvy a pak Vám je necháme ušít podle délky chodidel od velikosti 33 - 44. Najdete nás taky u profesionálů: http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj. Prosím o radu ,jdu na ples a potřebuji sehnat bílé boty ,jelikož mám malou nožku čislo 35 nemohu sehnat (výše podpatku cca.4-6).,posílej te mi prosím odkazy na obchody v Brně.Děkuji za jakoukoliv radu či doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Vaší velikosti Máme opravdu velký výběr i na nízkém podpatku 2,5 cm a nebo 5 cm. Boty si můžete si vyzkoušet buď v Praze a nebo Vám je mohu i poslat :-) Podívejte se na na naše stránky dole pod fotkami ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Zkus www sexyboty cz. Kupuju si tam boty ma poledance, takže jsou opravdu pohodlné a výběr mají taky parádní. Snad tam bude i něco v tvojí velikosti. Akorát počítej s cenou od jednoho do dvou a půl tisíce. Výhoda je, že je tam možné vyhledávání podle barvy nebo i výšky podpadku
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mám podobný problém - velikost 34. Boty většinou nakupuji na http://www.botymichelle.cz/podmerna-o... boty jsou kvlatiní, krásné a za super ceny. Navíc mají kamennou prodejnu v Hodoníně, takže není problém si tam botky vyzkoušet. Objednávala jsem i bílé lodičky a když mi nebyly, tak jsem je bez problémů vyměnila. Personál je velmi ochotný. :-) :-) :-)
Odpovědět
Misigetka: no nevím, ale mají tam slevy z 2,8tis na 299 Kč, to podle mě o kvalitě zrovna moc nevypovídá. Pod nákupní cenou podle mě nikdo nevyprodává pokud nekončí a prodávat boty za skoro 3tis když je nakupuju pod tři stovky mi přijde extrém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?