Kde sehnat svatební boty??

Profilova fotka
Holky zajímalo by mě jestli nevíte kde kromě svatebních salónů a internetu jde sehnat bílé svatební boty?? Přez net moc nechci objednávat, mám strach, že bych ne trefila velikost :( děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kamarádka prodává bílé svatební boty. Velikost 39. Bydlí v OV-Hrabůvce.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha ja potrebuju max 37, ale děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
jedny mam v inzeratu tak se muzes mrknout zalezi jake hledas :-) jinak mam stejny problem jako ty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@nicolseda taky hledám bílé :D
Odpovědět
Profilova fotka
ja jeste zelene nebo zlute :-D tady ty co mam mi pani tady na bazarku prodala jako snehove bile a kdyz sem je rozbalila tak sem byla nasrana :-D pac jsou kremove....
Odpovědět
V klasických obchodech - Deichmann, CCC, Baťa, ... mají i bílé boty. A určitě hezčí jak ty ze svatebních salónů.
Odpovědět
Ahoj, nedávno jsem se byla podívat v Deichmannu, jestli náhodou nějaké neobjevím, ale mají jen kozačky (lodičky max 8 párů a bílé žádné). Kdysi jsem tam (myslím) zahlídla bílé krajkové lodičky (moc je všude sháním, ale s podpatkem pod 10 cm nějak nemůžu sehnat). Myslím že teď v zimě moc výběr nebude, takže asi budu muset počkat na jaro :)
Odpovědět
Profilova fotka
Projdu na jaře normální obchody (teď to nemá smysl, saé kozačky a kotníkovky), koukala jsem, že prodávají i ve svatebních salonech, ale za dost přemrštěné ceny. Uvažuju nad tím, že si koupím taneční obuv něco jako Supadance Club 7901 nebo tak..
Odpovědět
@konderlova Já jsem nejdřív hledala v normálních obchodech, ale umělohmotné hrůzy mně teda neoslovily, Nakonec jsem byla nadšená z pražského obchodu Střevíce a více. Mají různé styly i barevné odstíny, jen je potřeba počítat s tím, že většina bot je tam jen jako "zkušební", a boty je po vybrání nutné objednat. Objednací lhůta tak měsíc dva bude. Já jsem měla kliku, že zrovna moje boty byly rovnou i na prodej (koupi svatebních bot jsem nechala na dva týdny před svatbou, prodavačka se skoro skácela, když jsem jí to řekla :-) A největší výhoda je, že ty boty jsou opravdu velmi kvalitní a stabilní, a jde v nich běhat celý den. Já ty svoje nabízím v bazárku, normálně mám velikost 37, ale tyhle boty jsou 36 (nepadaly mi tak z nohy, ale ani netlačily)
Odpovědět
Profilova fotka
@lemona díky za tip! krásné boty, jedny jsem si zamilovala :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?