Kde koupím svatební boty?

Začala jsem hledat svatební boty a z nabídky jsem naprosto otrávená. Klasické svatební boty s protaženou špicí a minipodpatkem, na které pořád narážím, jsou prostě hrozné. Chtěla bych nějaké jednoduché lodičky nebo sandálky na podpatku, tak kolem 8 cm, možno klidně s páskem přes nárt nebo kolem kotníku, ale nějak vkusně. Potřebuji si boty vyzkoušet, mám úzkou nohu, takže nákup přes internet zavrhuji (s výjimkou obchodů, které mají kamennou výdejnu). Nechci čistě bílé, šaty mám s nádechem champagne, takže něco podobného. Nevíte, kde takové (ne)svatební boty koupit? Kde jste si kupovaly boty vy? A jaké?
Odpovědět
Profilova fotka
Jediný co mě napadá, abys počkala, až dorazí do obchodů kolekce jaro/léto.. To by v tom byl čert, abys nějaký pěkný vkusný "nesvatební" sandálky nenašla! Taky jsem to tak plánovala, ale nakonec jsem si už koupila boty na asos.com, ve výprodeji za 700,- a jsou dost netradiční, spíš teda šílený na svatbu.. ale byla to láska na první pohled :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem boty koupila v obchodě Střevíce a více v Praze ve Spálené ulici. Byla jsem tam hned poprvé, ale nedalo mi to a objela jsem další různé salony a projela i internet, ale nakonec jsem se stejně vrátila a koupila je tam. Mají tam prostě nejlepší výběr. Bílé i šampaň. :-)
Odpovědět
@heliophila No jarní kolekce je moje poslední záchrana, ale potřebuji je poměrně brzo kvůli délce šatů @misuele Díky, prošla jsem si jejich web, ale je to ve stylu, který se mi nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám páskové boty ivory
Odpovědět
Profilova fotka
Podívej se tady v bazaru
Odpovědět
@syrova Děkuji, ale boty z bazaru odmítám, chci jedině nové.
Odpovědět
Profilova fotka
myslela jsem tady na stránkách
Odpovědět
@syrova Jak píšu, nechci boty z druhé ruky. Navíc pod tvým profilem jsem nenašla jediný inzerát.
Odpovědět
Profilova fotka
já,ale nepsala nic o tom,že mám tady nějaký inzerát........
Odpovědět
koukni na rioboty,já mám též šaty šampan-botky jsem tam koupila za pěkný peníz,mají velký výběr.pokud zadáš botz na svatbu,chtějí všude na můj vkus nehorázné peníze
Odpovědět
@syrova Přiznám se, že mi řetězec tvých příspěvků o tom, že ty máš páskové boty ivory a o místním bazaru nedávají smysl, a už vůbec ne tehdy, když píšu, že boty z druhé ruky nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca nj, to máš těžký.. ale zimní výprodeje už končej, tak se jarní kolekce rozjedou určitě brzy.. Naprosto tě chápu, taky si musím trochu odplivnout, nejde mi do hlavy, proč musí všechny nevěsty všude na světě vypadat jak přes kopírák a u nás ještě k tomu jak z roku raz dva (a když ne raz dva, tak 1997 určitě)... brrrr!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
člověk potká blbce opravdu už na každém kroku
Odpovědět
@majanka11 Bohužel se jedná pouze o e-shop, vzhledem k materiálu a nestandardní noze si netroufnu objednat.
Odpovědět
jedu se ve čtvrtek podívat do outletu do Štěrbohol. Mají tam super botičky za příznivý ceny. Jinak Zoot má na webu nádherný svatební boty a můžeš si je vyzkoušet na prodejně a nekupovat je...
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca pockej na novou kolekci, verim ze se neco objevi. Ja svoje vysnene hledala dlouho a nakonec jsem je koupila v pimkie, ale ja chtela uplnej ulet :-) modre, vel 41:-D mam je v albu :-D
Odpovědět
Já objednala velikosti dvě vyzkoušela a druhé vrátila-peníze vrátili do týdne na účet.velikosti jak mají napsané odpovídají.....
Odpovědět
Já taky objednávala přes net. Na zoot dávají 3 měsíce na vrácení. Nevím, jestli se ti povede něco najít v obchodě. Na netu je určitě daleko větší výběr a taky to není tak časově náročné jako obíhání obchodů. Jinak můžeš taky vyzkoušet svatební salóny - spousta z nich nabízí svatební obuv. Já měla bílé šaty, ale boty ivory, podpatek 8cm.
Odpovědět
@bonifac13 Zoot je moje jediná naděje, svatební boty, co tam mají, se mi moc líbí, jen mám strach, že mi stejně nepadnou.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám na internetu vyhlédnuté boty, láska na rpvní pohled-ale jsou perleťové s červeným doplňkem..trochu se bojím aby to nerazilo, pokud budu mít čistě bílé šaty a perleťové boty? zatím nejsem rozhodnutá 100% o barvě šatů. Čistě bílá nebo bílá v kombinaci právě s perleťovou ši šampaň. Má někdo zkušenost či poradí? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Dobrý den, podívejte se na naši nabídku svatebních bot na webových stránkách. Kdyby se Vám líbily, tuto sobotu budeme vystavovat na veletrhu v Plzni můžete si je tam prohlédnout a vyzkoušet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si včera objednala svatební botky z caxa a dneska dorazily a jsou krásný...jak pro popelku...a cena taky super...999,-Kč :-)
Odpovědět
@vavrinec Děkuji, ale jsou to stále ty stejné tvary bot, které se mi nelíbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se právě chystám na ten veletrh do Plzně... Také se mi nechtějí kupovat boty přes internet... Ale pokud tam nenarazím na něco, co by se mi líbilo, tak mi nezbude jiná možnost, než ten internet... A buď zoot nebo pak MMB, tam jedna paní objednává ze zahraničí a jsou nádherné... A jelikož si tam už brala moje mamka nějaké botky, tak vím, že odpovídají obrázkům a snad bude ochotná komunikovat se stranou, kde boty kupuje a botky přeměří. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte k nám do eshopu ;-)
Odpovědět
zkus Menbur značku... mají krásné botky...
Odpovědět
@azavina Od Menbur se mi boty líbily, ale vůbec mi neseděli. Nakonec mám boty od bati, krásné, jednoduché, nositelné a padnoucí.
Odpovědět
mně se podařilo koupit krásné a na nošení velmi příjemné boty v ECCO ve Freeportu, obchod tam je nově otevřený mají obrovské slevy, je to výprodej se slevama na všechno kolem 70%.
Odpovědět
@alenka487 pár bot této značky mám doma, nejstarší mají 4 roky a vždy jsou dobré a vypadají k světu. Dala jsem za ně docela dost ale vyplatilo se to. V tom Freeportu jsem ještě nebyla ale mít ty boty o 70% levnější bych přivítala.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?